Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugy télleg nem lehet!Balinho írta:Erre csak azt tudom mondani, hogy ámen, de sztem nem játszhatna az elsőosztályban úgyhogy a B csapat kénytelen lenne átmenni a portugál első osztályba és azt megnyernikralo írta:Szerintem Kitfisto azt várja hogy a Barca legyen a bajnok míg a B csapat a 2.!
Erre csak azt tudom mondani, hogy ámen, de sztem nem játszhatna az elsőosztályban úgyhogy a B csapat kénytelen lenne átmenni a portugál első osztályba és azt megnyernikralo írta:Szerintem Kitfisto azt várja hogy a Barca legyen a bajnok míg a B csapat a 2.!
Pontosabban nem a szemem rossz, hanem csak rosszat idéztem:Rivaldinho írta:jah oké, semmi gáz
Kitfisto írta:Sajnos a mi utánpotlásunk nagyon gyenge.![]()
Felkéne már jutni a Segundába is!
Mondjuk azt azért nem bántam volna ha Piquét meg Cescet meg tudjuk tartani de ha jól tudom ennek csak az az ostoba szabály az oka hogy nem kaphattak szerződést - Bár ebben nem vagyok biztos de mintha hallottam volna valami ilyent. Mondjuk tény hogy ha Robinho helyett meg tudták volna vanni Essient vagy Vieirát akkor elég lett volna Portillot felhozni és ugyanott tartanakZsolti írta:egy biztos.sztem a Barcánál 1000X jobban megbecsülik az utánpótlást,mint mondjuk a realnál,de tudnék mondani másokat is....
GyenggeeeKitfisto írta:Sajnos a mi utánpotlásunk nagyon gyenge.![]()
Felkéne már jutni a Segundába is!
Rivaldinho írta:Badi nem értem most mi a bajod??
ez így igaz, a többi csak belemagyarázás...Zsolti írta:egy biztos.sztem a Barcánál 1000X jobban megbecsülik az utánpótlást,mint mondjuk a realnál,de tudnék mondani másokat is....
Sajnos a mi utánpotlásunk nagyon gyenge.Badi írta:Akkor fogalmazzunk úgy: mégsincs sehol a Málaga utánpótlása
Az biztos, hogy elfogult vagyok, de a tények makacs dolgok. De most őszintén nézz végig azon a terjedelmes listán és mondd meg őszintén melyik játékost hívnád vissza a Real A csapatába??? Mert ha jól tudom anno meg akartátok venni Iniestát és Puyolt is, Xavit a Chelsea, Messit az Inter is meg akarta venni. És mondjuk Sergio García, Navarro, Oscar López, Luis García vagy épp Pepe Reina is a mi nevelésünk, ami legalább egyenlíti a minőséget, a mennyiségre pedig álljon példaként az első PDs csapat amit megnéztam az Albaceteből: Barca nevelés Jordi Ferrón, David Pirri, Sergio Santamaría, David Bauza, és gyanítom mennyiségben sem lenne nagy az eltérésColin írta: <--- Gombi, ez a hsz tökéletesen példázza azt h itt fölösleges jó érveket mondani... Mindenki elfogult a saját csapatával, ez van.