Varga Tamás írta:ozsimiki írta:
Ezt nem szeretem benned,rögtön mindenkiről a rosszat feltételezni,grt. Persze megijjedt, tudhatod te is,h a sérülése előtt mekkora formában volt. Azért egy futónál az ilyen sérülések nem múlnak el ilyen rövid idő alatt nyomtalanúl. Nem azt írtam,h megverte volna,hanem,h nagyobb verseny lenne szntem ha ő egészséges 100%ig. Ha nem lenne rá hatással a sérülése ami papíron elmúlt teljesen,akkor nem értem miért kellene félnie amikor ugyanazt az időt tudja ő is. Valóban Bolt lehet farag a világcsúcson,de attól még ez a feltételezés szerintem elég fura.
Tudod Miki! Ebből a futamból Gaynek illett volna továbbjutnia. A sérülése nem volt komoly. Én feltételezem, hogy ez így van. Tehát: Gay egészségesen érkezett ide. Viszont azt érezhette az előfutamok alapján, hogy Usain Bolt verhetetlen. Ugyanis ő nem Powell, aki begörcsöl a lehetőség előtt. Őt nem érdekli semmi. Tudja, hogy mit tud, és azt bármikor meg tudja futni.
Nem a rosszat feltételezem mindenkiről, csupán az élet bebizonyította már nem egyszer, hogy ez a valóság, ilyen a valóság. Nem az én hibám, hanem a világ ilyen.
Tényleg ezt feltételezed Gayről?Én kétlem,h megijedne és megfutamodna...
Nincs még olimpiai érme(!?)...szóval szerintem tényleg a sérülés miatt történt ami történt.
Vagy szerinted lemond egy éremről csak azért,h ne verje meg Bolt?Mert szerintem bármennyire is jó Bolt,Gay minimum egy bronzéremre jó lett volna,ha nem ezüstre...Nem hiszem,h létezik a földön olyan ember aki ezt megtenné magával szemben,h még annak az esélyét is eldobja magától,h megverje Boltot.
És ez ugyan mellékes,de a szponzorok miatt illetve anyagi szempontból se mindegy,h meddig jutott....
Szóval én nem hiszem,h valaki szándékosan ennyire kiszúrna magával.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure