2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
akkor habiszti!!!!!!Morminho írta:jah, az NS-en van...Enrique írta:Dehogyis!! NS-en olvastad? Tuti kamu.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=93297
jah, az NS-en van...Enrique írta:Dehogyis!! NS-en olvastad? Tuti kamu.
Akkor jó volt. Bár én nem igazán láttam még sziporkázni a kissrácot (biztos nem olvasom azokat a topicokat, ahol elemében van), de most már érdekel, mert lassan mindenki vele poénkodik. Ami kevésbé volt vicces, hogy itt pár nappal ezelőtt valaki hozzá hasonlított. Állati...barcafan írta:tudom, csak utol akarom érni kitfistot...
(a vége csak vicc volt)
A riválist úgy értettem, hogy az egyik csapat a ligából, akikkel majd oda-vissza játszani fog a csapat.barcafan írta:akárhogy is igazolt a sevilla azért még nem riválisok...
Legyen igazad!!!Maxi írta:sztem simán vissza jönne ő még ide, és vissza is fog jönni Henke helyett!!!Enrique21 írta:Szerinted vissza akar még jönni ezek után?Enrique írta: Ajjajj...![]()
Nem lesz ez így jó..
Jövőre ajánlom h hozzák vissza, már ha egyáltalán visszajönne, kelleni fog ő ide..
Nem hinném...
Csinál ö is 1 jó szezont,és ugy járunk vele,
mint Riquelmével.
Sajnos
sztem simán vissza jönne ő még ide, és vissza is fog jönni Henke helyett!!!Enrique21 írta:Szerinted vissza akar még jönni ezek után?Enrique írta: Ajjajj...![]()
Nem lesz ez így jó..
Jövőre ajánlom h hozzák vissza, már ha egyáltalán visszajönne, kelleni fog ő ide..
Nem hinném...
Csinál ö is 1 jó szezont,és ugy járunk vele,
mint Riquelmével.
Sajnos
Szerinted vissza akar még jönni ezek után?Enrique írta:Ajjajj...Barrientos írta:Sevilla FC 5-0 RC Celta
Saviola 2-t vágott![]()
csak így tovább....![]()
Nem lesz ez így jó..
Én pont benne nem bízom. Ha Laporta tökösebb lenne, akkor talán visszarendelnék jövőre.Maxi írta:Én télleg bízom Frankieben, hogy legkésőbb nyáron vissza hozza a nyulat, mert sztem Larssonban már nincsen két év!
Szép volt Pibito! Mindent bele!Barrientos írta:Sevilla FC 5-0 RC Celta
Saviola 2-t vágott![]()
csak így tovább....
Ajjajj...Barrientos írta:Sevilla FC 5-0 RC Celta
Saviola 2-t vágott![]()
csak így tovább....
Szerintem akárhova mennének, mindenhol imádnák mindkettejüket.LG írta:Legalább jo helyre kerultek! Saviolát is imádják Sevillába, pedig még csak most ment oda!