MAGYAR VÁLOGATOTT
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
tudod,hogy hátravethet ez valakit???ez örökre nyomot hagyhat benne!Amikor el akar menni vki mellett pl,akkor ez a dolog átfut az agyán és nem fog elmenni,hanem megtorpan,elveszik tőlle,hasonlók...szóval merknek igazán meg kelleneg gondolnia,hogy mikor játssza el a kemény bírót!nem ilyen 18éves kissrácokat kellene kiszórnia,hanem azokat,akik télleg rászolgálnak!ráadásul nem egy bari meccsen!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
a nagy [auto_cenzúra] volt szándékos! ez egy első reakció! igen ahogy mondtad : adtam volna én is lapot DE Sárgát! meg az hogy 1. válogatottbeli szereplés+ barátságos meccs!
u.i.: Köszönjük Lager Führer hogy elrontottad a meccsemet!
u.i.: Köszönjük Lager Führer hogy elrontottad a meccsemet!
Egy sárga minimum volt, de szándékos volt ez látszott.
Namost én csak suliban városban itt-ott focizok és figyelek arra hogy másiknak ne legyen baja....
Tudom ez profi futball, de hát ez van...
Nem tudok mit mondani kedvelem Messit, de ez szabálytalan volt...
Namost én csak suliban városban itt-ott focizok és figyelek arra hogy másiknak ne legyen baja....
Tudom ez profi futball, de hát ez van...
Nem tudok mit mondani kedvelem Messit, de ez szabálytalan volt...
R.PÉTER
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Na akkor bennevagytok egy Gera vs. Ronaldinho vidi összehozásábán? és egy Tordhelle "Sanyi Best of" ( sanyi suta mozzanatai )??
1. Szép volt magyarok! Csak így tovább! Gera Zoli a mi Ronaldinhonk!
2. Merk elgondolkodhatna azon hogy visszamenjen fogorvosnak mert annyi hibával bíróskodik, hogy még egy magyar bajnokit se bíznék rá!
3. Léderer meg a Kovács = .......
4. Szegény Messi! Első csel után nem tudják megállítani és kiállítják! Igaz hogy volt egy kis visszakönyök, de ha vkit rángatnak hátulról mi az első reflexe az embernek meg próbálja ellökni maga mögül... de persze el is eshet simába, ha a szelídebb játékosok közé tartozik!

2. Merk elgondolkodhatna azon hogy visszamenjen fogorvosnak mert annyi hibával bíróskodik, hogy még egy magyar bajnokit se bíznék rá!
3. Léderer meg a Kovács = .......
4. Szegény Messi! Első csel után nem tudják megállítani és kiállítják! Igaz hogy volt egy kis visszakönyök, de ha vkit rángatnak hátulról mi az első reflexe az embernek meg próbálja ellökni maga mögül... de persze el is eshet simába, ha a szelídebb játékosok közé tartozik!
Én egy barátságos meccsen nem csapom nyakon a másikat....Rivaldinho írta:Gondolkozz már ember Barátságos meccsen ilyet nem szoktak! A Husztis dolog tétmeccs volt! Kihangsúlyoztam!! Ez egy Barátságos Meccs volt!!!!!!!!!!!!!!!!
R.PÉTER
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Gondolkozz már ember Barátságos meccsen ilyet nem szoktak! A Husztis dolog tétmeccs volt! Kihangsúlyoztam!! Ez egy Barátságos Meccs volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegény sírva ment le, de én szerintem jogos volt emlékezz husztit hogy állították ki a horvátok ellen..Rivaldinho írta:Nem kellett volna ezért kiállítani! ez lehet hogy lap! de egy BARÁTSÁGOS meccsen NEM PIROS!
Jó lett volna ha nem áll be....
R.PÉTER
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Srácok kéne csinálni egy Gera vs. Ronaldinho-t , vagy egy T.Sanyika Best of-ot!( sanyika gyökér megmozdulásaiból) Xavi?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nem kellett volna ezért kiállítani! ez lehet hogy lap! de egy BARÁTSÁGOS meccsen NEM PIROS!
- Pedro
- Jugador d'estrella
na jó, akár jogos is lehetett 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Director del Fútbol
Ez igaz,de ha Merk végignézne egy angol meccset,akkor arra jönne rá,hogy egy meccsen 10 ilyen van.Szegénynek ez elég nagy törés lehet,végre bemutatkozik,erre játszik kb fél percet....Boixos írta:a szabály alapján ki kell zavarni, ha hátraüt, még ha kicsit, akkor is. más kérdés, h ez azért nem egy vb döntő, lehetett volna lazább is a merk..

- Pedro
- Jugador d'estrella
Nem mondom, hogy nem a magyaroknak drukkolok, de azért megnéztem volna a kisfiút... első megmozdulása olyan volt, hogy ihajj. Na, azért hajrá magyarok 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
-
- Director del Fútbol
Az milyen.... EZ HIHETETLEN!!! Szerintem Messi most sír az öltözőben! Barátságos meccs ide vagy oda, mégis csak ez volt az első fellépése a válogatottban, és erre....
...1 percet sem volt a pályán!
Sajnálom, de ami igaz az igaz: JOGOS VOLT!!! Persze ezért elég lett volna egy sárga is, hát ez már történelem...
...1 percet sem volt a pályán!

"Més Cuen un Club"
- Pedro
- Jugador d'estrella
Hát én nem tudom mi dívik itt fórumon, így nem fogok káromkodni, de a Merck elmehet a... hogy lehet ilyet csinálni!? Majdnem sírt szegény... halált volt ez piros.. ez alapján Zizout vagy hússzor ki kéne állítani meccenként...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Messit kiálitották.......... 

in to exile
Gera mekkora játékos ha a többiek is így tudnának játszani..
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllllllllllllllllllllllllllll
sanyikaaaaaaaaaaaaaaaa
sanyikaaaaaaaaaaaaaaaa
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
ájj!Ezt kihagyni.....

in to exile