2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Proflképet/Avatart ne direktbe feltölteni próbáld, hanem ott alatta találsz olyat, hogy "Linkelés az oldalon kívülről:", oda biggyeszd be a kép linkjét - 120x150-es lehet max -, és akkor jó lesz.zsoltfree írta:Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Hogyan lehet ilyen király profilképeket beállítani? Nekem azt írja, hogy max 9,77 kb-os képet lehet feltölteni, ami nagyon kis méret, vagy borzasztóan széttömörített. Viszont itt kb. mindenkinek elég jó minőségű képe van fent. Ezt hogy csináljátok?
Más: Aláírásba hol lehet képet feltölteni?
Ez se egy nagy szám de tessékAlfa írta:Ha valaki esetleg unatkozna és tudna nekem csinálni egy olyan avát ahol Robi szerepel a Celtic elleni meccsen a kapitányi karszalaggal azt nagyon megköszönném.
Nem találtam ennél jobb képet, azért ha tetszik viheted nyugodtan..Alfa írta:Ha valaki esetleg unatkozna és tudna nekem csinálni egy olyan avát ahol Robi szerepel a Celtic elleni meccsen a kapitányi karszalaggal azt nagyon megköszönném.
Én foglalkozok komolyabb szinten is designnal, de az elkövetkezendő 2-3 hétben nem igazán lenne időm rá. Ha utána is áll a dolog, esetleg beszélhetünk róla.barca99 írta:Üdv!
Van egy üres falam, amire dekorációt szeretnék. Öt vászonképben gondolkozok, ami az öt BL győzelemről emlékezne meg. Méreteiben úgy lehetne elképzelni, mint két A/4-es lap egymás felett, tehát állóképekről lenne szó.
A képek felső részén a kupaátadás pillanata lenne, az alsó részén meg az adott BL szezonból egy emlékezetes jelenet. Ehhez kellene nekem egy kreatív ember, aki megcsinálná, hogyan is lenne a dizájn, mert két egymástól elütő kép egymás felé dobva nem túl mutatós. Összhatásra a Bleacher Report által használt dizájnokra gondoltam, aki nem ismerné, facebook-on a nevükre rákeresve megtalálja. Hatalmas összeget nem szánok rá, de természetesen nem ingyen kérnék ennyi munkát.
Ha valaki csak annyit tud segíteni, hogyan lehetne a két képet egymás felé tenni (mondjuk mint az eurobarca fejlécében, csak ott egymás mellett vannak a különálló képek), azzal is előrébb vagyok, sőt, lehet pont elég is. Köszönöm!
palesz77 írta:
Köszönöm Uram! Végül a 2. mellett tettem le a voksomat.
Remélem...palesz77 írta:Tőlem ennyi tellett, ha szerencséd van Varatrix megsajnál ezek láttán, és kapsz egy valóban jó képet is..
Ó te...MQuCsabi írta:Bocsánat, aláírás képre gonodltam :$ Csak még nagoyn korán volt. kepfeltoltes ről levették a régi képemet és újra feltölktöttként ne mmegengedett méret volt, úgyhogy arra jutottam, hogy cserélni kéne
Nem vagyok nagy képszerkesztő, mellé képet se találtam, szóva ennyire futotta..MQuCsabi írta:Sziasztok!
Szeretnék egy avatart, amin válogatottunk szerepel valamilyen módonMEgköszönném, ha meglepne valaki.
messideco írta:Nem tetszik az avatarom![]()
Valaki elvállal egy avatarkészítést nekem? Aaron Ramsey lenne a téma, egyebet a készítőre bízok (bár nem sok tér van a kibontakozásra)
Előre is köszönöm!