Aztán a másik,nem hinném hogy nem folyik tárgyalás játékosokkal a háttérben,attól hogy a média nem tudatja velünk!Várjuk ki mi fog történni,és bízzunk a vezetőségben,hogy a lehető legjobb megoldás mellett döntenek.Értenek hozzá valamelyest

C.
Itt a lényeg!!!Charlie írta:Szerintem akit megszeretnénk szerezni,az jelen pillanatban nem lehet akadály.Csupán megfelelő mennyiségű pénz kérdése.Akármennyire szeretik klubjukat esetleg vagy bármi indok,a Barcelona ajánlatát nem hiszem hogy elutasítanák manapság.Tettünk érte az utóbbi években hogy elég nagy vonzerővel bírjunk a játékosok számára.
C.
Abban egyetértek h ezek a játékosok nagyon jók lennének, de abban nem értek egyet h Crespo vagy Chivu nehezen lenne megszerezhető. Crespo ott akarja hagyni a Chelseat, mert alig játszhat, Chivu pedig nem utasítana vissza egy olyan ajánlatot, h a világ legjobb csapatában játszhasson.dickricsi írta:Szia noname,
Ezqu nem anyagi szempontból volt teljes csőd, hanem amiatt, hogy létszámban ne legyünk 1-gyel kevesebben, mert semmit nem tudott hozzátenni a csapat játékához.
Akiket szívesen látnék elöl: Gudjohnsen, Crespo, Diego Milito, Torres, Farfán, (vagyis kb. bárki, aki Forlánon kívül felmerült), hátra pedig: Zambrotta, Chivu, Carvalho, Gabriel Milito, esetleg Alves.
Ezek közül (sajnos) Crespo, Zambrotta és Chivu nem igazán tűnik jó eséllyel megszerezhetőnek.
Ő ingyen jött, lőtt 1-2 gólt, de úgyis elmegy, ráadásul pénzt is kapunk érte. Ebből a szempontból megérte...dickricsi írta: ne tévedjenek akkorát a srácok, mint Ezqu-val…
hát igen.na és a cselsziben?? a realban játszani azért megtisztelő - még ha sokan a mostani csaptban nem is érzik annak - de a cselszibe csak a pénzsóvár nem érdekel hogy milyen áron de nyerjek már vmi trófeát emberek mennekFernando írta:Adriano a real-ba akar menni, nem is tudom mit szeretnek abba a klubb már
Adriano a real-ba akar menni, nem is tudom mit szeretnek abba a klubb márroniebarca írta:Chivu kéne meg Adriano(utóbbira is van esély) ,meg a fiatalok közül néhányat bevetni ja és Alvés mindenképpen kell
Egyetértek, és még a képünk is hasonlítPetI írta:Off: Azt a cikket én fordítottam, az volt benne, h a közeljövőben![]()
On: Gudjohnsennek nagyon örülnék, sztem hasznos lenne, bírná a padot, a Chelseaben is naggyon jó (volt).
Gudjohnsent igazoljuk le!
(Sokkal inkább, mint Forlánt)
F helyett FTHAnonymus írta:A Villarreal elnöke bemondta hogy nem adják el Forlánt, és erre vonatkozik az hogy Torres egy lehetséges alternatíva ha F-t nem lehetne megszerezni.
Vagy Altintop a Klauternből.Badi írta: akkor Meyong Zé, dehát őt senki se veszi észre, pedig kiesőcsapatból gólkirály lett Portugáliában[/color]
Crespo+Gudjohnsen kb. egy szint, de én inkább az utóbbit szeretném a csapatban játszani, mert nem mindegy h valaki 30 vagy 27 éves.dickricsi írta:Véleményem szerint sokkal jobb lenne nekünk Gudjohnsen, mint Forlán...
De talán Crespo lenne a legjobb!
Azulgrana para siempre!