Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a védő se teljesen normális, vagy az AM beépített embere volt. Agüero sem adhatta volna be pontosabban. Mákos AM!Game90 írta:Ezzel a góllal jutott tovább az AM![]()
Katt
AM - Gloria 1-0, összesítésben 2-2, az AM idegenben lőtt több góllal jutott tovább.
Az a gól
Áááááá, dehogy is, az ne ma keze volt, inkább a válla, hogy mi mért nem gyakorolunk ilyet edzéseken???Mondjuk azt megnézném, hogyha mondjuk Pirlo jól eltalálja, és a ficakba tartó labdát, hogy teszi be a másik sarokba...LG írta:Télleg, akkor nem kellet volna kifelé szabadot fujniMert ugye ez nem kézi labda
Télleg, akkor nem kellet volna kifelé szabadot fujniel fuero írta:LG írta: Megint milyen volt már az első goljuk
Milánó, május 24., 17.20
Az olasz csatár közölte, nem véletlenül ért bele Pirlo szabadrúgásába.
Filippo Inzaghi két góljával döntő szerepet vállalt a Milan Bajnokok Ligája-győzelmében. A rutinos olasz csatár második gólja mintaszerű volt: Kaká kiváló labdáját higgadtan, Reina hóna alatt gurította a hálóba. És az első találata? Klasszikusan "inzaghis"...
Történt ugyanis, hogy Andrea Pirlo jó helyről egy meglehetősen gyenge szabadrúgást csavart kapura. Reina szinte bizonyosan hárította volna a kísérletet, csakhogy Inzaghi karján megpattant a labda, és így a hálóban kötött ki. A támadó azt állítja, szándékosan csinálta...
- Sokat gyakoroltuk ezt az edzéseken - mondta Inzaghi, széles mosollyal. - Így szereztem gólt az Empoli ellen is, néha beválik a módszer.
És akkor nézze meg mindenki még1x
KATT és döntse el.
Szerintem egyszerűen csak belefutott véletlenül pont úgy a labdába h megcsúszott a kezén.
lionelmessi19 írta:A csaló Milán kifejezést szerintem ugorhatnánk már. Én egyetlen olasz csapatot sem kedvelek igazán, de az biztos, hogy a Milan bunda ügyei egyáltalán nem a játékosokon múltak...
Végül indulhattak a bl-ben, ez van. Itt volna az ideje ezt is átugrani, mert semmi értelme ezt fejtegetni. Az a helyzet, hogy ez a csaló Milán még ha nem is a legszebb játékkal, de csalás nélkül túljutott mindenkin.
LG írta: Megint milyen volt már az első goljuk![]()
Milánó, május 24., 17.20
Az olasz csatár közölte, nem véletlenül ért bele Pirlo szabadrúgásába.
Filippo Inzaghi két góljával döntő szerepet vállalt a Milan Bajnokok Ligája-győzelmében. A rutinos olasz csatár második gólja mintaszerű volt: Kaká kiváló labdáját higgadtan, Reina hóna alatt gurította a hálóba. És az első találata? Klasszikusan "inzaghis"...
Történt ugyanis, hogy Andrea Pirlo jó helyről egy meglehetősen gyenge szabadrúgást csavart kapura. Reina szinte bizonyosan hárította volna a kísérletet, csakhogy Inzaghi karján megpattant a labda, és így a hálóban kötött ki. A támadó azt állítja, szándékosan csinálta...
- Sokat gyakoroltuk ezt az edzéseken - mondta Inzaghi, széles mosollyal. - Így szereztem gólt az Empoli ellen is, néha beválik a módszer.
Crouch későn való behozatala, és Zenden kezdése volt sztem tegnap a két nagy hibája Beniteznek.noname írta:A két Milan gólt én is eltalálatam(a tippem 3-2 volt a Poolnak), de nagyon túlbecsültem az angolok támadószekcióját, és az edzőjüket, aki nem küldte be időben Crouchot.