Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtom, én még nem látam az Olmot játxani, nem biztos ám h olyan jo, Zambirol meg tudjuk h világklasszis, bár ha Rijkaard jo játékosna tarja, akkor biztos azcps46 írta:Védőügyben én Frankkel értek egyet. Inkább hozzuk a B-ből Olmót, mint hogy veszünk egy Zambrottát.
Gondolatolvasó vagy.Silvanus írta:Gio, és Sylvinho - jók-jók, de már öregek, és lássuk be: lassabbak lesznek jövőre, mint idén voltak. nem lehet már csak rájuk építeni!
Belletti-Oleuger - jók-jók, de sajnos elég hullámzó a teljesítményük, néha káprázatosak, néha viszont borzalom amit művelnek... és Belletti sem mai gyerek!
Puyol és Marquez pedig hiába káprázatosak, bármikor megsérülhetnek, és pihenniük is kell!
Szóval, a lényeg, hogy legalább 1, de inkább 2 fiatalabb, tapasztalt, több helyen is bevethető, magas, erős védő kell!!! Muszáj! Chivu, vagy Zambrotta, vagy Daniel Alves tökéletesek lennének, de szóba került még egy-két jobb név, a lényeg, hogy kell!!!!!!!
INézz német meccset, és megváltozik a véleményed, Lahmot nem hiába kergeti a madrid és a cselziOrdog írta:Az kéne még, hogy idejöjjön... a 30 kilójával még gyengébb lenne a védelmünk...
Nagyon sebezhető lenne a védelmünk fejjátéka, ha ilyen Lahmok rohangálnának ott... Ha Cicinho nem kéne ide mert rossz védő, akkor Lahm minek kéne??? Menjek csak a cselszkibe... legalább lesz gyengepontjuk:)
"Legalább" Oleguer megmaradRajmó írta:Áhh kihagytad Márquest és Valdest iscruyff írta:Tényleg, ehhez mit szóltok: Lampardért cserébe odaadnánk Ronaldinhot, Puyolt, Eto'o-t, Xavit, Decot, Messit, Edmilsont, a Nou Campot, La Porta feleségét és még 50 millió eurot! Az évszázad üzlete lenne!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Áhh kihagytad Márquest és Valdest iscruyff írta:Tényleg, ehhez mit szóltok: Lampardért cserébe odaadnánk Ronaldinhot, Puyolt, Eto'o-t, Xavit, Decot, Messit, Edmilsont, a Nou Campot, La Porta feleségét és még 50 millió eurot! Az évszázad üzlete lenne!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez tényleg nagyon tuti lenne, de csak úgy, ha a ruszkik lampard mellé tennék huthot is. így a hátvédsorunk is rendben lenne, és két legyet ütnénk egy csapásracruyff írta:Tényleg, ehhez mit szóltok: Lampardért cserébe odaadnánk Ronaldinhot, Puyolt, Eto'o-t, Xavit, Decot, Messit, Edmilsont, a Nou Campot, La Porta feleségét és még 50 millió eurot! Az évszázad üzlete lenne!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sztem adjuk oda deco és puyol mellé még eto'o-t és ronaldinhot is meg vagy 50 millát...Charlie írta:Én azt olvastam hogy Puyolt , meg 15millió fontot adnánk érte!balusz92 írta:tegnap olvastam hogy Lampard 33 millio fontért és Deco-ért cserébe átjönne szerintem DECO jobb mint Lampard!
Ilyen baromságokat.Kell a halálnak Lampard.
C.
Én azt olvastam hogy Puyolt , meg 15millió fontot adnánk érte!balusz92 írta:tegnap olvastam hogy Lampard 33 millio fontért és Deco-ért cserébe átjönne szerintem DECO jobb mint Lampard!