2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Komám!Krojf írta:Szerkesztőkomáim!
Iszonyúan mérges vagyok!!!
Másfél órát gépeltem a Veitsch Alpinnmaratonról szóló beszámolómat,
amit elküldés után azonnal el is vesztettem, mert a szerkezet újra
be akart léptetni!!!!
Így lemaradtatok egy exkluzív beszámolóról és kiadósan sikerült
felbosszantani engem!!!
Erre készültem azóta, amióta hazajöttem, erre ez a nyüves
rendszer eldobja, amit írtam Nektek!!!
Erre ezután is fel kell készülnünk??? Mindenki csak félszavakat
írhat, vagy mi az ördög folyik itt???
Sajnos nem hittem volna, hogy kedvenc oldalam ilyet művel
velem!!! Rettentően mérges vagyok!!!
Ha megoldottátok ezen problémát, akkor jelezzétek ide,
talán akkor újra nekiveselkedek, de nehéz lesz újra abban a
stílusban megírnom, mivel a méreg is benne lesz!!!
Az ultramérges Krojfotok.
Nem tudom, h az Eurobarcán belül megvan-e még, de youtube-on rajta van, íme:sasi1 írta:Sajnos a hét eleje óta csak most vagyok gép közelben, és nem találom a videót Henry bemutatásárol. Most csak Abidalt látom.
A régebbi videók eltűnnek, vagy valahol megtalálhatók még?
Kolumbia?jelwaz írta:Sziasztok!
Udvozlok mindenkit jo messzirol. Sajnos itt nem tudok gyakran netezni, nagyon meg is lepett, hogy uj kulseje van a honlapnak, szerintem nagyon szep, bar nem tudom kitapasztalni a hibait, ezert tanacsot sem tudok adniDe ami orvendetes, hogy itt is nagyon sokan ismerik, szeretik es nezik FC Barcelonat, bar sajnos a real madridot is.
Erről írtam én is.Atesz írta:PetI írta:Én nem operáztam ám, nem szeretem a komoly zenét én sem, Lisztérzékeny vagyok, ahogy egy ismerősöm mondaná![]()
Szóval ha be vagy jelentkezve akkor jelentkezz ki a főoldalon, ha meg nem akkor -be. Nekem így bejön...
Ohhh, nagyon szépen köszönöm, így működik.![]()
PetI írta:Én nem operáztam ám, nem szeretem a komoly zenét én sem, Lisztérzékeny vagyok, ahogy egy ismerősöm mondaná![]()
Szóval ha be vagy jelentkezve akkor jelentkezz ki a főoldalon, ha meg nem akkor -be. Nekem így bejön...
Persze legesleges legújabb Firefox van fent, sőt IE-ből is a 7.Slither írta:Legújabb verziók vannak mindenből? Pedig a többségnek megy, mint nekem is.Atesz írta: Na megvan, hogy mi volt, de ezért akarja a franc feltenni az Operát, elég nekem ez a két böngésző...
Legújabb verziók vannak mindenből? Pedig a többségnek megy, mint nekem is.Atesz írta: Na megvan, hogy mi volt, de ezért akarja a franc feltenni az Operát, elég nekem ez a két böngésző...
Na megvan, hogy mi volt, de ezért akarja a franc feltenni az Operát, elég nekem ez a két böngésző...Slither írta:Olvass vissza, Petinek is ez volt a problémája, és sikerült megoldania (most nincs kedvem visszakeresni neked, de másik topicban bemásoltam a hsz-át).Atesz írta:Az mitől van, hogy nekem a váltogatós hírek nem töltenek be???
Azt írja ki, hogy: Hírek betöltése 10%. ÉS úgy is marad..