Most nézem, még ha nem is lesznek könnyű meccsek, Zara-t kivéve otthon játszik a Madrid. ! ! !
Most van az, h innentől rájuk is figyelni kell

Tényleg állati egyszerű. Csupán néhány száz millió euróba fájna.Subinho írta: egyszerű a recept:
oleguer helyett andrade, thuram helyett alex, belletti helyett alves, gio helyett abidal, ezquero helyett malouda, giuly helyett quaresma, motta helyett sissoko, edmilson helyett tiago, saviola helyett oliveira... nagyjából ennyi!!! mind olyan ember akire nincs szükség!!!
Hát az tény, hogy óriási csalódás lenne egy 3. hely. Selejtező a BL főtábláért, meg a tudat hogy csak 3. hely. Viszont a jövőre nézve az alapokat lehet hogy az rakná le legjobban. Vagyis: Rijkaard 99% hogy elmegy és egy nagyobb vérfrissítés.Subinho írta:csak figyelni kell, mert a végén a 3. hely marad csak nekünk...
Igen, legtöbbször vesztésre álltak, de mindenesetre sok idő volt még hátra. És náluk bevált. Mert vannk stabil hátsó embereik. Nekünk ehhez nincsenek. Meg egyébként sem túl stabilak. Egyedül Zambrotta, aki talán a posztján a világ legjobbja. De többiek nem. Puyol meg más tészta. Ő fizikuma, képességei alapján nem lenne a legjobbak közt, de az, ahogy a Barcáért hajtani tud, amilyen önfeláldozó mentései vannak, az a legnagyobbak közé emeli őt!Game90 írta:Hát nem tudom, én a Chelsea-t nem sokszor láttam 3-4-3-ban játszani. Inkább 4-4-2 vagy 4-3-2-1.
Ha vesztésre álltak gondolomVolt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő.
Ha vesztésre álltak gondolomVolt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő.
Marha sokat játszanak így. Én legalább is sokszor láttam már idén. Ha hivatalosa négy védővel kezdtek, akkor is átment 3-4-3ba sokszor. Volt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő. Volt h Terry, Carvalho és Essien, vagy Terry, Carvalho és még vki játszottak védőt.Game90 írta:Mikor?lionelmessi19 írta:Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelsea
Mikor?lionelmessi19 írta:Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelsea
Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelseavisca el barca írta:a 3-4-3rol még egy dolog, ha már ti is ennyit beszéltek rola.
aki tud nekem mondani egy olyan euoropai élcsapatot, aki jelenleg allandoan ezt a variaciot jatsza vendégem egy bambira (amit fénypostaval el is kuldok neki)