Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt jobb az utánpótlásnevelésünkMiért védhet egy földönkívüli a Realban? Confused
mondtam, idén letudjuk őket, viszont tavasszal már összeszokottabbak lesznek, és valszeg fűteni fogja őket az ősszel benyelt, lassan már-már klasszikus hatos miatti visszavágás lehetősége.caskbarca írta:Hát ha Jesús Navas és Perrotta ott hagyja őket, akkor mit gondolsz, Messi,Pedro és Dani Alves nem?Boixos írta:...![]()
Ha így történik, az tipikus madridi jelenség lesz. Közük nincs a dolgokhoz, ennek ellenére simán egyenlíthet az FC Bayern Madrid.gekkodan írta:A Sevilla 3 góllal kellene, hogy vezessen... Félek, hogy jön majd a tipikus Madrid-makk és ilyen kihagyott helyzetek után fognak egyenlíteni úgy, hogy gyakorlatilag a pályán sincsenek.
Viszont továbbra is tartom, hogy Gutinál túlértékeltebb "sztárjátékos" nem sok van a ligában. Perez papa mégis a kezdőbe jelölte...
ÁMENMásodik félidőre jósolok egy Sevillai pirosat és 3 madridi gólt.
Boixos írta:a sev hozza a szokásost, a madrid viszont elég karcsú.
az ilyen, erősebb brigádok ellen, mint amilyen a sev is, ez a hozzáállás sztem kevés lesz. persze, van még idejük csiszolni a témán, de sztem idén mi is megütjük őket. a tavaszi klasszikusban már nem lennék ennyire biztos.
szó mi szó, Gutit nem állitanám szobornak a higgadság példaképénekMeg ha esetleg a másodikban még cinkelik egy pöppet a hazai srácok,benne lehet egy kiállítás is.Úgy tűnik elég feszkós
ahogy érzed, ha van kedve, bizony ott van a világ legjobbjai között. erre az elmúlt években kevés példa volt.Mindig is egy zéró volt szerintem. Főleg akkor nevettem nagyot, amikor a madridistán mentek a dumák, hogy Xavival van egy lapon a srác. Na akkor szakadtak a plafonok világszerte.
Casillas a világ legjobb kapusa, sznzációs dolgokra képes, de ennél a fejesnél még elugrani se tudott volna. Térden fejelték a zsugával.Danka00792 írta:Aztamarha!![]()
Casillas mit védett.Már ugrottam volna.