2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egyet kell, hogy értsek Mikivel.
Van igazság benne, de szerintem oltári nagy hülyeségeket is ír, főleg Messiről, néhol nagyon lekicsinylő a csapattal,és pár játékossal az író, bár több esetben jól is jellemzi őket /Henry/
Hát nem lesz ez jó szerintem se, javulnia kell a védelemnek az már biztos, mert igy bajok lehetnek nagy meccseken !CFirpo3 írta:Azt én is! Az utóbbi 10 meccsen mindig kaptunk legalább egy gólt, a Boca Juniors-tól kezdve.cruyff írta:Én meg el tudnék nézni egy meccset, mikor végre nem kapunk gólt.Ez nem lesz így jó.
Én is azt szeretném ha a meccseket a hamarabb megnyernénk, de amikor a Real bajnok lett ők is elképesztően sok meccset nyertek így. Ettől függetlenül jobb lenne ha nem kapnánk gólt és hamarabb eldöntanénk a meccset. Egyenlőre nekem felfoghatatlan mért nem játszik Caceres(csereként sem) 16,5 millioért.D azt se értrem, h mért nem játszik Turé.depth írta:lehet, h túlságosan optimista vagyok, de szerintem jók leszünk minimum egy bajnoki címre.
már most is nyerjük a meccseinket(az más kérdés, h hogyan), pedig egyénileg szinte mindenki hihetetlenül gyengén teljesít.
a védelem katasztrofális kb. 3 támadásonként kapunk egy gólt. Márquez és Abidal a leggyengébb, akit talán kilehet emelni az Cáceres aki nagyon bátran játszik, amikor épp bekerül a keretbe![]()
a középpályán csak Xavi és Iniesta produkciójával lehetünk elégedettek.
elől is mindenki alulmúlja önmagát. Messi így is egy zseni, de ő tud ennél többet is.
szvsz, ha itt néhányan még magukra találnának akkor már hengerelnénk.
Fontos lenne ez is,de valahogy úgy vagyok vele, ha megy a játék, és jól nyomjuk,akkor bele kell férnie egy kapott gólnak, csak lőjünk mellé 3at legalább. Persze nem lesz mindig olyan,mint volt Donyeckban, de a Barca előrenyomuló felfogása miatt ,mindig is sok kontrával fog szembesülni.cruyff írta:Én meg el tudnék nézni egy meccset, mikor végre nem kapunk gólt.
Azt én is! Az utóbbi 10 meccsen mindig kaptunk legalább egy gólt, a Boca Juniors-tól kezdve.cruyff írta:Én meg el tudnék nézni egy meccset, mikor végre nem kapunk gólt.
Mondj a Real-ban vagy a Chelsea-ben 8 saját nevelésü stabil kezdö játékost.MichaaBee írta:chelsea, real madrid, Milan, Liverpool stb.