Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Luqueről,VV-ről még meg is feledkezett Barcás barátom!LG írta:Ti nektem nicsenek saját nevelés játékosaitok, csak Casillas, mert a tobbi 1 nagy rakás...Nekunk itt van Xavi, Puyol, Iniesta, Messi, Oleguer(nem 1 sztárvédo, de még így is jobb mint az egész rejál védelem), Navarro, Sergio Garcia, Gerard(asszem o is itt kzdte) Es aki már nincsenek velunk Fabregas, LG, Pique.
Nekünk 3 ssaját nevelés is van a kezdőben!Van egy Spanyol legnagyobb tehetségünk és egy bizonyos Messink!Colin írta:<--- nektek minden saját nevelésű játékosotok tökéeltes? Pavon nem szokott nyilatkozni, nem sértegeti a barcát szal le lehet szállni róla... akkor inkább szidjátok GutitMaxi írta:És Mejiaval(nem tom pontosan hogy kell írni a nevét) mi lesz?LG írta:Meg a rajul bravo
<--- nektek minden saját nevelésű játékosotok tökéeltes? Pavon nem szokott nyilatkozni, nem sértegeti a barcát szal le lehet szállni róla... akkor inkább szidjátok GutitMaxi írta:És Mejiaval(nem tom pontosan hogy kell írni a nevét) mi lesz?LG írta:Meg a rajul bravo
<--- Casillas is saját nevelés!:) meg Pavon is...Zsolti írta:most mit pattogsz?van egy jó kapusotok,akit ti neveltetek és köbö ennyi.a sajátnevelésű játékosaitok meg egyenlőek a nullával.Colin írta:<--- Szerintem a tehetség sem utolsó dologRapika írta:Casillas és Valdes közel egy időssek,viszont Casillasnak kb. minimum 2x annyi a meccsrutinja!Ez sokat számít!már ha beszélhetünk "tehetségről" Valdes esetében
most mit pattogsz?van egy jó kapusotok,akit ti neveltetek és köbö ennyi.a sajátnevelésű játékosaitok meg egyenlőek a nullával.Colin írta:<--- Szerintem a tehetség sem utolsó dologRapika írta:Casillas és Valdes közel egy időssek,viszont Casillasnak kb. minimum 2x annyi a meccsrutinja!Ez sokat számít!már ha beszélhetünk "tehetségről" Valdes esetében
szerintem már megtörténtEnrique írta:Talán nem fog megtörténni...redlions írta:Ha VV így folytatja, akkor biztos... Egy jó kapus elszállhat magától és akkor baj van...Badi írta:Jorquera lesz pár éven belül a kezdő, cseréjének meg jó lesz Valdes
<--- Szerintem a tehetség sem utolsó dologRapika írta:Casillas és Valdes közel egy időssek,viszont Casillasnak kb. minimum 2x annyi a meccsrutinja!Ez sokat számít!
Talán nem fog megtörténni...redlions írta:Ha VV így folytatja, akkor biztos... Egy jó kapus elszállhat magától és akkor baj van...Badi írta:Jorquera lesz pár éven belül a kezdő, cseréjének meg jó lesz Valdes
Ha VV így folytatja, akkor biztos... Egy jó kapus elszállhat magától és akkor baj van...Badi írta:Jorquera lesz pár éven belül a kezdő, cseréjének meg jó lesz Valdes