Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 90234.htmlSanama írta:Én kezdőt sem látok sehol egyelőre nem hogy hivatalosat.
Nekem is eléggé tetszik a kezdőcsapat, de a szünetben várom Henryt! Amúgy "Pedrito" már nem létezik, ha érted mire gondolok!davidvillabest írta:Szerintem a védelem elég erős!
Közeéppálya is ugy ahogy !
Támadósor Kiváló!:D
Külön öröm a kis pedrito is kezd:P:P!
lui1698 írta:HIVATALOS:
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Touré, Busquets, Keita; Messi, Bojan y Pedro
Nem hiszem...a tavalyi ev kulonallo volt,ez most csak egy "szimpla" bajnoki cim,nem triplazas.ab1daL írta:A meccs után a hivatalos ceremónia után(kicsit előre szaladok, de bízok a csapatban hogy ezt innen már nem szórakozzák el) lesz a tavalyihoz hasonló ünneplés a Nou Campban?
Ide-oda fognak kapcsolgatni.davidvillabest írta:az igaz hogy szinkronba közvetítik a két meccset szinte?!
Varatrix írta:Egy olyan jóféle 8-0 mint Premier Ligueben.barca6 írta:Én tarok a Valladolidtól akármennyire gyengék is.Ma ki kell hajtanunk magunkat!Remélem nyerunk.
Hajrá Barca!
Egy olyan jóféle 8-0 mint Premier Ligueben.barca6 írta:Én tarok a Valladolidtól akármennyire gyengék is.Ma ki kell hajtanunk magunkat!Remélem nyerunk.
Hajrá Barca!
ozsimiki írta:én meg azt szeretném mondani neked, hogy előbb nyerjük meg a meccsetbence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h az ünneplést még le fogják adni? Vagy beraknak vmi más műsort?
Nem könyvelem el egyáltalán, nagyon izgulok egyszerűen csak nem akartam bővebben kifejteni és a lényeget írtam leozsimiki írta:én meg azt szeretném mondani neked, hogy előbb nyerjük meg a meccset, még nem egyértelmű semmilyen cím,és ezzel együtt semmilyen ünneplés sem. ennyire nem szabad elkönyvelni (persze titokban mindenki elkönyveli így-úgy), mert csak bajok lehetnek ha így állunk hozzá.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h az ünneplést még le fogják adni? Vagy beraknak vmi más műsort?
persze ha a csapat megfelelően,akkor mind1,h mi szurkolok mennyire iszunk előre...
én meg azt szeretném mondani neked, hogy előbb nyerjük meg a meccset, még nem egyértelmű semmilyen cím,és ezzel együtt semmilyen ünneplés sem. ennyire nem szabad elkönyvelni (persze titokban mindenki elkönyveli így-úgy), mert csak bajok lehetnek ha így állunk hozzá.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h az ünneplést még le fogják adni? Vagy beraknak vmi más műsort?