Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen úgy Chaelie, de tudod azért szégyen... annyi-meg annyi kihagyott ziccer után is még a saját kezében volt a sorsa, és az utolsó két igen gyenge meccsen képtelen volt betalálni.... még 11-esből sem.... áááhhhh, annyira bosszant!!! Nem is igazán a spanyol gólkirályi cím, hanem az aranycipő, hogy nemzetközileg is harsogják Eto'o nevét, hogy igen, ez a Barcás srác tud valamit.... JÓ PERSZE ÍGY IS TUDJÁK, de azért az mégis más....Charlie írta:Nem kell itt elkeseredni,BAJNOKOK vagyunk,ha Eto'o nyer az már csak hab lett volna a tortán,de így is gyönyörű idényt zártunk,na sebaj,jövőre vág 30gólt,és senki nem fogja megközelíteni!
C.
Nincs gondom a fizikávalEnrique írta:Jajjjjjjjj.... Látom te sem vagy a topon fizikából, már megbocsássál'....LG írta:Etoo 24 golos és kész. Es a golba ha bele is ért(én tobbx megnéztem sztem hozzá se ért), épp h csak surolta, és nem változtatott rajta irányt. EZ VAN!![]()
Ha egyszer hozzáér valakihez, akkor ott biztos h irányt változtat, ne viccelj. Ha kicsit ér bele, akkor kicsit változtat stbstb...
1ébként én is megnéztem, és szerintem meg beleért.
Sztem is a múltkori 3 nagyon meghozta a kedvét.Oleguer jól benézte.Bodi írta:Attól félek,hogy Eto'o-nak úszott a gólkirályi címe...![]()
Nem hiszem,hogy Forlan nem talál be....
Ez azt jelenti,hogy ha egy csúnya szót írunk,az nem jelenik meg?!Enrique írta:Hehe, műxik az automata "szóátírás"...Kowy írta:Eto'o jól beszolt a Reálnak"#5!/O" Reál1. Kár, hogy fizetnie kellett 12 ezer euró-t.De megérdemelte a R. Madrid.Jővőre is mi leszünk abajnokok.FORCA BARCA
Hehe, műxik az automata "szóátírás"...Kowy írta:Eto'o jól beszolt a Reálnak"#5!/O" Reál1. Kár, hogy fizetnie kellett 12 ezer euró-t.De megérdemelte a R. Madrid.Jővőre is mi leszünk abajnokok.FORCA BARCA