Zidane mit kapott végül?Aranyfej díjat?

Hát inkább ő, mint a favágó Cannavaro...Henry hol van az első háromból, és az olasz mit kerse ott?és Eto'o??????????????????????????Osztom sokak véleményét, hanyagolják ezt az év szavazást a VB-k évében és inkább hívják VB legjobbja 2-nek az egyiken legalább lehetne bundázni, de ha kiderül a másikon nem indulhatnánakwakii írta:vagy nem?gianni írta:Ez a szavazás az egész évről szól!Az év játékosa:RONALDINHOinkább Henry
vagy nem?gianni írta:Ez a szavazás az egész évről szól!Az év játékosa:RONALDINHO
Bocsi de...nézzük már meg,hol tartott Zidane 26 évesen,és hol Ronaldinho...Ebből ,na meg isteni tehetségéből kiindulva túl fogja szárnyalni.Habár...Világbajnok,Copa America győztes,2x spanyol bajnok,Bl győztes...,2x fifa év játékosa(és még lesz is),aranylabdás(és még lesz is)LG írta:Igen..+ szétszopatta ez egész világotmademan írta:MEGVILÁGOSODTAM:
1998-ban Zidane a csoportmeccseken megtaposott egy dél-afrikai srácot piros lap és eltiltáső lett a VB legjobbja
2006-ban Zidane kifejeli Materazzitő a VB legjobbja
Az meg nem igaz, h Ronaldinho elért annyit mint Zidane...megvan rá az esélye, de nem lex 1xrü
A VB-t se Cannavaro nyerte, hanem Olaszország! Ennyi erővel adhatták volna Materazzinak is, aki legalább olasz bajnok is lett (bocs, ezt már említettem korábban is).Madrid írta:Szerintem azokat nem ő nyerte hanem a csapat! Ennyi erővel adhatták volna Motta-nak isRoni mellett szól a két díj...PD, BL.
Ja tényleg, jó hogy mondod!Éppen a VB után röhögtem, hogy a FIFA hogy befürdik mindig ezzel a VB legjobbjával(döntő előtt van a szavazás...talán most már nem)ZIDANE10 írta:Amugy hivatalosan 1998-ba nem zizu nyerte a vb legjobb dijat, hanem ronaldo!! MOst nyerte meg 2006-ban hivatalosan!!
Na ne legyetek már ennyire gyöp agyuak!Ez már engem irritál Zidane mindig is egy vaddisznó volt, hol kevésbé, hol jobb(általában utobbimademan írta:1998-ban Zidane a csoportmeccseken megtaposott egy dél-afrikai srácot piros lap és eltiltáső lett a VB legjobbja
Igen..+ szétszopatta ez egész világotmademan írta:MEGVILÁGOSODTAM:
1998-ban Zidane a csoportmeccseken megtaposott egy dél-afrikai srácot piros lap és eltiltáső lett a VB legjobbja
2006-ban Zidane kifejeli Materazzitő a VB legjobbja
ebben teljesen igaza van! és ezt mindenkinek el kell ismernie!Raúl írta:Ronaldinho ollózós gólja például rendkívül látványos volt, egyes játékosok nagy munkája azonban nem olyan szembetűnő a néző számára.
Kedves Enrique én ezt azoknak mondtam akik azt mondják, hogy canna egy hónapig volt jó és nem csinált semmit.. .azért egy vébé k*rva beleszámít főleg egy FIFA szavazáson... és kéremszépen rendben van, hogy ment a barcának idén (is) de ez mi ha nem elfogultság, hogy egyesek szerint: Dinhonak kellene nyerni Etoonak másodiknak Messinek meg harmadiknak kéne lennie? Etoo alapból nem volt ott a FIFA (!) által rendezett VB-n. ezzel el is száltak az esélyei... Messi jó volt ezt elismerem de a vébén ő sem mutatott kiemelkedőt. Zidane sem, Cannavaro sem érdemli meg itt Klosenak vagy Henrynak kellene nyernie.... szerintem...Enrique írta:Aki reálisan látja itt (és mindenhol) a dolgokat, annak nem az bántja a szemét, hogy reálosokról van szó, de még csak nem is az, hogy C. védő.wakii írta:Titeket az zavar legjobban hogy nem a dinnye kapta meg se az aranylabdát se ezt a díjat (ha tényleg canna kapja) meg az, hogy Canna védő és, hogy kaphatja egy védő... kiváncsi lennék mit mondanátok, ha puzsol kapta volnapersze egyesek csőrét még az bántja, hogy a realba játszik
és ha érdekel valakit sztem se érdelmi meg mert henrynak kellett volna kapnia mindkét díjat...
Az itt a gond kedves Wakii, hogy egy olyan ember kaphatott díjakat(!), aki bizonyítottan egy csaló csapat tagja... Milyen példa ez azoknak, akik felnéznek rá? Gyönyörű...
A berberrel sem az a baj, hogy RM-os volt. Hanem egész évben EGY ÉRTÉKELHETŐ produkciója SEM volt, ráadásul nyáron visszavonult, így eleve nem passzol a két dolog egymással -> Fél játszott év=Év játékosa díj (jelölés)??? A döntőbeli - szintén példaértékű - momentumát már meg sem említem. Bravó.
Viszont félreértés ne essék, Ronaldinho sem érdemli meg, mert a VB-n nem játszott jól. Viszont nyert egy valag trófeát, Európa papíron legjobb csapatának egyik legjobbja volt... És neki egyetlen sportszerűtlen esemény sem mocskolja a múltját.
Részemről ennyi, többször úgysem írom le.
Feletébb vicces a sorrend...wakii írta:tisztelet a kivételnek...
de ez most milyen??????Nálam a sorrend: Dinho, Etoo, Messi
?????Nálam a sorrend: Dinho, Etoo, Messi
Aki reálisan látja itt (és mindenhol) a dolgokat, annak nem az bántja a szemét, hogy reálosokról van szó, de még csak nem is az, hogy C. védő.wakii írta:Titeket az zavar legjobban hogy nem a dinnye kapta meg se az aranylabdát se ezt a díjat (ha tényleg canna kapja) meg az, hogy Canna védő és, hogy kaphatja egy védő... kiváncsi lennék mit mondanátok, ha puzsol kapta volnapersze egyesek csőrét még az bántja, hogy a realba játszik
és ha érdekel valakit sztem se érdelmi meg mert henrynak kellett volna kapnia mindkét díjat...