Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg nagyon sok olyan meccsre emlékszem, ahol az elkóborolt Alves helyére áttolódó középső védők után mennie kellett és több ízben is nagyokat mentett, vagy a sok elbohóckodott szögletünk után tisztázott. Az a baj, hogy az a kőbuta Robben kicsit durva, én csípem a tagot, mióta eljött Madridból. Szerintem arra gondolsz inkább aki a Real fiatalja volt, azt az 1meccsét játszotta fehérbe (azóta már lehet kocsmáros lett, nem is hallottam felőle semmi) és vagy 2x megverte szélen, az tényleg nem volt szép dehát na... De ha jól emlékszem a Bayern elleni BL meccsen volt, hogy beszélgetés közbe bevágtak egy szitut, hogy mitől lehet ilyen sikeres ez a Barca, és akkor pont Eric csinált egy nagyon komoly légstop-ot, de vmi igen kitekert mozdulattal, pedig annak a labdának szeme volt és ott is megemlítették, hogy sok ilyen szitu van 1 meccsen ami kevésbé látványos, mégis komoly ziccereket akadályoz meg.gergo9 írta: Hát azért nem ezen múlott.![]()
Pl triplázós évben a Madridi meccsen a kőbuta Robben úgy kerülgette mint egy bóját.
Hát azért nem ezen múlott.kennyke04 írta: . De tényleg sokat változott a véleményük az embereknek róla. Xavi se volt sokáig elismerve, az ilyen "zongoracipelőkre" fel kell hívni a figyelmet és lám, utána az elitbe tartoznak egyből
triplázós évben ő lett megválasztva a leggyengébb láncszemnek, én már akkor is védtem, mert ott is megvolt ez az egyedi eleganciája. De tényleg sokat változott a véleményük az embereknek róla. Xavi se volt sokáig elismerve, az ilyen "zongoracipelőkre" fel kell hívni a figyelmet és lám, utána az elitbe tartoznak egybőlFecooo írta:én kivételnek tartom magam, sose volt rá egy rossz szavam sed írta:Azért hihetetlen mekkorát fordult a világ, két éve még mindenki átkozta ki a csapatból, a leggyengébb láncszemnek volt titulálva (igaz nem alaptalanul), idén mindenki kedvence lett.
Én speciel nem is tudtam rá rosszat mondani:D Csak tavaly nyáron szerettem bele a futballba, és csak október óta vagyok Barcelona szerelmesd írta:Azért hihetetlen mekkorát fordult a világ, két éve még mindenki átkozta ki a csapatból, a leggyengébb láncszemnek volt titulálva (igaz nem alaptalanul), idén mindenki kedvence lett.
Ami azt illeti nekem se volt. Én már régebb óta is ismertem őt a Lyonból, jobban örültem neki mint Henry-nak.én kivételnek tartom magam, sose volt rá egy rossz szavam se Wink
én kivételnek tartom magam, sose volt rá egy rossz szavam sed írta:Azért hihetetlen mekkorát fordult a világ, két éve még mindenki átkozta ki a csapatból, a leggyengébb láncszemnek volt titulálva (igaz nem alaptalanul), idén mindenki kedvence lett.
Mint egy nagy család! Csodálatos a csapat, nem csak a teljesítmény szempontjából!!! Könnyek gyűltek a szemebe, amikor a kommentátor mondta a meccsen tegnap, hogy nagyon félt, a kislányai miatt, meg hogy az volt a legnehezebb, hogy el kellett mondani a szüleinek, hogy "kés alá kell feküdnie"...Logan10 írta:Én majdnem elérzékenyültem amikor Abidal bejött és akkor is amikor a végén őt ünnepelték![]()