2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgyh allotam nemlesz töb olimpiaultrasur írta:azt nem tudtam hogy a foci 100/hóde remélem 2012 ujra régi formánkban szereplünk...
jobban kéne noszogatni, persze. ha meg nem akarnak, akkor üssük is?ultrasur írta: Bocsi 20-30 éve teljesen ingyen tudtál sportolni ...
Még 1 hiba van az Iskolákban a testnevelés orán is jobban kéne a gyerekeket noszogatni és az iskolában kéne délutáni sportedzéseket tartani.
Elhiszed nekem ha minden kerületben lenne egy normális focipálya,uszoda ingyen és a gyerekeket támogatná az álam a sportban akkor más lenne a helyzet.pl egyik haverom jégkorongozni akart menni mert nagydarab volt és tudott korizni de mivel a hoki cucc 70-80 rongy igy nem tudott elkezdeni sportolni.
azt nem tudtam hogy a foci 100/hóBányász írta:Na hát vége...![]()
Én élveztem az olimpiát szerintem nagyon jó kis versenyek voltak.Egy kicsit hiányozni is fog.
Nekem eddig ez minden idők legjobb olimpiája.Bár az tény,h nem láttam sokat de ez jó volt.![]()
Még úgy is,h a magyarok egy kicsi csalódást okoztak.De bízok benne,h Londonban minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Off:nem hiszem,h mondjuk egy havi 1000ftos tagdíjba és félévente egy tízezres cipőbe belehalna bármelyik szülő(itt most a fociról van szó) és ezért cserébe a gyerek barátokat szerez és élményeket.
De azt se mondanám,h a fiatalok hozzáállásával van a baj,mert ugyan úgy kimennek focizni a srácok és a minap olyat hallottam,h valaki Dzsudzsák akart lenni.És ez a foci...más sportba sokkal nagyobb példaképeink vannak akik miatt lemehet a gyerek az uszodába moindjuk.
Szóval szerintem más bajok vannak itt.De nem tudom,h mi.
Bocsi 20-30 éve teljesen ingyen tudtál sportolni ...Varga Tamás írta:Ez nem így van.ultrasur írta:Írnék egy kis szöszenetet az olimpiáról..
Elöször is gratulálok az egész Magyar csapatnak föleg az érmes és helyezéses sportolóknak.
De most előszőr nem lehet elmenni a magyar sportolási lehetőségek és minősége mellet(edzés lehetőség stb. Magyarország mindig sport és tudományos nagy hatalom volt de mind morálisan,gazdaságilag és most sportban is mélyen van. Ennek 1 igazi oka van mert a Magyar gyerek nem sportol---> DE nem azért nem sportol mert lusta azért nem sportol mert nem tehetik meg azt hogy havi X tízezreket fizessenek az egyesületnek, a felszerelést,utaztatást és a tornákon az ellátást fizessék és ezekután az edzőnek +boritékokat adjon vastag pénz köteggel hogy ő játszon.
A magyar gyerek azért nem sportol, mert puhány, mert a számítógép rabja. Amennyit hülyeségekre kidobnak a szülők, abból lehetne sportolni vinni a gyerkőcöt, és még egészségesebb is lenne. 20-30 évvel ezelőtt sokkal több pénze volt a munkás-paraszt embereknek, igaz?
Ez egy hülyeség. Apám mezítláb rúgta a rongylabdát, mégis mindennap kiment focizni. A pénz megvan, csak az akarat nincs, meg a kitartás.
Ez nem így van.ultrasur írta:Írnék egy kis szöszenetet az olimpiáról..
Elöször is gratulálok az egész Magyar csapatnak föleg az érmes és helyezéses sportolóknak.
De most előszőr nem lehet elmenni a magyar sportolási lehetőségek és minősége mellet(edzés lehetőség stb. Magyarország mindig sport és tudományos nagy hatalom volt de mind morálisan,gazdaságilag és most sportban is mélyen van. Ennek 1 igazi oka van mert a Magyar gyerek nem sportol---> DE nem azért nem sportol mert lusta azért nem sportol mert nem tehetik meg azt hogy havi X tízezreket fizessenek az egyesületnek, a felszerelést,utaztatást és a tornákon az ellátást fizessék és ezekután az edzőnek +boritékokat adjon vastag pénz köteggel hogy ő játszon.
Én 10 évig vizilabdáztam (most hagytam abba) és havi kb 25 rongyba kerül és a VASASban a boritékolás nagyon intenzíven mentMeNnOn írta:ultrasur írta: DE nem azért nem sportol mert lusta azért nem sportol mert nem tehetik meg azt hogy havi X tízezreket fizessenek az egyesületnek, a felszerelést,utaztatást és a tornákon az ellátást fizessék és ezekután az edzőnek +boritékokat adjon vastag pénz köteggel hogy ő játszon.
hátnemtudom...én teljesen ingyen játszok nb3 as seribe,őt még ők fizetnek nekem csukára..meg satöbbi apró dolgok...bár ez dcsak foci..
szerk: ja és ilyen szinten..bár nemhiszem,hogy a tehetségeknek fizetni kell azért hogy játszanak X csapatba..
ultrasur írta: DE nem azért nem sportol mert lusta azért nem sportol mert nem tehetik meg azt hogy havi X tízezreket fizessenek az egyesületnek, a felszerelést,utaztatást és a tornákon az ellátást fizessék és ezekután az edzőnek +boritékokat adjon vastag pénz köteggel hogy ő játszon.
14, nem?Sharky írta:Van vmi olyan szabály, hogy x éves kor alatt nem lehet Olimpián részt venni![]()
Biztos van, csak én nem tudok róla
Persze, megértemDrigo írta: Jólvan, nekem a tegnapi nap kimaradt ilyen téren, csak ma értesültem róla.
Már tegnap kitárgyaltuk