Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit vársz ennyire képes a magyar foci kár hogy tovább ment a honvéd nagyon le fog égni...varga tamás írta:0-0 lett a vége, tízen fejezte be a loki. Szánalmas magyarfoci, utálom őket, undorodom tőlük.
Mondjuk ugyanez igaz az ellenfélre is...Ádám02 írta:Hát mivel tudják a lokisok hogy a valencia lehet az ellenfelük szerintem simán felszívják magukat annyira hogy nyerjenek és is megtenném...ozsimiki írta:Szerintem kb 20% esélye maradt a Lokinak,de azért illene leadnia legalább egy Duna szintű adónak![]()
Hát mivel tudják a lokisok hogy a valencia lehet az ellenfelük szerintem simán felszívják magukat annyira hogy nyerjenek és is megtenném...ozsimiki írta:Szerintem kb 20% esélye maradt a Lokinak,de azért illene leadnia legalább egy Duna szintű adónak![]()
Port.hu-n ill. a Duna TV honlapján is megnéztem, nem adjákÁdám02 írta:A duna tv adja...
+legalább Uefában folytathatná a LokiAtesz írta:Épp ezaz, a Valencia ellen nem sok esélye lenne a Lokinak, de legalább lenne egy kis érdeklődés újra a foci iránt!!!