Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor bocs, én eredetileg 1 L-est és 1 XL-est rendeltem, de utóbbit múlt szerdán lemondtam, és 2 napra rá jött az e-mail, hogy mehetek. Neked gondolom azért késik, mert utólag változtattál.Kenny írta:L-est rendeltem.Igaz először XL-esre küldtem el az igényt,de utána(egy napra rá) már modosítottam,hogy még inkább az L-es lenne az igazi.
L-est rendeltem.Igaz először XL-esre küldtem el az igényt,de utána(egy napra rá) már modosítottam,hogy még inkább az L-es lenne az igazi.cps46 írta:Azért, mert gondolom XXL-est rendeltél. Én L-eset kértem és ma át is vettem, de az XXL-esek csak ezen a héten fognak érkezni.Kenny írta:Még mindig nem küldték vissza a mailt,hogy mehetek a pólóért...
Küldjétek már
Lehet hogy hülyeséget mondtam. Nekem xl-es van és egy kisit lóg rajtam. Kb. 175 cm vagyok úgyhogy sztem neked jó lesz az xl-esKralo írta:köszi.S T U P I D S H A R K írta:L-es valszeg.
ha rá van írva a cím, akkor megtalálja...mert postás.Tibi1982 írta:Mondjuk, ha véletlen a futár nem találja a címet, vagy a személyt, akinek adnia kell a csomagot, akkor mi van????
Felhívja telefonon, vagy leadja a postán???