Perrero írta:Aprieto írta:Bírom hogy itt sokan megmondják a frankót.
Benzemáról is pl.... 1 meccs alapján ítéltek. gratulálok. Az az ember 20 éves, iszonyat alkata van és merőben hasonlít valakire, akiért '96-ban 20 évesen szintén sorban álltak Európa élcsapatai. Csak megsúgom.
De mindegy, ne is jöjjön. Nem ér egy vasat se
Még szerencse hogy nem szavazásos alapon igazolnak Barcelonában

Ronaldo

Zozzy: én nem ejtettem szót pénzekről. Csak arról, hogy Benzema egy laza mozdulattal el lett intézve. Ha pedig közelebbről megnézzük a srácot, akkor rájöhetünk arra amit írtam.
Nem állítom azt, hogy Ronaldo utódja lehet, mert addig még történhetnek dolgok, sok víz lefolyik a Dunán és hasonló nyalánkságok, csupán az alkatukat hasonlítottam össze, illetve talán a technikai repertoárjukat.
Speciel én, ha vki is Ronaldo utódja címre pályázik nagyon kritikus tudok lenni, mert sokakra mondták már, de Benzemában látom azt a bizonyos "csiszolatlant".
Szerintem nagyot húznánk vele, akár annó Henryval az Arsenal vagy az igazi Ronaldoval a Barca 12 éve. (azóta is tartom, bődület hiba volt elengedni)
Ettől függetlenül Villát is sokra tartom, amennyiben megy Eto'o, Benzema nem jön össze őt tartanám megfelelő igazolásnak.
Ezzel a "nem kéne kiperkálni 1 jó év után x millát". Ebben is igazat kell adjak, lehet hogy Anelka szintre süllyed a srác, de lehet hogy nem... Jelenleg zsákbamacska, egészen addig is marad, amíg egy igazi nagycsapatban meg nem mutatja a tudását.
Csak remélni tudom, hogy ezt nem a Realban vagy a MU-ban láthatjuk majd meg amire valljuk be nem csekély az esély jelen állás szerint.
Uff.