Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
<--- Gombi, ez a hsz tökéletesen példázza azt h itt fölösleges jó érveket mondani... Mindenki elfogult a saját csapatával, ez van.Balinho írta: Ezzel szemben nálunk: Victor Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Gabri, Dámia, Oleguer, Jorquera és Motta is az első csapatnál van. Ráadásul többségük igazi vezéregyénisége a csapatnak
Valdes ha többet érne, mint Casillas, ő lenne a válogatott. Maradt 3. Az imént felsorolt X név között meg van néhány válogatott játékos... (te szerintem el sem olvastad) Elfogultságot félre lehet tenni. Továbbra is várom a ti TELJES névsorotokat! Addig nem nyilatkozok a ti utánpótlásotokról.Ordog írta: .... Puyol, Xavi, Messi, Valdes többet ér, mint ez az imént felsorolt X név.
Nos, én összegyűjtöttem a Primera Divisiónban játszó Real Madrid-nevelésű játékosokat. Remélem, te is megteszed nekem, hogy beírod ide a Barcelona saját neveltjeit.HAnonymus írta:...Azt meg hogy mindent pénzből akartok megoldani, arra értettem hogy senkinek eszébe nem jut felkarolni a B meg C csapat játékosait mint nálunk. Most jöhetsz ilyenekkel hogy Soldado meg de la Red meg mittudomain de ezek kik?
Hát igen, meglátod majd, [auto_cenzúra] lesz ez a realitás dolog..Swineherd írta:Visszaállt a világ rendje! Nyert a Madrid 3-1-re![]()
Persze tudom, hogy ez nálatok csak véletlen lehet, viszont ha kikapunk, akkor az a realitás
Kár volt vagy sem, én nem hinném, hogy ennek nagy jelentősége lenne...Vito írta:nem a Madridot akartam bírálni, de azt valld be, hogy jogos!!!Swineherd írta:Na mi van, minden nap felhozzátok??? gratulálok
egész egyszerűen kár volt ezért a cikkért
Nincs igazad, a Madridban nem volt elötte középpálya. Ha nincs, akkor bárhol beforgatják Samut....Szakacs írta:En samuelt birom...
es szerintem az interben olyan lesz mint a romaban, visszanyeri a regi formalyat es akkor o lesz a legjobb vedo...
o jo vedo csak hat a madridban [auto_cenzúra] a csapathangulat akarcsak a csapat