régebben felvetettem, hogyha lesérülne Zambi akkor felállhatnánk talán a puyol-thuram-milito-abidal védősorral, de többeknek nem tetszett az ötletRomario23 írta:szerintem nem szabad venni senkit Beletti helyett , zambrotta mögé! Legyünk öszinték belletti sem hozta az elmult évben, sőt örök hála neki,de a bl győzelem szezonjában sem volt állandó a formája(sok sérülés). Oli barátunk élni fog a bizalommal ebben az évben és ne feledjétek hogy ha szükség van akkor ott van puyol aki tudja helyettesiteni zambit ha kell. Damia ő kölccönben vagy valami résztulajdonunk van benne? Nem emlékszek! Köszi
VIsca el Barca!
Romario23 írta:Damia ő kölccönben vagy valami résztulajdonunk van benne? Nem emlékszek! Köszi
VIsca el Barca!
A klub utánpótlásbázisáról korábban felkerült Damiá Abella a mai naptól a Betis játékosa, miután a Barcelona egy millió euróért megvált tőle. Ez a megállapodás azt jelenti, hogy Damiá nem tölti ki a hátralévő egy éves kölcsönszerződését a Racingnál, viszont a Barcelonának maradtak lehetőségei a játékossal. Damiá öt éves szerződést kötött a sevillai csapattal, jó teljesítménye esetén viszont még visszakerülhet a Barcelonához. Ezt garantálja ugyanis a most rögzített két lépcsős visszavásárlási opció, melynek révén a Barca ismét magához rendelheti a védő-középpályást. Első lépésben jövő nyáron lesz lehetősége a katalán klubnak, mikor egy millió euróért cserébe ismét gránátvörös-kékbe öltözhet a futballista. ...
Már volt néhány állás-ötlet az Oleguer-topikban:szotyiárus, lelkész, szögletzászló, balkapufa,labdaszedő, edzésen sorfal vagy célpont...riboo írta:Többen emlegetitek Oleguert...az a helyzet, hogy én ezt a katalán srácot még nem láttam jól játszani, ennek ellenére elég sok lehetőséget kap, és ha Marqueznél formahanyatlás van akkor Chaplin filmbe illő a védelem!
Venni nem kéne már senkitse, de valamiféle megoldást kell rá találni, hogyan lehet távol tartani Oli-t a mindenkori utazókerettől
Ha jól emlékszem régebben volt rá javaslat (és igény), hogy az itteni fórumozók alakitanak egy sniki teamet és elrabolják Presas-t...riboo írta:Többen emlegetitek Oleguert...az a helyzet, hogy én ezt a katalán srácot még nem láttam jól játszani, ennek ellenére elég sok lehetőséget kap, és ha Marqueznél formahanyatlás van akkor Chaplin filmbe illő a védelem!
Venni nem kéne már senkitse, de valamiféle megoldást kell rá találni, hogyan lehet távol tartani Oli-t a mindenkori utazókerettől
Őket nagyon jó lenne eladni. Ha őket eltudnánk adni akkor fellehetne hozni egy fiatal jobb hátvédet Olmot ő nem bizti h jobb hátvéd de majd kijavítotok(de Olegertnél jobbReplay írta:De azért Motta, Ezquerro, Gudjohnsen, esetleg Edmilson-t még jó lenne eladni
Igen + ők is beletartoznak!Replay írta:De azért Motta, Ezquerro, Gudjohnsen, esetleg Edmilson-t még jó lenne eladniÁdám02 írta:Hát nem kell már senki akik vannak azok még egy évig kihúzzák utána lehet egy kisebb bevásárlást végezni!FCB_gábor írta:nem kell senki
még el kell adni 1-2 játékost és kész
De azért Motta, Ezquerro, Gudjohnsen, esetleg Edmilson-t még jó lenne eladniÁdám02 írta:Hát nem kell már senki akik vannak azok még egy évig kihúzzák utána lehet egy kisebb bevásárlást végezni!FCB_gábor írta:nem kell senki
még el kell adni 1-2 játékost és kész
Régebben volt róla szó, ha eladjuk Belletti-t, akkor helyére jöhet Angel Lopez a Vigo-ból.Scorpio írta:Támogatom, csak vezetőség is támogassa!fcjoc írta:Még van 8 napunk hogy vegyünk valakit Zambrotta mögéOleguert GYÚRÓNAK!
Támogatom, csak vezetőség is támogassa!fcjoc írta:Még van 8 napunk hogy vegyünk valakit Zambrotta mögéOleguert GYÚRÓNAK!
Hát ige most a világ legjobb középhátvédjaival rendelkezik a madrid ott van Cannavaro meg Pepe mellőlük aztán nem lehet gólt lőni bezzeg itt...Puyol Milito(tök szarok)noname írta:Eddig látszott Pepe hatalmas tehetsége!Milyen szépen vetődött a labdáért h kezezhessen.Azt akármilyen kis [auto_cenzúra] védő mint Puyol vagy Milito meg se tudták volna csinálni!Scorpio írta:Pepe simán megérte! Barca meg milyen bénán igazol, de a Madrid!
Eddig látszott Pepe hatalmas tehetsége!Milyen szépen vetődött a labdáért h kezezhessen.Azt akármilyen kis [auto_cenzúra] védő mint Puyol vagy Milito meg se tudták volna csinálni!Scorpio írta:Pepe simán megérte! Barca meg milyen bénán igazol, de a Madrid!
Nem is igaz, mer Pepét részletre vették és így tutkóra megérteLionel85 írta:És a Barca mindig posztra igazolt és akkor is megpróbált ésszerű árat ajánlani egy játékosért, nem úgy mint Madridban Pepéért 30 milliót csengettek ki... Drágább volt mint Henry.