Sanama írta:Két hónapja elmondtad,hogy a leggyengébb balbekk,de nem várhatunk el tőle többet,mert alapvetően ő csere,és amit egy cserétől el lehet várni azt teljes mértékben megteszi.Akkor most mit vársz tőle..?Még így is jobb,mintha Puyolnak kéne baloldalt játszania.
Azt nem értem,hogy miért a védelmet kell elővenni a klasszikus előtt? Kapott a csapat 2 gólt,az egyiket 11ből. Emellett lőtt 1et, szintén tizenegyesből. Mi volt a baj a védelemmel?Az idézettel arra akartam rávilágítani,hogy a csapat másik részén vannak inkább problémák(Ahogy ezt akkor leírtad),főleg ha a Barca-ról beszélünk. A csapatnak van(hasamraütök) 2,8 as gólátlaga meccsenként, és az elmúlt két meccset tudott egyet lőni.
Miért Maxwellt kell megtalálni?
Mit várnék tőle?

Semmit, pontosan ugyanazt, amit akkor, nem is írtam az égvilágon semmilyen elvárást.
Nem szeretném, ha Puyol játszaná a balbekk posztot. Továbbmegyek: Adriano és Abidal híjján nem szeretném, ha lenne balbekkünk.
Nem a védelmet veszem elő, és nem Maxwellt találom meg (pláne hogy nemtom feltűtn-e, de nem játszott egyik clasicon se).
És felfogtam, hogy máshol is vannak problémák, talán nagyobbak, mint a védelemben. Továbbmegyek: egyetértek. Menjek még tovább? Ugyanezt írtam le én is számos helyen a napokban.
Az egyetlen értelmes pontja az egész irományodnak a kérdés: Mi volt a baj a védelemmel?
Ezt is leírtam elégszer, azt is leírtam hogy hogyan változtatnék rajta, és ennek mindnek semmi köze Maxwellhez.
Egyetlen dolgot írtam ide be most szerencsétlenhez, mégpedig azt, hogy nem bízom benne és mivel most esélye van csapatkerülésre, nem szeretném ha bekerülne.
Neked életcélod, hogy vitatkozz velem? a Velem-en van a hangsúly, mert most mindennel sikerült, csak azzal nem amit leírtam.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila