Bajnoki Mérkőzések 08-09
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hasonló ez a hangulat most a 2006-os BL-győzelem napjához, nem tudnék és nem is akarok különbséget tenni a kettő között. Hatalmas győzelem volt ez, de azért húzzuk be a maradék meccseket is!!
Gyerekek megmondtam. Én megmondtam hogy ez a real azt kapja a Barca-tól amit megérdemelnek. Így is történt! Hihetetlen volt ez az este. Köszönjük még1x neked katalán óriás!
CSAKABARCA
CSAKABARCA
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Isolajáték gyerekek!!bravissimo ,, kedden Londonba hasonlót szeretnénk látni:D! Azért az első madrid gólt remélem kielemzi Pep és csapata mert a védelmünk kb bent maradt az öltözőbe...!na de ez most kit érdekel, lényeg a 6-2 és ez a felejthetetlen örömfoci amit legnagyobb riválisunk otthonában értünk el!!!!GRAT MÉGEGYSZER az egész csapatnak, vezetőségnek az edzői stábnak a bajnoki címhez!!
Nagyon jó volt a mecs. Gratula a Barcanak a szép játékért.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Lehet ünnepelni. Ez a meccs olyan volt, mint egy erődemonstráció, mint egy oktatófilm. 90 perc gyönyörűség. Jelzőket felesleges írni, nincsenek szavak. Lehetne kiemelni, Piquét, Puyolt, Init, Xavit, Messit, Yayát, Titit, de minek? Ezt a meccset a CSAPAT nyerte meg, mégpedig olyan futballal, amire csak a Barca képes! Kijött a két csapat közti tudáskülönbség.
Igen, ennyivel jobbak vagyunk.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük.
Igen, ennyivel jobbak vagyunk.
Köszönjük, köszönjük, köszönjük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Gratula a Csapatnak!
Kételkedtem benne, de bebizonyították, hogy helyén van a szívük.
Köszönöm a szép estét!
Kételkedtem benne, de bebizonyították, hogy helyén van a szívük.
Köszönöm a szép estét!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nincs szó erre az estére!
Láttam már pár Barca meccset, bár klasszikust, de ilyet!
Ez übereli a 2005-ös madridi 0-3-at, mikor állva tapsolták R10-et!
Ez életem egyik legszebb estéje!
AZ ISTEN IS BARCA - DRUKKER!
Bővebbet holnap!

Láttam már pár Barca meccset, bár klasszikust, de ilyet!
Ez übereli a 2005-ös madridi 0-3-at, mikor állva tapsolták R10-et!
Ez életem egyik legszebb estéje!
AZ ISTEN IS BARCA - DRUKKER!
Bővebbet holnap!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Lenyűgöző!
Nem volt semmi látni,h ahogy közelebb jöttek, illetve vezetést szereztek, abban a pillanatban sebességet váltottunk,és be is köszöntünk, hihetetlen.
Bayern effektus, mi lett volna itt ha végighajtjuk, te atya ég,de így is tökéletes!
7ponttól függetlenül, amilyen gyorsan csak lehet, matematikailag is biztosítsuk be, azaz nyerjük meg a következő két meccsünket
vannak még kisebb nagyobb rekordok, meg tudjuk csinálni, itt az alkalom,h többszörös történelmet írjunk, ki lehetne használni.
FORCA BARCAAA!!!
Nem volt semmi látni,h ahogy közelebb jöttek, illetve vezetést szereztek, abban a pillanatban sebességet váltottunk,és be is köszöntünk, hihetetlen.
Bayern effektus, mi lett volna itt ha végighajtjuk, te atya ég,de így is tökéletes!
7ponttól függetlenül, amilyen gyorsan csak lehet, matematikailag is biztosítsuk be, azaz nyerjük meg a következő két meccsünket

FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Köszönöm Istenem hogy Barca drukker lehetek!!!!

Barcinho
Nem tudom eldönteni, hogy ki volt ma a legjobb a Barcában. Talán azért, mert az egész csapat egységesen magas szinten játszott.
2 - 6
Maradandó élmény!
Éljen a Barca!
2 - 6
Maradandó élmény!
Éljen a Barca!
-
- Capitá del Barça
Ez fantasztikus!!! Bravo bravo és bravo!!!
Most akkor lehet ünnepelni a bajnokságot??
Most akkor lehet ünnepelni a bajnokságot??

csodás meccs, ragyogó győzelem!
gratulálok mindazoknak akik ilyen biztos győzelemben bíztak! én legszebb álmaimban sem reméltem ilyen álom focit!
gratulálok mindazoknak akik ilyen biztos győzelemben bíztak! én legszebb álmaimban sem reméltem ilyen álom focit!
-
- Jugador del Barça
Köszönöm a csapatnak ezt a csodálatos estét!
Azért egy-egy alkalommal a hátsó alakzat életveszélyes volt - még szerencse, hogy a támadósorunk halálos.
Gratulálok!
Azért egy-egy alkalommal a hátsó alakzat életveszélyes volt - még szerencse, hogy a támadósorunk halálos.

Gratulálok!
Ugy még nem. De ha 1 meccset még nyerünk akkor matematikailag is bajnokok vagyunk.Úgy tudom hogy a Valencia ellen fognak. Ha a Valencia győz akkor azt hiszem hogy Matematikailag mi vagyunk a bajnokok.!!!!
Vagy már most is?
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ismét nyitva!
És akkor kezdem is: OLÉ OLÉ OLÉ OLÉÉ!!!!
Így kell ezt csinálni, végre megmutattuk, hogy mennyi a különbség a 2 csapat között.
Innentől kezdve már csak a különböző rekordok vannak, no meg a BL és a kupa.
És akkor kezdem is: OLÉ OLÉ OLÉ OLÉÉ!!!!
Így kell ezt csinálni, végre megmutattuk, hogy mennyi a különbség a 2 csapat között.

Innentől kezdve már csak a különböző rekordok vannak, no meg a BL és a kupa.

Én már pezsgővel és a Coldplay - Viva la vida-val hangolok a meccsre!Remélem a pezsgőzés nem elhamarkodott bár nem azért iszok pezsgőt csak nincs itthon más!
Remélem ma megmutatják a gránátvörös-kékek hogy is kell idegenbe játszani, mert az eddig nagyon ment ebben a szezonban!
Döntsük el srácok!!!!!!!!!!
Forca Barca!
GoooooooooooooooooolGolgolgolgolgolgol Leo Messi!!!!:)

Remélem ma megmutatják a gránátvörös-kékek hogy is kell idegenbe játszani, mert az eddig nagyon ment ebben a szezonban!
Döntsük el srácok!!!!!!!!!!
Forca Barca!
GoooooooooooooooooolGolgolgolgolgolgol Leo Messi!!!!:)
FC Barcelona Campions Del Mon
- Andris
- Adminisztrátor
Kedves Fórumozók!
A Klasszikus idén nem csak a bajnokságról, hanem egyes fórumozók eurobarcás (és madridista.hu-s) pályafutásáról is dönthet akár, egész könnyedén. A mérkőzés előtt, közben és után fokozott figyelemmel követjük a fórumon zajló dolgokat, és nagyon szépen megkérünk mindenkit, hogy a szabályok figyelemben tartása mellett fórumozzon. Minden off, piramis, és (akár kipontozott) káromkodást tartalmazó hozzászólás azonnali törlésre kerül, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Akinél valamilyen súlyos dolgot kell moderálnunk, vagy egymás után 3at, avagy még többet akár csak sima off-okból, azok büntetésre számíthatnak, ami 2 hét eltiltástól egészen az ip ban-ig terjedhet (az oldalt se látogathatja az illető).
Legyél Barcás, vagy Madridista, ne a fórumon vezesd le a feszültséget. Mindenki tudja magáról, hogy mennyi önkontrollja van, ha épp TE! úgy gondolod, hogy egy számodra nem szimpatikus eseménynél vagy eredménynél nem tudod türtőztetni magad, inkább kapcsold ki még meccs előtt a gépet, és holnap reggelig ne is menj a közelébe!
Kérjük, hogy ne idézzetek a madridista.hu fórumáról, és ne legyetek szabálysértők egyik oldalon se, hiszen a két oldal közt évek óta érvényben lévő megállapodás szerint egy súlyosabb esetnél mindkét oldalon szankciókra számíthat az illető.
A mérkőzés időtartama alatt a moderátor és szerkesztő csapat döntése nyomán csupán az élő közvetítések topic lesz nyitva, és könnyen lehet, hogy a hármas sípszót követően is csak 1 nyílik ki a Barca vs Real és a Bajnoki topicok közül.
Köszönjük, hogy megkönnyíted a munkánkat és korrekt hozzászólásokkal emeled a fórum színvonalát!
Mindenkinek gólokban gazdag, élvezetes, sportszerű mérkőzést és jó szurkolást kíván az Eurobarca Csapata!
A Klasszikus idén nem csak a bajnokságról, hanem egyes fórumozók eurobarcás (és madridista.hu-s) pályafutásáról is dönthet akár, egész könnyedén. A mérkőzés előtt, közben és után fokozott figyelemmel követjük a fórumon zajló dolgokat, és nagyon szépen megkérünk mindenkit, hogy a szabályok figyelemben tartása mellett fórumozzon. Minden off, piramis, és (akár kipontozott) káromkodást tartalmazó hozzászólás azonnali törlésre kerül, hogy csak a leggyakoribbakat említsük. Akinél valamilyen súlyos dolgot kell moderálnunk, vagy egymás után 3at, avagy még többet akár csak sima off-okból, azok büntetésre számíthatnak, ami 2 hét eltiltástól egészen az ip ban-ig terjedhet (az oldalt se látogathatja az illető).
Legyél Barcás, vagy Madridista, ne a fórumon vezesd le a feszültséget. Mindenki tudja magáról, hogy mennyi önkontrollja van, ha épp TE! úgy gondolod, hogy egy számodra nem szimpatikus eseménynél vagy eredménynél nem tudod türtőztetni magad, inkább kapcsold ki még meccs előtt a gépet, és holnap reggelig ne is menj a közelébe!
Kérjük, hogy ne idézzetek a madridista.hu fórumáról, és ne legyetek szabálysértők egyik oldalon se, hiszen a két oldal közt évek óta érvényben lévő megállapodás szerint egy súlyosabb esetnél mindkét oldalon szankciókra számíthat az illető.
A mérkőzés időtartama alatt a moderátor és szerkesztő csapat döntése nyomán csupán az élő közvetítések topic lesz nyitva, és könnyen lehet, hogy a hármas sípszót követően is csak 1 nyílik ki a Barca vs Real és a Bajnoki topicok közül.
Köszönjük, hogy megkönnyíted a munkánkat és korrekt hozzászólásokkal emeled a fórum színvonalát!
Mindenkinek gólokban gazdag, élvezetes, sportszerű mérkőzést és jó szurkolást kíván az Eurobarca Csapata!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Értem hogy idegesit de pl gondold meg egyik real-os haveromnak 2 hónapja vették el a sport 1-etgonosz írta:Nomeg a Sport1 is adja a meccset.... de a linkes dolgog tényleg elég idegesítő tud lenni.
Egyébként úgy olvastam vhol. hogy Guti, meg Vaart nem játszik....

Majd én fogok neki linkeket adni a meccsről

Lassan telnek az órák...Nagyon izgulok
Nem tudom minek vehető be de bele léptem ma egy szegbe...
Viszont hozzájutottam egy messi óriás poszternek amit ki is raktam
Mindent bele fiuk, jó szurkolást mindenkinek!
Nem tudom minek vehető be de bele léptem ma egy szegbe...
Viszont hozzájutottam egy messi óriás poszternek amit ki is raktam

Mindent bele fiuk, jó szurkolást mindenkinek!
Messi fogjon ki jó napot Istenem!
Egyébként én Iniestában bízok ma a legjobban.
Ő a legjobb formába lévő játékosunk mostanság.
Egyébként én Iniestában bízok ma a legjobban.
Ő a legjobb formába lévő játékosunk mostanság.