Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ahogy mondod, ez így van!Titinho írta:Szégyen! Szégyen! Szégyen!
A legjobban Rijkaardot sajnálom, nem ezt érdemelte! Ma este a pályán lévő 11 hazai részről (direkt nem írtam "hazai csapatot"), egyenként köpte szembe Rijkaardot a 67. perctől kezdve! Ilyet nem lehet csinálni 2-0-ás vezetésnél. És ez nem is Rijkaard hibája volt, mivel Deconak egy jó passza nem volt, Bojan pedig 17 évesen a 2. félidő legjobbja volt a mezőnynek!!! Itt a játékosok, nem bírtak lezárni egy mecset! A 2. félidőben 15 percet kellett volna focizni és akkor most nem beszélünk 3-2-es Mallorcai győzelemről!
Istenem!!! Undorító amit ma csináltak a 2. félidőben a fiúk! Egy köpedelem az egész, 10 forintot nem ér ez a csapat!!!
Rijkaard miatt vagyok a legcsalódottabb, ha nem is saját magukért akkor legalább az edzőjük miatt győzhettek volna. Nem. Minden egyes gól 1 késszúrás volt a játékosok részéről Rijkaard szívébe! A 3. gólnál látszott az arckifejezezésén, majdnem elsírta magát már szerencsétlen! Nem ezt érdemelte tőlük. Ajánlom a játékosoknak, hogy mélyen de rohadt mélyen nézzenek magukba ezután a meccs után, merthogy tükörbe nem érdemes , mert még az is leköpné őket!
Sajnálom Rijkaard, hogy így kellett távoznod, én megtapsoltam a meccs végén!!! A sajátjai pedig hátbatámadták...szégyen...gyalázat...undorító...a többi jelzőm már nem tűri a nyomdafestéket!
KÖSZÖNÖM RIJKAARD!!!!! NEM EZT ÉRDEMELTED!!!!![]()
![]()
nem vagy egyedül ezen már majdnem sírt Rijkaard és én isGyuri003 írta:nemtok mit mondani, sirtam remélem jövőre nyerünk valamit
mért kéne mindet? a madrid is 4. volt pár éve és a Wisla Krakkóval játszott és szevasz, főtáblás volt...baguvixXx írta:Nem nem a 4. helyen mind 3 selejtező kört le kell játszani a 3. helyen pedig asszem csak 1-et...Rivaldo11 írta:Igen. Ebben a tekintetben tényleg mindegy hogy 3.-ak, vagy 4.-ek leszünk...Zozzy 5 írta:A 4. hely még BL selejtezőt ér?
Najó én megyek aludni jó éjszakát mindenkinek... izé rosszat mert jó nem lesz ezek után...
Ezek szerint tökmindegy:baguvixXx írta:Nem nem a 4. helyen mind 3 selejtező kört le kell játszani a 3. helyen pedig asszem csak 1-et...
Nem nem a 4. helyen mind 3 selejtező kört le kell játszani a 3. helyen pedig asszem csak 1-et...Rivaldo11 írta:Igen. Ebben a tekintetben tényleg mindegy hogy 3.-ak, vagy 4.-ek leszünk...Zozzy 5 írta:A 4. hely még BL selejtezőt ér?
Igen. A keret dereka javításra szorul. És kérdés, hogy elég-e Guardiola ide?!Cardine írta:Voltunk már ennél mélyebb válságban is,és mégis túljutottunk rajta.Most is is igy lesz!Az,hogy az edzőnk sír de a játékosaink nem,az 1 kicsit elgondolkodtató.Lehet,hogy nagyobb takarításra lenne szügség?!
Te ezt komolyan is gondolod?Gomezinho írta:Csak nemmindegy hogy egy szupersztár köp le egy kiélezett meccsen vagy egy takony csóró katalán szurkoló! Erről ennyit!Itt a pont!![]()
Igen, valószínű ez lesz sajnos...Pedig jobb lenne ha mindneki bekussolna mostmár és leülne a seggére. Mindenkinek világos itt már sztem minden, ezzel a csőcselékeskedésükkel már semmire jót nem indukálnak.Gomezinho írta:AZT HISZEM MOST KATALÓNIÁBN ELSZABADULNAK AZ INDULATOK! Remélem most azért megvédi valaki Franket , mert istenem ez áhh....nem találok szavakat!
Gomez én azon sem csodálkoznék ha holnap törne ki a függetlenségi háború hogy Katalónia külön ország legyen :S Hihetetlen szomorú vagyok....Gomezinho írta:AZT HISZEM MOST KATALÓNIÁBN ELSZABADULNAK AZ INDULATOK! Remélem most azért megvédi valaki Franket , mert istenem ez áhh....nem találok szavakat!
Jegyzem meg, szerintem nem érzi jól magát azért ő sem. Nem hinném, hogy rosszat akar, csak néha borzalmasak a lépései. De neki most a legrosszabb hidd el. felépített egy csúcs-csapatot és nézi a hanyatlását. Ennyire egyszerű mennyből a pokolba jutni.Zsolti írta:így van..ahelyett,hogy az a b*rom is hogy tett volna valamit,cska vigyorgott,mint egy jóllakott napközis..amit felépített le is rombolta szépen...baas11 írta:Ronaldinhoval kezdődött majd kupa , bajnokság , Bl, becsület , Frank és ez lett a vége !--- Laporta úr pedig jó magasról végig nézte! Köszünjök![]()