2. ponttal nem értek egyet. Oda azt írnám, hogy rá kéne jönnie hogy nőtt neki jobb lába is

Lehet, h megihleti a F-1 és még gyorsabb lesz a neccsen.Varatrix írta:Szerintem jól érzi magát Messi, mert kinn van a forma 1 en valameik istállónál nézelődik. Remélem a Ferrarinál.
Csatlakoznék Mikihez!ozsimiki írta:Dani ne vedd a szívedre az ilyen dolgokat![]()
Ami eszembe jutott Messi vs CRoni-val kapcsban,egy valamiben jobb a Portugál, fizikális felépítésbenezt úgy értem,h sérülések nem igen hátráltatják,mert ha az esetek 70%ban színészkedik is,a maradék 30%ban kap rendesen,és megússza,legalábbis eddig.
ok akkor tedd azt... bár nem igazán értem hogy ez miben segíti a fórum színvonalának javítását....Drigo írta: Úgy néz ki bárhogy is próbálom nem tudok akkora baromságot kitalálni, hogy azt valaki el he higgye...Múltkor a Laporta topicban, most meg ezt.
De nembaj, én is emberi lény vagyok, mivel a gólya hozott. Komolyan, csak szánakozni tudok...
Úgy néz ki bárhogy is próbálom nem tudok akkora baromságot kitalálni, hogy azt valaki el he higgye...Múltkor a Laporta topicban, most meg ezt.socio66 írta:Drigo írta: Mondjuk én abszolúte el tudom képzelni Rijkaardot, hogy lehozza a makk egészséges Leo-t és utána addig rugdossa az öltözőben, amíg alá nem ír egy papírt, hogy azt fogja nyilatkozni, hogy fájdalmat érzett a lábában. Simán kinézem ezt Frankből...![]()
Huhh! ez egy moderátortól azért elég durva...
Pont nem rád gondoltam, leginkább általánosságban, de azért a doppingügy is érdekes gondolatvezetést feltételez, miközben Ronaldinho egyszerűen nem edzett teljesen, Messi meg labdával gyors, mindig is azzal volt az, majd az OT-n meglátjuk, hogy nem változott ő semmit.home írta:köszönöm....én csak leírtam egy feltételezést...hülye nem vagyok...fiatal igen, de azért mert most messi az isten attól még lehet észrevételt tenni...köszönöm a reakciót
nem mondtam h lassú csak lassult...
Drigo írta:
Jajj ne viccelődjünk már. Nem lehet, hogy azért húzta a száját, mert fájtdalmai voltak?
Mondjuk én abszolúte el tudom képzelni Rijkaardot, hogy lehozza a makk egészséges Leo-t és utána addig rugdossa az öltözőben, amíg alá nem ír egy papírt, hogy azt fogja nyilatkozni, hogy fájdalmat érzett a lábában. Simán kinézem ezt Frankből...
Nem vette észre valaki, hogy pl. most volt sérülése után a második?! meccse?home írta:amúgy nem vette észre valaki, h pl mu ellen sokkal lassabb volt mint mondjuk tavaly a getafe ellen vagy mint mondjuk év elején???
Drigo írta: Mondjuk én abszolúte el tudom képzelni Rijkaardot, hogy lehozza a makk egészséges Leo-t és utána addig rugdossa az öltözőben, amíg alá nem ír egy papírt, hogy azt fogja nyilatkozni, hogy fájdalmat érzett a lábában. Simán kinézem ezt Frankből...
Jézusom!!!! Azért elég nagy hüének kell lenned, h iet gondolj!!! Frank-et imádják a játékosok!!! Gondolod, h 1 olyan edzőt, akit te lefestettél azt szeretik a játékosai??!!! Az 1 dolog, h le kell váltani, mert az ideje lejárt a Barcá-ban, de azt ne vegyük el tőle, h a csapat összes tagja imádja és kiál mellette!!!!Drigo írta:Jajj ne viccelődjünk már. Nem lehet, hogy azért húzta a száját, mert fájtdalmai voltak?Lionel85 írta:Érdekes, úgy integetett, mintha azt jelezné, hogy még nem akar lejönni, azért is húzta a száját, amikor lecserélte Rijkaard. Szóval nem merném biztosra állítani azt, hogy maga kérte a cserét.
Mondjuk én abszolúte el tudom képzelni Rijkaardot, hogy lehozza a makk egészséges Leo-t és utána addig rugdossa az öltözőben, amíg alá nem ír egy papírt, hogy azt fogja nyilatkozni, hogy fájdalmat érzett a lábában. Simán kinézem ezt Frankből...