Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze olyanok bőven vannak olcsón, akik jobbak lesznek, de olyan aki most jobb az sztem nincs a piacon (Ez kezd egy kicsit OFF lenni)danko94 írta:Nyáron kellett volna lecsapni Asenjora... Nem volt túl drága...
Azt nem tudom, de Wikipediáról van az infóm, meg amúgy is nem egy helyen hallottam/olvastam már, igazából csak annyit akartam mondani, hogy nem valószínű, hogy a közel jövőbe eligazol, ami a Sevillának csak jó.cyrax írta:
És akkor minden idegenbeli meccsen bebáriumozzák, hogy ne pánikoljon, vagy mi?
És akkor minden idegenbeli meccsen bebáriumozzák, hogy ne pánikoljon, vagy mi?danikaa10 írta:OFF: Navas beteg, valami féle pánikbetegsége van, nem nagyon tud kimozdulni Sevillából, ezért nem szerepel a válogatottban sem.Zlatan Boy írta:Én is láttam tegnap a mérkőzést, és szerintem a meccs emberre egyértelműen Jesús Navas volt.(legalábbis én nálam).Nagyon jó kis játékos:gyors,agressziv,technikás vagyis minden adottsága megvan ahoz hogy egy nagyklubbhoz szerződjön.Ezért is mondom azt hogyha Cesc szerződtetése nem sikerülne, akkor Navast meglehetne próbálni elhozzni a Sevillától.
Ti mit gondoltok erről???
OFF: Navas beteg, valami féle pánikbetegsége van, nem nagyon tud kimozdulni Sevillából, ezért nem szerepel a válogatottban sem.Zlatan Boy írta:Én is láttam tegnap a mérkőzést, és szerintem a meccs emberre egyértelműen Jesús Navas volt.(legalábbis én nálam).Nagyon jó kis játékos:gyors,agressziv,technikás vagyis minden adottsága megvan ahoz hogy egy nagyklubbhoz szerződjön.Ezért is mondom azt hogyha Cesc szerződtetése nem sikerülne, akkor Navast meglehetne próbálni elhozzni a Sevillától.
Nyáron kellett volna lecsapni Asenjora... Nem volt túl drága...sjd írta:Azt meg régóta tudjuk (legalábbis én tudom) h Casillas 1000x jobb mint Valdes, de 60 millió alatt nehezen találunk Valdes helyére jobbat (és lehet h az Espanyol elleni meccs elment rajta, de a BL-ben nagyon odatette magát, és utóbbi számít)
OFF: Először azt h Navas szélső, Cesc meg irányítóZlatan Boy írta:Én is láttam tegnap a mérkőzést, és szerintem a meccs emberre egyértelműen Jesús Navas volt.(legalábbis én nálam).Nagyon jó kis játékos:gyors,agressziv,technikás vagyis minden adottsága megvan ahoz hogy egy nagyklubbhoz szerződjön.Ezért is mondom azt hogyha Cesc szerződtetése nem sikerülne, akkor Navast meglehetne próbálni elhozzni a Sevillától.
Nem hegyezném ki ennyire 1-2 ember hiányára. Egyszerűen nincs egyben a csapatotok. Össze vissza rohangálnak, egy-egy támadásban 3 embernél több nem nagyon vesz részt. Élvezetes meccs volt, végig pörgős, izgalmas játékkal, de taktikailag nulla volt mindkét csapat. Tiszta átjáróház volt a középpálya ide oda futkostak a kapukhoz. Csoki nálatok leírta tökéletesen a tegnapi meccs értékelését és konklúzióit.itt inkább szvsz Lass hiányzott annyira nem is CR bár néha jól jött volna elől... sőt...
itt inkább szvsz Lass hiányzott annyira nem is CR bár néha jól jött volna elől... sőt...Ez a Madrid még sehol sincsen, Ronaldoval se lettek volna beljebb. talán Sőt...
csak egy kis irónia...The Deadman/Real fan írta:akkor ezt most írjad le úgy hogy más is megértseszbalint88 írta: LOL
Ja és a "gyilkos Passzok" kombóból már "eurós passzok"-ra tápolta magát![]()
![]()
![]()
akkor ezt most írjad le úgy hogy más is megértseszbalint88 írta: LOL
Ja és a "gyilkos Passzok" kombóból már "eurós passzok"-ra tápolta magát![]()
![]()
![]()
LOLThe Deadman/Real fan írta:lehet választani de közölük senkinek se az a posztja mint Gutinak , csak egy játékos van aki ilyen szerepkörben játszik az pedig Pirlojelwaz írta:Válassz a 4 közül egyet![]()
Mivel alapvetően más felállásban játszunk, így nem lehet egyértelműen meghatározni ugyanazon a poszton lévő játékost de Xabi áll legközelebb Guti posztjához. Pirlo hátrébb játszik, nagyjából ott, ahol Xabi Alonso.lehet választani de közölük senkinek se az a posztja mint Gutinak , csak egy játékos van aki ilyen szerepkörben játszik az pedig Pirlo
lehet választani de közölük senkinek se az a posztja mint Gutinak , csak egy játékos van aki ilyen szerepkörben játszik az pedig Pirlojelwaz írta:Válassz a 4 közül egyet
Persze, de Valdés nem képes arra, mint Casillas: a kell utóbbi tudja vinni a csapatát a hátán. Szerintem ez így objektív. És anno, mikor Valdés még "kis kezdő" volt, harcoltak Jorquerával egy darabig. És hiába Valdés került be végül, anno Jorquerát tehetségesebbnek gondoltam. És az se volt semmi, ahogy Casillas a nagy csapatba betornászta magát. Szimpatikus ember (tudom, hogy ezt nem vitatod, csak, ha már felmerült a téma leírtam, hogy lássátok, nem vagyok ilyen ,,mindenkit utálok, aki madridista", csak majdnemsenkialfonz40 írta:Szubjektív vélemény:Nem érzem gyengébbnek ValdestIlúvatar írta:Azért már hihetetlen a Casillas... Olyan védései voltak, hogy Valdes elbújhat mögötte. Nem Casillas tehet róla, hogy kikapott a real.
Válassz a 4 közül egyet, tejézusuristen...The Deadman/ Real fan írta:Laughing Laughing
ezt ugye te se gondolod komolyan , 4 játékos kontra 1 játékos
Laughing Laughing
lgekkodan írta: Azt is valljuk be, hogy Messi és Ibra, Xavi, Iniesta sokkal előbb játssza le ezt a tákolt sevillai védelmet, mint Guti. Biztos, hogy mi domináltunk volna.
Én erre írtam a védelmünket. A jelenlegi Abidal mellett sem, és Alves mellett sem gondolom, hogy a széleinket ennyire bejátszották volna. Majdnem kizárt.Rivaldo11 írta:Ez így szép és jó, de azért a 260 millás beruházás után, ha az ellenfeleiteket nézzük, igenis elvárható volt, hogy az első 5 fordulóban nyerjetek. Az első komoly erőpróba a tegnapi derbi volt-amin lehet hogy mi is elhasaltunk volna.CS0ki írta: Sokmindenen el tud menni a bl...Őszintén szólva a bajnokságra nem sok esélyt adtam, mondjuk ehhez képest meglepett az eredményes kezdés, nem vártam, hogy az első 7 tétmeccsünket megnyerjük.
Az biztos, hogy jó játékos, de nekem még tetszett a másik "pofátlan" szélsőjük is, Ő is hordoz egy adag kreativitást magában. Mondjuk az ordító ziccert is Ő hagyta ki, de jól kever a "kiscsávó"!Zlatan Boy írta:Én is láttam tegnap a mérkőzést, és szerintem a meccs emberre egyértelműen Jesús Navas volt.(legalábbis én nálam).Nagyon jó kis játékos:gyors,agressziv,technikás vagyis minden adottsága megvan ahoz hogy egy nagyklubbhoz szerződjön.Ezért is mondom azt hogyha Cesc szerződtetése nem sikerülne, akkor Navast meglehetne próbálni elhozzni a Sevillától.
Ez így szép és jó, de azért a 260 millás beruházás után, ha az ellenfeleiteket nézzük, igenis elvárható volt, hogy az első 5 fordulóban nyerjetek. Az első komoly erőpróba a tegnapi derbi volt-amin lehet hogy mi is elhasaltunk volna.CS0ki írta: Sokmindenen el tud menni a bl...Őszintén szólva a bajnokságra nem sok esélyt adtam, mondjuk ehhez képest meglepett az eredményes kezdés, nem vártam, hogy az első 7 tétmeccsünket megnyerjük.
Sokmindenen el tud menni a bl...Őszintén szólva a bajnokságra nem sok esélyt adtam, mondjuk ehhez képest meglepett az eredményes kezdés, nem vártam, hogy az első 7 tétmeccsünket megnyerjük. A BL meg majd tavasszal kezdődik, addigra reményeim szerint már egy sokkal jobb madridot fogunk látni. Mint a védelmet tekintve, mint a támadás építésben.Pedig, amit leírtál, azon elmehet a Bajnokság és a BL. is, ahhoz képest pedig elég nagy volt az invesztíció! Tudom, hogy se C.R.-t se Kakát nem egy szezonra vettétek, de, ha az előbb említett dolog következik be, a szurkolók elégedetlenek lesznek a szezon végén! Bár, ha a BL.-ben esetleg elődöntő lenne, akkor az már előrelépésnek nevezhető, de nem találgatok, mert értelmetlen, az idő majd megadja a választ.
Szubjektív vélemény:Nem érzem gyengébbnek Valdest, és már tavaly is elégedett voltam vele, az a ritkán egy-egy hiba mindegyik kapusban benne van! Örültem a hosszabbításának és sajna nem örülök, ha Pinto véd, nem leszólni akarom csak látni a különbséget, de ez biztos a meccshiánnyal is magyarázható.Ilúvatar írta:Azért már hihetetlen a Casillas... Olyan védései voltak, hogy Valdes elbújhat mögötte. Nem Casillas tehet róla, hogy kikapott a real.