Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
transfermarkton láttam, de már Yepes wikipedia oldalán is fenn vand írta:Esetleg valami forrást is megadnál ha már ilyen infokat bedobsz?....
sjd írta:Milan legújabb igazolása: Mario Yepes, életkor: 34
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én ott le vagyok akkor maradva, hogy 3 millió euróért távozhat Benitez? Azt olvastam valahol hogy az Interhez akar menni, de csak ha fizet 3 milliót akkor mehet el a Poolból... Most akkor mi az igaz?Gali írta:A goal.com-on megjelent, hogy a Liverpool kirúgta Rafa Benitezt.
A Marca szerint a Real nagyon közel van Gerrard megszerzéséhez.
De akkor mi lesz Torressel, mert azt kétlem, hogy ezek után marad a vörösöknél.
Ja, van valami hasonló eset. Várj, mindjárt eszembe jut... Megvan!!! Fabregas neve mond valamit?menczel írta:Maicon a lenyilatkozza h a margitba akar menni. Ezt a képmutató férget...
nincs 5 meccse hogy a címert csókolgatta és nyilatkozta h sehova nem megy...
Ezekkel a brazilokkal komoly gondok vannak fejben ( Kaká és maicon a két hazug, Dinho, Adriano)
Kuranyi a pénzért ment oda ez egyértelmű, sajnos a mai fociban már sokszor a pénz az úrmessideco írta:Kurányit nem értem miért ment el Oroszországba. Visszaesés neki a Dinamo, szerintem levezetni akar ott (mondjuk csak 28 éves, ha jól tudom).lui1698 írta:Kevin Kurányi (GER,csatár)
Schalke 04Dinamo Moszkva
Robert Kovac (CRO,védő)
Dinamo Zagrebvisszavonult
Kurányit nem értem miért ment el Oroszországba. Visszaesés neki a Dinamo, szerintem levezetni akar ott (mondjuk csak 28 éves, ha jól tudom).lui1698 írta:Kevin Kurányi (GER,csatár)
Schalke 04Dinamo Moszkva
Robert Kovac (CRO,védő)
Dinamo Zagrebvisszavonult
off: mindenre vonatkozik, ami NEM LATIN betűsDevid16 írta:![]()
Én úgy tudtam csak az olyan neveket kell fonetikusan írni ami orosz(vagyis inkább ciril betűs) Attól még Benayoun a neve nem? Na mind1.
Legalább ma is tanultam valamit
ajánlom neked a magyar helyesírás szabályait, jól írta az NSO... (minden rosszindulat nélkül, nem vagy egyedül, sokan nem értik meg...)Devid16 írta:by NSOChelsea: Joe Cole ingyen távozhat, helyére Joszi Benajun érkezhet![]()
Dehát nem inkább Yossi Benayoun??? Na mind1...amúgy meg sztem baromság ez a csere...Joe Cole sztem jobb mint Benayoun. Őt max csereként tudom elképzelni akárhol
by NSOChelsea: Joe Cole ingyen távozhat, helyére Joszi Benajun érkezhet
Nem tudnak mit csinálni. Cesc megmondta hogy elmegy, pótolni kell.FCBMessi19 írta:A tévébe azt hallottam,hogy Gourcuff az Arsenal-ba megy 21,5 M euróért.
Ti mit szóltok ehhez? Lehet,hogy már Fabregas pótlásán gondolkoznak?