Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miert ne lehetne sajat csapata...sajat emberekkel...nem zarja ki a cikk h nem akar masodedzot:Pmindorokke_barca írta:de konyorgom.. minek a barcanak egy ilyen arogans ontelt ....
akit erdekel olvasson vissza 2 nappal ezelotti hsz-m.. ugyanezt mondtam.. h mourinho biztos nem akar masodedzot... de konyorgom.. minek a barcanak egy ilyen arogans ontelt .... ???? orulok h laporta nem akarja ot itt latni...Az elmúlt napokban fölmerült egy olyan lehetséges forgatókönyv a Barcelona edzőkérdése kapcsán, hogy José Mourinho lenne a gárda vezetőedzője a nyártól, ám ezt úgy szeretné lebonyolítani a klub vezetése, hogy Pep Guardiola lenne a portugál jobb keze, azaz másodedzője. Az ötlet bizonyára számos szurkolónak tetszett volna, s talán így voltak ezzel a Barca vezetői is, ám az érintett José Mourinho finoman szólva sem ragadtatta el magát az ötlettől, s ebben a formában nem hajlandó a Barca edzőjévé avanzsálni.
hát szerintem meg elég fejlődőképes edző és idén sok jót mutatott.chi omega írta: nem feltétlenül jobb laudrup, csak jobban szem előtt van.
nem feltétlenül jobb laudrup, csak jobban szem előtt van.gekkodan írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=681719
A cikk szerint Laporta ismét kikérte Cruyff véleményét a következő edzővel kapcsolatban és az öreg azt mondta neki, hogy Guardiola túl nagy lépést kéne, hogy tegyen, nem érett még a dologra, Mourinhot az elnök nem akarja, így Cruyff az ideális egyensúlyt Laudrupban látja kettejük között, ráadásul a holland szerint a dán nagyszerű focit játszatott olykor a Getafével.
Nekem is egyre jobban az az érzésem, hogy sem Mourinho, sem Guardiola nem lesz, túl sok róluk a pletyka, lesz egy kevésbé elterjesztett húzás, ami pont illik Laudrupra.
Még mindig Mourinhot favorizálnám, de Laudrup szerintem jobb mint Guardiola, ha már nem a portugál jön.
Szerintem ez kizárt,Mourinho úgyis hozna valakit magával...barca0417 írta:szerintetek guardiola elvállalná, hogy másodedző legyen mourinho mellett?
ütős páros lenne, bár nem biztos, hogy összeférnének.
ocsi60 írta:Ez nevetséges. http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2553
De nem ijen elfuserált Barcához kéne hasonlítani a Chelsea-t.danko94 írta:Mért hozná magával ki találta ki ezt a hülyeséget?????Ennyi erővel ha megy Frank vinné magával Valdest Iniestát Eto'o-t meg Bojant!!!!!Ez egy baromság.Mourinho felépítette egy csapatot, olyat amelyik angliában megálllja a helyét de spanyolországban nem!!!!Itt ugyanezt csinálná nem hiszem h 30 éves játékosokat hozna ide....A támadófociról annyit h az elmúlt 6 meccsen nem lőttünk gól míg a Cselzí Mourinhoval mindig lőtt 1-2-tnorbert55 írta:Viszont Joséval nem lenne ijen gond viszont ott kérdés a támadófoci a szépjáték és h hozza e magával Drogbát és Lampard-ot.
Mért hozná magával ki találta ki ezt a hülyeséget?????Ennyi erővel ha megy Frank vinné magával Valdest Iniestát Eto'o-t meg Bojant!!!!!Ez egy baromság.Mourinho felépítette egy csapatot, olyat amelyik angliában megálllja a helyét de spanyolországban nem!!!!Itt ugyanezt csinálná nem hiszem h 30 éves játékosokat hozna ide....A támadófociról annyit h az elmúlt 6 meccsen nem lőttünk gól míg a Cselzí Mourinhoval mindig lőtt 1-2-tnorbert55 írta:Viszont Joséval nem lenne ijen gond viszont ott kérdés a támadófoci a szépjáték és h hozza e magával Drogbát és Lampard-ot.
Messa írta:Biztos, hogy nem lenne bunkerfoci.norbert55 írta:Tegnap átgondoltam h ha Pep az edző lehet h bejön lehet h nem.És ezt ijen győzelmikényszerrel egy 37-38 éves edző bírna-e.Mert nagy edző lesz 3-4 év mulva.Viszont Joséval nem lenne ijen gond viszont ott kérdés a támadófoci a szépjáték és h hozza e magával Drogbát és Lampard-ot.
Nem tuti h hozná őket és ha tud szépen játszani akk jöjjön.De ha José aszondjahogy bunkerfocilesz akk Pep lesz az edző.
lehet bunkerfoci de akkor eredményes is legyen...Messa írta:Biztos, hogy nem lenne bunkerfoci.norbert55 írta:Tegnap átgondoltam h ha Pep az edző lehet h bejön lehet h nem.És ezt ijen győzelmikényszerrel egy 37-38 éves edző bírna-e.Mert nagy edző lesz 3-4 év mulva.Viszont Joséval nem lenne ijen gond viszont ott kérdés a támadófoci a szépjáték és h hozza e magával Drogbát és Lampard-ot.
Nem tuti h hozná őket és ha tud szépen játszani akk jöjjön.De ha José aszondjahogy bunkerfocilesz akk Pep lesz az edző.
Biztos, hogy nem lenne bunkerfoci.norbert55 írta:Tegnap átgondoltam h ha Pep az edző lehet h bejön lehet h nem.És ezt ijen győzelmikényszerrel egy 37-38 éves edző bírna-e.Mert nagy edző lesz 3-4 év mulva.Viszont Joséval nem lenne ijen gond viszont ott kérdés a támadófoci a szépjáték és h hozza e magával Drogbát és Lampard-ot.