2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Könyörgöm ez a srác nem egy 19 éves "null km-es " kis suhanc . 2011 óta védte a Gladbach kapuját a Bundesligában ( 108 meccsen ) ahol az egyik legjobb kapus volt. Bőven elbírna akár a bajnokság+BL kombót is.roby122 írta: Most nem akarok "nagyzolni" , de már tavaly is megmondtam, hogy jövőre nem fog változni a szerep. Igazából mire fel ? Bravoban nem kellett csalódni, maximálisan odatette magát, a nyilatkozata alapján is nyugodt, marad ugyanez a szerepkör.
Annak nincs értelme, hogy Stegené a bajnokság, és a chileié a kupa. MaTs-nak az lehet, hogy sok lenne egyszerre, valamint akkor meg azért sírna mert nem játszhat ilyen Psg meg MU ellen, hanem csak ilyen szerencsétlen Almeria ellen kell ádogálnia. Azsejó.
Idén még maradjon minden, jövőre pedig Mats-é a bajnokság + Bl , Bravo-é pedig a kupa.
Most nem akarok "nagyzolni" , de már tavaly is megmondtam, hogy jövőre nem fog változni a szerep. Igazából mire fel ? Bravoban nem kellett csalódni, maximálisan odatette magát, a nyilatkozata alapján is nyugodt, marad ugyanez a szerepkör.S.Agüero írta:Tavaly is ugyanezt mondtátok, hogy majd jövőre cserélődik a szerep...Stegent én még nem érzem erre felkészültnek és neki is jót tehet a még egy tanulási, illetve a tudását megtudja mutatni kupameccseken.
Mi értelme lenne megbontani egy tökéletesen működő rendszert? Nem értem. Mats a jövő ami épül, de Bravo a masszív jelen.S.Agüero írta: Tavaly is ugyanezt mondtátok, hogy majd jövőre cserélődik a szerep...
Bravo annyira magabiztos volt, s érzésem szerint jobb is volt mint a német, hogy egyelőre a chilei továbbra is előrébb tart. Én tavaly is azt mondtam, hogy Bravo egyértelműen előrébb van nálam, aztán teljen el egy év, lássuk ki hol tart és újra lehet versenyezni. Bravo remekül teljesített, hendikeppel indul, s meglepne ha változás történne. A németnek még tanulnia kell, de ezt írtam előzőleg is.S.Agüero írta:Tavaly is ugyanezt mondtátok, hogy majd jövőre cserélődik a szerep...Stegent én még nem érzem erre felkészültnek és neki is jót tehet a még egy tanulási, illetve a tudását megtudja mutatni kupameccseken.
Tavaly is ugyanezt mondtátok, hogy majd jövőre cserélődik a szerep...Stegent én még nem érzem erre felkészültnek és neki is jót tehet a még egy tanulási, illetve a tudását megtudja mutatni kupameccseken.
Az hogy időközönként cserélgessenek az eléggé elvetélt ötletnek tűnik azért. Pont hogy ez tett jót tavaly is, hogy mindenki tudta mi a feladata és arra koncentrált maximálisan. Bravo tudta, hogy övé a bajnokság a német meg tudta, hogy övé a kupa. Tudsz készülni, s kapusoknál főleg fejben kell sokszor toppon lenni és higgadtan kell kezelni a meccs közbeni szitukat. Ez hogy ezt megbontani azzal, hogy ide-oda beállna más, nem lenne szerencsés. Tavaly is írtam ezt mikor volt, aki írta, hogy védjen a német, mert PSG jön majd és formába legyen. Ez azért nem olyan mint egy mezőnyjátékos, itt sokkal többet jelent a mentális felkészültség és nyugalom, amit olyannal vétek megzavarni, hogy egyszer csak váltasz. Váltani kényszerből szoktak kapus poszton, nem véletlenül.MessiNeymarSuarez írta:
Szerintem vagy maradjon így a felállás, vagy pedig bizonyos időközönként váltsanak, pl 1-2 meccsenként. Igaz hogy sok helyen ez nem jött be, de szerintem meg lehet próbálni, elvégre remek adottságú kapusokról van szó, Ter Stegen is remekül védett pl úgy hogy miután majdnem 1 hónapot nem is játszott.
Azt sose fogom elfelejteni, mikor Mats cselezgetni akart, és elveszítette a labdát. Akkor nagyon ideges voltampalesz77 írta:Sevilla ellen Banega loveset 50-rol bevedte, az eleg nagy flop volt szerintem, foleg a vegeredmeny tekinteteben. MAtS-nak amugy mi volt a "sok" hibaja? PSG elleni elso meccsen kaptunk rola golt - ki is kaptunk sajna -, amugy mas nem remlik. Meg City ellen volt egy rossz kijovetele, de olyat Bravo is csinalt a Villarreal ellen, amikor tok foloslegesen kijott kb a 16-os vonalaig, aztan epphogy vissza tudott erni amikor atemeltek - videokban az bravurkent van folyton feltuntetve, de alapbol total felesleges volt kojinnie..hajnesz írta: Szerintem egyelőre nincs egy szinten a két kapus. Bár tehetséges Mats, "sokat" hibázott tavaly is, míg Bravotól csak 1hibára emlékszek, mikor a rövidbe kapott egy gólt.
Amugy en is elegedett voltam Bravoval teljes mertekben tavaly, mielott meg valaki ketelkedne ebben.
Sevilla ellen Banega loveset 50-rol bevedte, az eleg nagy flop volt szerintem, foleg a vegeredmeny tekinteteben. MAtS-nak amugy mi volt a "sok" hibaja? PSG elleni elso meccsen kaptunk rola golt - ki is kaptunk sajna -, amugy mas nem remlik. Meg City ellen volt egy rossz kijovetele, de olyat Bravo is csinalt a Villarreal ellen, amikor tok foloslegesen kijott kb a 16-os vonalaig, aztan epphogy vissza tudott erni amikor atemeltek - videokban az bravurkent van folyton feltuntetve, de alapbol total felesleges volt kojinnie..hajnesz írta: Szerintem egyelőre nincs egy szinten a két kapus. Bár tehetséges Mats, "sokat" hibázott tavaly is, míg Bravotól csak 1hibára emlékszek, mikor a rövidbe kapott egy gólt.
Szerintem egyelőre nincs egy szinten a két kapus. Bár tehetséges Mats, "sokat" hibázott tavaly is, míg Bravotól csak 1hibára emlékszek, mikor a rövidbe kapott egy gólt.Alfa írta:Nem azt mondom ,hogy csak ezen fog múlni. Abban megegyezhetünk, hogy a két kapus jelenleg kb ugyanolyan teljesítményre képes és ha most nem nézzük MaTs korát akkor akár döntő tényező lehet Luchonál MaTs elhivatottsága. Félreértés ne essék nem azt mondom ,hogy biztosan eldőlt a kapusok sorsa de azt nehezen tudom elképzelni ,hogy ne számítana Luchonál Marc korai visszatérése .ZBarca írta:
+1! Bár szerintem az, hogy ki fog védeni a bajnokságban nem Bravo visszatérésének időpontján fog múlni.
Persze értelek, és szerintem is számítani fog LE-nél, hogy MATS előbb tért vissza, mint Bravo, de ennek ellenére szerintem jövőre is a chilei hálóőré lesz a bajnokság, legfeljebb néhány meccset fog kapni a német, a 2016-17-es szezontól fogva pedig ő lesz a kezdő mind a Ligában, mind a BL-ben, Claudioé pedig a kupa lesz.Alfa írta:Nem azt mondom ,hogy csak ezen fog múlni. Abban megegyezhetünk, hogy a két kapus jelenleg kb ugyanolyan teljesítményre képes és ha most nem nézzük MaTs korát akkor akár döntő tényező lehet Luchonál MaTs elhivatottsága. Félreértés ne essék nem azt mondom ,hogy biztosan eldőlt a kapusok sorsa de azt nehezen tudom elképzelni ,hogy ne számítana Luchonál Marc korai visszatérése .ZBarca írta:
+1! Bár szerintem az, hogy ki fog védeni a bajnokságban nem Bravo visszatérésének időpontján fog múlni.
Nem azt mondom ,hogy csak ezen fog múlni. Abban megegyezhetünk, hogy a két kapus jelenleg kb ugyanolyan teljesítményre képes és ha most nem nézzük MaTs korát akkor akár döntő tényező lehet Luchonál MaTs elhivatottsága. Félreértés ne essék nem azt mondom ,hogy biztosan eldőlt a kapusok sorsa de azt nehezen tudom elképzelni ,hogy ne számítana Luchonál Marc korai visszatérése .ZBarca írta:
Talán azért marad távol, hogy hanyagolja a válogatottat egy darabig? Nem tudom, mindenesetre tavaly sem játszott a németek elleni barátságos meccsen.Messi nem vesz részt az argentinok Mexikó elleni, szeptember 8-án rendezendő meccsén. Szept. 12-13-án Atlético - Barca a Ligában. [marca]
Egy ilyen nyaralót én is szeretnék a hegyekben, ahol az edzőteremből élvezhetném a kilátást.
+1! Bár szerintem az, hogy ki fog védeni a bajnokságban nem Bravo visszatérésének időpontján fog múlni.Alfa írta:Bravo pedig szerintem most bukta a Európai Szuperkupa döntőjén való védést és lehet , hogy a bajnokságot is.
A Batrás részt nagyon adom ( remélem a próféta szólt belőledpalesz77 írta: Nekem mondjuk Busival kapcsolatban az a problémám, hogy ő bármi "buli" van, nem bír elnyugodni. Egyszer elkattan, onnantól addig pofázik, amíg valaki 10 percnyi szenvedés után valahogy félrevonszolja, vagy sárgát nem kap. Kupadöntőn is - asszem ott - Piqué volt az, aki rángatta el a bírótól, de ő meg ment vissza hozzá meg nyomta a szöveget, kapott is egy sárgát. Nálam egy kapitány inkább nyugtassa a kedélyeket, ne ő legyen az, aki a leghülyébben viselkedik. Valdestől is baromi gáz volt a Real utáni 10 másodperces piros lap, még ha jogos is volt..
Úgyhogy nálam is inkább Piqué érdemelné meg - és Masch is -, főleg az idei év után. De karakter alapján Bartrának is inkább adnám egy 2-3 év múlva, mint neki - ha beépítjük, értitek szerintem hogy értem. Busi szerintem nem való kapitánynak.
Nekem mondjuk Busival kapcsolatban az a problémám, hogy ő bármi "buli" van, nem bír elnyugodni. Egyszer elkattan, onnantól addig pofázik, amíg valaki 10 percnyi szenvedés után valahogy félrevonszolja, vagy sárgát nem kap. Kupadöntőn is - asszem ott - Piqué volt az, aki rángatta el a bírótól, de ő meg ment vissza hozzá meg nyomta a szöveget, kapott is egy sárgát. Nálam egy kapitány inkább nyugtassa a kedélyeket, ne ő legyen az, aki a leghülyébben viselkedik. Valdestől is baromi gáz volt a Real utáni 10 másodperces piros lap, még ha jogos is volt..Alfa írta:Busival kapcsolatban nekem elég annyi , hogy Puyol őt nevezte ki a mezének az örökösének. Elég valószínű , hogy neki is nagy tekintélye van a csapatban különben nem ő lenne a 3. számú CSK.