Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Parancsolj.ozsimiki írta:Vki beírná,h ma milyen selejtezők lesznek pontosan? És mikor kezdődnek?
Ezt most mire írtad?el fuero írta:Ez nem az a hely öcsi...![]()
Szerintem itt nincs benne a meglepi a dologban...hiába ment nekik a francia bajnokságban,ahol mindenki bukdácsolt,csak a Lyon nem...itt más lesz a tésztanoname írta:Azért a Toulousenál is van egy Elmander, aki egymaga sok meccset eldöntött már. Ha a Pool lebecsüli őket, akkor csúnya égés lesz a dologból.
És ilyen csapatok továbbjutottaknoname írta: BATE-Steaua, Tampere United-Rosenborg, Szpartak Moszkva-Celtic, Werder Bremen-Dinamo Zagreb, Salzburg-Sahtar Donyeck, Ajax-Slavia Praha,Valencia-Elfsborg, Szarejevo-Dinamo Kijev,Sparta Praha-Arsenal, -idáig egyértelműek az esélyesek
Ha így folytatják,akkor még 10 év múlva se lesz semmi!LG írta:IgenLa Pulga írta:Soha nem fogom szeretni a magyar focit!És ha mondjuk egy 10 év mulva megint lex egy erős vállogatott, meg pár jo klubbcsapat
![]()
Az igazi drukker ne csak akkor szeresse a csapatot, h megy neki
Sztem a Pool simán lerednezi, viszont azért a Szpartak Celtic, vagy a Salzburg- Sahtar 1átalán nem lefutott.noname írta:BL párosítások:
BATE-Steaua, Tampere United-Rosenborg, Szpartak Moszkva-Celtic, Werder Bremen-Dinamo Zagreb, Salzburg-Sahtar Donyeck, Ajax-Slavia Praha,Valencia-Elfsborg, Szarejevo-Dinamo Kijev,Sparta Praha-Arsenal, -idáig egyértelműek az esélyesek
Fenerbahce-Anderlecht, Rangers-Crvena Zvezda, Toulouse-Liverpool, Benfica-FC Koppenhága, Lazio-Dinamo Bukarest, FC Zürich-Besiktas, Sevilla-AEK Athén.
It5t már lehetnek meglepetések.Sztem a Toulouse okozhat meglepetést...
Szerintem ezt úgy értette, hogy eddig se szerette, és nem is fogja. Én se szeretem, de ettől persze szorítok nekik, csak nem értem, hogy miért. Az egész magyar foci egy büdös nagy rablás, ebben, és abban, hogy majd 10 év múlva lesz egy csapat hinni már naívságLG írta:IgenLa Pulga írta:Soha nem fogom szeretni a magyar focit!És ha mondjuk egy 10 év mulva megint lex egy erős vállogatott, meg pár jo klubbcsapat
![]()
Az igazi drukker ne csak akkor szeresse a csapatot, h megy neki
IgenLa Pulga írta:Soha nem fogom szeretni a magyar focit!