Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, abszolút ott a pont!!! Ez persze nem a Melkor, és a többi védő ellen szól, hanem az egész csapat ellen!!! Tényleg sokszor össze-vissza rohangálunk a pályán! Szerény véleményem szerint a legostobább, és sajnos leggyakoribb hibák a következők, amiket mi hajlamosak vagyunk elkövetni:Bercy írta:Köszönöm, akkor tényleg itt az egy pont!!!mucs1 írta:Most szombati foci: Melkor támad, Ronaldinho17 végig balhátvéd. Azért kicsit furcsa volt.
Az önkritikára azt értettem ha én érzem, hogy nem úgy megy a játék ahogy én azt elvárom magamtól akkor inkább lejövök és ezért nem kell szólni, de akkor is küzdök minden elvesztett labdáért és nem bánkodok miután elvették tőlem!Gábor no.:2 írta:Ezt a bonyodalmat a vezetőnek kell megoldania...az van fenn a pályán és annyit amit Ő mond! Nem pedig az önkritikára kell bízni...Látod mi van belőleBercy írta:Ha van az embernek önkritikája és tudja mikor kell lecserélnie magát akkor nincs vita!Gábor no.:2 írta:Nem hiszem, hogy rutintalanság lenne a hiba...mivel a legtöbben régóta játszanak vagy régebben játszottak!
Én nem érzem a csapatban azt az összetartást ami a kupán volt, szerintem elsősorban erre kellene gyúrni...
...ja ésegy csapaton belül ne legyenek már viták főleg ne meccs közben...
De az, hogy mindenki gólt akar rúgni még az is akinek nem az a feladata az nem megy!![]()
Igen mindenkinek megvan a feladata és azt be kell tartani, kivéve akkor amikor olyan ember megy be pl. csatár posztra aki nem is az...na ilyenkor mi a helyzet?
De ez nem is lenne gond ha lenne csapatjáték
Ezt a bonyodalmat a vezetőnek kell megoldania...az van fenn a pályán és annyit amit Ő mond! Nem pedig az önkritikára kell bízni...Látod mi van belőleBercy írta:Ha van az embernek önkritikája és tudja mikor kell lecserélnie magát akkor nincs vita!Gábor no.:2 írta:Nem hiszem, hogy rutintalanság lenne a hiba...mivel a legtöbben régóta játszanak vagy régebben játszottak!
Én nem érzem a csapatban azt az összetartást ami a kupán volt, szerintem elsősorban erre kellene gyúrni...
De az, hogy mindenki gólt akar rúgni még az is akinek nem az a feladata az nem megy!
Ha 15 fő lesz akkor: 600.-deffent írta:Sziasztok.
Az Inter elleni meccsre én nem tudok menni.
Azért meccs előtt kérdezzetek rá a terem bérletre, mert kicsit húzósnak tűnik másfél óra 9000-ért. Bár én még abban a csarnokban nem voltam és lehet, hogy tényleg 18000/másfél óra, azaz 12000/óra. Viszont abból már egy tippmix aréna kétórás is kijönne, vagy nem?
Ha meg 9000 az egész, akkor be kell inteni nekik és csak a felét adni.
Remélem követhető volt a gondolatmenet.
gnorbert írta:Hello HFCB!
Újabb erőfelmérési lehetőség!
Azt gondolom nem árt...
Jövő héten szombaton - szeptember 17-én - barátságos meccset játszunk az Inter hazai szurkolóival.
Helyszín: a Promontor utcai Budafoki Sportcsarnok (aholis a Romával döntőztünk...)
Időpont: 2005. szeptember 17. szombat 14:30-16:00-ig
üdv
gnorbert
Nem 14:30-kor kezdődik???Silvanus írta:Akkor a szombati barátságos meccs az Inter ellen a Promontor utcai csarnokban lesz, ahol az V. torna volt??? Délután 14.00-tól 16.00-ig, ugye?
Az ha jól emlékszem kocsival úgy 20-30 percre lehet max. a Fehérvár úti arénától, ugye? Mert nekem meg a Korinak ott van jelenésünk 12.45-kor szombaton, aminek úgy 13.30 - 13.40 körül lesz vége, és akkor onnan mennénk erre a meccsre!
Ha van az embernek önkritikája és tudja mikor kell lecserélnie magát akkor nincs vita!Gábor no.:2 írta:Nem hiszem, hogy rutintalanság lenne a hiba...mivel a legtöbben régóta játszanak vagy régebben játszottak!