Edmilson
Nehéz eldönteni, hogy vki tényleg lehet-e ennyire sérülékeny (Motta, Gabri), netán az orvosi team a ludas (nem hiszem).
Az ilyen játékosoktól szabadulni kell, nem érdemes várni rájuk, főleg ha nem is kulcsemberek.
Ettől függetlenül, tegnap tényleg nem játszott rosszul, kár, hogy az a bizonyos lövése kapufára ment.
Az ilyen játékosoktól szabadulni kell, nem érdemes várni rájuk, főleg ha nem is kulcsemberek.
Ettől függetlenül, tegnap tényleg nem játszott rosszul, kár, hogy az a bizonyos lövése kapufára ment.
Szánalmas, hogy minden meccsen lesérül valaki, komolyan..
De én odamegyek, és elverem az egész orvosi csapatnak csufolt brigádot mostmár, mert az 100, hogy ők a hunyók itt.
Ha meg nem, akkor a csapatot kell szétszedni, ízekre, mert ott a romlás..
De én odamegyek, és elverem az egész orvosi csapatnak csufolt brigádot mostmár, mert az 100, hogy ők a hunyók itt.
Ha meg nem, akkor a csapatot kell szétszedni, ízekre, mert ott a romlás..
Oleguer, Edmilson, Motta, Ezquerro, takarodj.
- gianni
- Entrenador del Barça
Lehet,hogy nem Edmilson a világ legjobb játékosa de sajnálom őt,tegnap nagyon jól nyomta és most szükségünk is lett volna a jó játékára.
Az meg durva,hogy minden meccsen azon kell izgulnunk nehogy lesérüljön valaki így nehéz lesz....amúgy is
Az meg durva,hogy minden meccsen azon kell izgulnunk nehogy lesérüljön valaki így nehéz lesz....amúgy is

Ha nem lenne ennyire sérülékeny, akkor nálunk is megállná a helyét.barca99 írta:Nagyon sajnálom. Valszeg' megint a nyakunkon marad.![]()
Ha nem lenne ennyire sérülékeny, még simán lenne 2-3 jó éve, vmi középcsapatban.

Nagyon sajnálom. Valszeg' megint a nyakunkon marad.
Ha nem lenne ennyire sérülékeny, még simán lenne 2-3 jó éve, vmi középcsapatban.

Idézem a tegnap esti meccs riporterét:
"..háát...érdekes. Edmilson ujra megsérült??... Reméljük nem..tény, hogy fogja a lábát...pedig nem egy porcelánbaba.."
Ehhez most mit lehet hozzáfűzni?? Miről beszél ez a szerencsétlen??
Már rég el kellet volna a francba adni ezt a idétlen edmilsont még mottával együtt, de nemhogy ezquerrotol nem szabadultak meg, ez a szerencsétlen, idétlen, totyimotyi, porcelángyerek is maradt, és most rola beszélünk.. Nem értem, egyszerüen nem értem, komolyan.
Gyakorlatilag amiota megnyerte a bl-t a csapat, azota sérült ez az idétlen, mindig röhögtem, mert gyak. Mottával váltogatták egymást, hol ez hol az fetrengett a földön, ugy, hogy hozzá se értek, csak egyszerüen anniyt lehettt látni, h már megint fekszik a földön...Nem emlékeztek??.. Szánalom ez az egész. Elküldeném öket Angliába, v inkább Skóciába és ott fetrengjen. Skóciában adnék neki 1 meccset, kb..
De a másik, hogy Mottárol és edmilsonrol is kettő dolgot lehettt várni halálbiztosan, amikor beállt: vagy sárga lapot kap, vagy lesérül..
De cáfoljatok meg..
Ébresztő vezérkar..
"..háát...érdekes. Edmilson ujra megsérült??... Reméljük nem..tény, hogy fogja a lábát...pedig nem egy porcelánbaba.."
Ehhez most mit lehet hozzáfűzni?? Miről beszél ez a szerencsétlen??
Már rég el kellet volna a francba adni ezt a idétlen edmilsont még mottával együtt, de nemhogy ezquerrotol nem szabadultak meg, ez a szerencsétlen, idétlen, totyimotyi, porcelángyerek is maradt, és most rola beszélünk.. Nem értem, egyszerüen nem értem, komolyan.
Gyakorlatilag amiota megnyerte a bl-t a csapat, azota sérült ez az idétlen, mindig röhögtem, mert gyak. Mottával váltogatták egymást, hol ez hol az fetrengett a földön, ugy, hogy hozzá se értek, csak egyszerüen anniyt lehettt látni, h már megint fekszik a földön...Nem emlékeztek??.. Szánalom ez az egész. Elküldeném öket Angliába, v inkább Skóciába és ott fetrengjen. Skóciában adnék neki 1 meccset, kb..
De a másik, hogy Mottárol és edmilsonrol is kettő dolgot lehettt várni halálbiztosan, amikor beállt: vagy sárga lapot kap, vagy lesérül..
De cáfoljatok meg..
Ébresztő vezérkar..
Oleguer, Edmilson, Motta, Ezquerro, takarodj.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nekem semmi bajom különössen vele, de ez a sok sérülés.. És amikor pont nagy szükség lenne rá hogy nincs Yaya Touré akkor megint lesérül.. kicsit olyan Ronaldo kezdett lenni.. lehet jobb lenne ha eladnánk és vennénk egy hasonló jobb kaliberü középpályát.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
Tegnap nagyon jól játszott. Én rég nem láttam ilyen jól játszani.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szerintem nemvotl annyira rossz, próbált kicsit belelendülni, de azért Yaya Touré az Yaya Touré, nyomába se léphet, de remélem tudja majd pótolni abba az 1 hónapba kb.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Nekem is tetxett a játéka. Sztem is, ha mondjuk év végéig nem sérülne le, nagyon jol járnák vele, mert jo játékos.Etooka írta:Szerintem maradni fog.Yaya elmegy,valakinek helyettesítenie kell!És szerintem nem is játszott olyan rosszul.Sőt,kiharcolt egy szabit,kűzdött,nem volt ez rossz így kezdésnek!Így tovább!
Szerintem maradni fog.Yaya elmegy,valakinek helyettesítenie kell!És szerintem nem is játszott olyan rosszul.Sőt,kiharcolt egy szabit,kűzdött,nem volt ez rossz így kezdésnek!Így tovább!
.
én azért azt modnom,hogy ha edmilson a legjobbját hozza,Yaya-t kiszoritani!én is tudom,hogy marha jo yaya,pártolom is,de ha edmilson odaérne,nagyon szoros verseny lenne köztük!
.
touré mellett nem fog sok babér teremni neki. sztem hamarosan távozni fog. ő is látja h naon messze van a csapattól.
Szerintem Eto'o hiánya számított sokat tavaly is, idén is. Dinho eleve mindig is jobb volt a Barcában, mint a válogatottban, mert Eto'oval jobban megértik egymást. Meg a kameruni a terhet is leveszi a válláról. + Messi világklasszis játékos lett, sőt a formája alapján a világ legjobbja. És ez még csak a kezdet.
Védekező kp nem volt sokáig, most jött Touré. Iniesta szintén király. Decoról is elmondható ez, Xavi pedig szintén alapember. Abidal stabil, Marquez feljavult, Zambrotta sem rossz, bár közel nem a juvés forma, Puyol a tengely.
Szerintem jó ez a csapat. Igazolni már nem kell senkit, egységet kell kovácsolni. Szerintem Henry igazolása sem volt jó döntés, Eto'o mellett nem fér be nálam. Szóval ha mindenki egészséges akkor nincs gond. Amúgy a fórumozók véleménye is az aktuális eredmények függvényében változik.
Nehéz megmondani, mi lenne jó döntés, a váltás vagy az állandóság.
Viszont csak hozzáállásban lehet különbség a 2004-2006 os barca és a mostani között, ugyanis ez a játékoskeret erősebb, mint a Bl győztes.
Védekező kp nem volt sokáig, most jött Touré. Iniesta szintén király. Decoról is elmondható ez, Xavi pedig szintén alapember. Abidal stabil, Marquez feljavult, Zambrotta sem rossz, bár közel nem a juvés forma, Puyol a tengely.
Szerintem jó ez a csapat. Igazolni már nem kell senkit, egységet kell kovácsolni. Szerintem Henry igazolása sem volt jó döntés, Eto'o mellett nem fér be nálam. Szóval ha mindenki egészséges akkor nincs gond. Amúgy a fórumozók véleménye is az aktuális eredmények függvényében változik.
Nehéz megmondani, mi lenne jó döntés, a váltás vagy az állandóság.
Viszont csak hozzáállásban lehet különbség a 2004-2006 os barca és a mostani között, ugyanis ez a játékoskeret erősebb, mint a Bl győztes.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nemtudom hogy jósoljak e nagy jövőt-e neki még a Barcában.. eldől mit tud a pályán ugyis..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Na most, hogy végre egészséges, mielőbb elkezdhet új csapat után nézni 

- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
ezt a jatekos utalom pont ugy mint OLEGUERT...
egyszerun n szimpatikusak s aztan a foci tudasok sem remekel...
egyszerun n szimpatikusak s aztan a foci tudasok sem remekel...
BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
Giuly mindig hajtott, mint az állat, de sajnos elég gyakran amennyire akart, annyira nem jött semmi össze neki. Perxe azért a hozzáálása követni valo példa.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért Edmilson mondanivalójában van valami.. főleg a Giulysban.. mindent a csapatért és a végsőkig küdeni.. nagyon sokszor hiányzik a szív és akarat a csapatban!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
azt elismerem hogy 'mit is' ? se mozog,nincs kifogás!viszont az már unalmas,hogyha itthon nyerünk,de gyengén,akkor is ronnie,ha nyerünk de jol,ronnie [auto_cenzúra] volt,ha nem nyerünk és ő se volt jo,ronnie volt [auto_cenzúra]!áhh na mind1,úgyis rajta mulik,hogy mit csinál!
.
Eleinte nagyon ment neki, de az utobbi pár meccsen kiengedett egy picit, a Getafe ellen meg bűn rosz voltZsolti írta:Milito egyáltalán nem gyenge szvsz...