Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edig ott normálisan fórumozok nyitottam pár ÉRTELMES topicot.És máris megkaptam a szófósó lám ranggot.barcafan írta:Charlie sztem nem is járt abba a topikba! Irni biztos nem irtKitfisto írta:Látom ügyesen nyitotatok egy AntiKitfistto topicot.Grat!
Ráadásul olyanok mint charlie akik Moderátorok egy eurobarcán...az, h nem birunk az a mi dolgunk
nem itt csináljuk legfeljebb az eurobarcán
és ha végig olvastad ki is kötöttem, h szabályok vannak ott is
a témát innentöl kezdve lezártnak tekintem
ha valamit akarsz akkor ne itt ird
Én nem csináltam semmit,semmien topikot nem nyitottam én csak segítek az oldalt csinálni.Szval nekem igazán semmi közöm hozzá.Egyébként nagy "C"-vel írom a nevemKitfisto írta:Látom ügyesen nyitotatok egy AntiKitfistto topicot.Grat!
Ráadásul olyanok mint charlie akik Moderátorok egy eurobarcán...
Nem volt a célom könyörögtetni... Besokaltam. Szerintem jogosan, de már nem érdekes....Charlie írta:Jó de előbb háromszor könyörgötettem a többieket ahogy te tetted hogy ne menjek elAkkor mondj le, mint én...![]()
Red baxod nyugi már...Vicc kategória amit művelx,msot miért jó ez?
C.
Akkor mondj le, mint én...Charlie írta:Nem texem mert nekem ez nem okoz örömöt!Máskor is ez lenne a dolgod! Tedd meg! Javíts!
C.
Máskor is ez lenne a dolgod! Tedd meg! Javíts!Charlie írta:Jogos a dühöd red,de most te is piszkálós korszakodat éled!!
Ne káromkodj csúnyán mert meg moderállak!![]()
C.
Engem sért! Az apja f*sszát aki ilyennel szórakozik! Én így döntöttem és tessék tiszteletben tartani! Akinek nem tetszik, az húzzon a francba, de ne engem piszkáljon.barcafan írta:ebbe szvsz semmi sértö, törvénysértö dolog nincs...red írta:Gratula! Csak felhívnám a figyelmed!lions írta:Keresem eltűnt felemet,red névre hallgat,üzenem neki hogy rossz hogy szétváltunk!Régen pedig jó párost alkotunk mint redlions.
Lemondtam! Nem írok "moderátorként", míg "tiszta" nem lesz a redlions nickem...Fórum szabályzat írta:Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért![]()
Nagy barom vagy....
a foci.hu-sem meg az eurobarca sem chat!!Eddig máshol chataltem.
ez hol volt?Charlie írta:Kitfisto!Mesélj márKitfisto Hozzászólás - 2005. május 03. :: 18:50
Rendben.15 éves vagyok.Eddig máshol chataltem.Már rég a Barcának szurkolok.Nagyon tetszik a MU játéka is.Nem akarok elfogult lenni
de egyszerüen élvezet nézni Ronaldinhot és Eto'ot fantasztikusak.![]()
C.
Kitfisto!Mesélj márKitfisto Hozzászólás - 2005. május 03. :: 18:50
Rendben.15 éves vagyok.Eddig máshol chataltem.Már rég a Barcának szurkolok.Nagyon tetszik a MU játéka is.Nem akarok elfogult lenni
de egyszerüen élvezet nézni Ronaldinhot és Eto'ot fantasztikusak.
Azonnal vedd ki az aláírásodbarcafan írta:nem csak ö van ellenedKitfisto írta:Látom Rivaldinho nagyon ellenem vagy.![]()
De majd meglátjuk kinevet a végén.![]()
Gratula! Csak felhívnám a figyelmed!lions írta:Keresem eltűnt felemet,red névre hallgat,üzenem neki hogy rossz hogy szétváltunk!Régen pedig jó párost alkotunk mint redlions.
Lemondtam! Nem írok "moderátorként", míg "tiszta" nem lesz a redlions nickem...Fórum szabályzat írta:Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért