Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
En a mezekkel annyira nem foglalkozom, de nekem is a sárga tetxik jobbanZsolti írta:én a szürke mezt mindíg is utáltam.valamiért nekem nagyon nem tetszik,tetszett.
a szürke állat. a neon.... pffffffffff...Enrique írta:Bodi: A szürkénééél?? Jobban tetszik neked a szürkénél ez a fossárgazöld kukás-autós-olaszbírós-dortmundos mez???![]()
Remélem csak viccelsz...![]()
Nézd meg jobban... :
![]()
Az idegenbeli ez a rikító, a 3. számú pedig a sötétkék-fekete lesz, ami tavaly a 2.számú volt....OWEN... írta:milyen az idegenbeli mez?
Hát nem vagyok benne bizos hogy így lesz de nagyon reménykedek benneEbbe azért ne nagyon reménykedj
Ebbe azért ne nagyon reménykedj...OWEN... írta:Remélem nem foktok hozzászokni a győzelmekhez se otthon se idegenben
Remélem nem foktok hozzászokni a győzelmekhez se otthon se idegenbengyiko írta:Én tegnap testközelből láthattam ezeket a mezeket, Barecelonában (a barátnőm vitt el, ajándékként) szerintem a rikító neonsárga igazából nem is tudom megfogalmazni milyen színű mez nem is olyan rossz, igazából inkább foszforeszkáló, úgyhogy, ha elmegy a világítás mondjuk a Debrecen) pályáján, még akkor is megtalálják egymást a játékosok. Mondjuk nekem nem tetszenek a mezek anyagai, ezért nem is veszek, de ez biztos már a koromból fakad, ami részint bejött, az a melegítő, a sötétkék alapszín vállán, a mellkasra húzódó rikító neonsárga szín összhatása nagyon király volt, csak a felső összeszűkölő, több részből V-alakban varrt keze nem tetszett, rajtam legalábbis nagyon idétlenül állt, ezért erről is lemondtam, egyébként 110EUR
Szóval sokkal inkább hasonlít a mez színe az autósmellényére és nekem "egy idő" után kifejezetten tetszett, szerintem meg fogjuk gyorsan szokni, hogy ilyen mezben hozzuk a győzelmeket idegen pályákról. lol