2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, én is hasonlóan látom és azért arról sem feledkezzünk meg, hogy ő is váltanio akart, nem a vezetőség üldözte el vasvillával.Subinho írta:Cesc remek játékos, nem is azért kellett elmennie,mert rossz, hanem mert neki itt nem volt posztja. Az ő szerepe a játékmester,a fantatista, amilyen anno Kaká volt, rögtön a csatárok mögött és a középpályások előtt, ő egyedül, aki szervezi a játékot,a No.1. Ilyen itt, ahol Xavi, Iniesta a kp, igazi csatár nélkül, a visszalépő Messi-vel...sajnos nincs! Ezért ment el! És ezért jobb választás jelenleg Rakitic.Érdekes lett volna felállni Neymarral, Suarezzel, Messivel, Iniestával és Cescel.... Érdekes.... Nekem sem tetszett,hogy elment, de így h jött Suarez túl sok lett volna a támadó szellemű játékos és akkor rotálás és pad lett volna belőle.... ebből meg nem kért. Xavi miatt elviselte eddig, de ezután már nem.... érthető is a dolog ,
Szerintem LE-nek nem is ilyen stílusú játékosra lett volna szüksége. Cesc nem egy melós játékos, Inivel középen és egy Neymar-Messi-Suarez trióval elől nagyon védtelenek lennénk. Illetve a mentalitása sem volt a legjobb. Persze ez betudható annak is, nem örült, hogy Xavi mögött van.shutterisland írta:nem értitek, hogy én sem bánom, hogy itt van rakitic, sőt, de nem helyette kellett volna elhozni, és akkor erősebb lenne a csapat.
mindegy, én nagyon sajnálom, hogy elment, és főleg azt, hogy miért ment el.
63 %-ban adott pontos labdákat az első félidőben. Ez igen, bráfó...shutterisland írta:most is olyan ziccerlabdát tolt costa elé, hogy vétek lett volna kihagyni, kellett neki hozzá jó fél perc.
nem is értem, melyik univerzumban helyes döntés az, hogy ő megy és xavi (vagy roberto) marad.
shutterisland írta: ok -> okozat
Szóval ez mivel lett volna jobb?olyan gyönyörűen lehetett volna forgatni az iniesta-rakitic-cesc hármast, hogy csak na, és akkor még ott lett volna rafi is.
rakitic nem is irányító, mégis volt eddig két olyan passza h telelőttem a gatyámat.shutterisland írta:most is olyan ziccerlabdát tolt costa elé, hogy vétek lett volna kihagyni, kellett neki hozzá jó fél perc.
nem is értem, melyik univerzumban helyes döntés az, hogy ő megy és xavi (vagy roberto) marad.
ok -> okozatHelyes nem helyes az ő döntése volt nem az ufóké, ha meg ezt nem látjátok be végre akkor jöhet a harakiri a 70. gólpassza után.
Értem, mit akarsz mondani, de abban azért tényleg van valami így elnézve a dolgokat, hogy London az ő igazi otthona, nem pedig Barcelona.shutterisland írta:most is olyan ziccerlabdát tolt costa elé, hogy vétek lett volna kihagyni, kellett neki hozzá jó fél perc.
Helyes nem helyes az ő döntése volt nem az ufóké, ha meg ezt nem látjátok be végre akkor jöhet a harakiri a 70. gólpassza után.shutterisland írta:most is olyan ziccerlabdát tolt costa elé, hogy vétek lett volna kihagyni, kellett neki hozzá jó fél perc.
Meg az angol bajnokság is egyértelműen jobban fekszik a játékstílusának, nem hiába akart visszatérni annak ellenére, hogy Xavi szerepe most már tényleg egyre csökkenni fog.shutterisland írta:
egyébként várható volt, hogy ez lesz.
átkerül egy új közegbe, ahol motiváltabb, motiváltabb a csapat is, és a helyén játszik, aztán láss csodát, újra klasszis teljesítményt hoz le.