Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 22:11:36

HOpppá :shock:
Most nézem, még ha nem is lesznek könnyű meccsek, Zara-t kivéve otthon játszik a Madrid. ! ! !

Most van az, h innentől rájuk is figyelni kell :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.04.09. 22:06:28

Egyébként ahogy a sorsolást megnéztem,9 forduló alatt az atletico elleni lesz a legnehezebb,a többit Eto'o-messi-Ronaldinho tudja hozni.
ellenben az üldözők:

Valencia - Sevilla
Real Madrid - Sevilla
Zaragoza - Real Madrid
Depor - Valencia
Real Madrid - Depor
Real Madrid - Valencia
Sevilla - Zaragoza
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.04.09. 22:00:12

Querasma elég lenne előre.
hátra meg 1-2 védő
de querasma nem fog idejönni,azt sem értem anno miért adtuk el?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 21:37:05

Subinho írta: egyszerű a recept:
oleguer helyett andrade, thuram helyett alex, belletti helyett alves, gio helyett abidal, ezquero helyett malouda, giuly helyett quaresma, motta helyett sissoko, edmilson helyett tiago, saviola helyett oliveira... nagyjából ennyi!!! mind olyan ember akire nincs szükség!!!
Tényleg állati egyszerű. Csupán néhány száz millió euróba fájna.
Subinho, magadnál vagy? :)

Egyébként: Giulyt remélem elküldik. Ezqu megy vagy marad, nem oszt nem szoroz, ugysem játszik. szélsők közül elmegy kettő. Oleguer marad, mert szélsőséges katalán nacionalista. De nem hiába keres a vezetőség egyértelműen szélső védőt... !

Saviola tudjuk, elmegy. Guddy talán marad, remélem nem.

Mindenesetre amit írsz, az legalább 3szor annyi, mint amennyre szükség van, másrészt pedig a teljes képtelenségg fogalmát is kimeríti ami a pénzügyeket illeti. Arról nem is beszélve, h nem akar ám mindenki a Barcában játszani... Nem lehet mindenkit leigazolnunk, akit szeretnénk. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.04.09. 21:36:29

Subiho Saviolát azért nem kellene , a többit jól látod, hogy kiket kell eladni.

Azért nyerjünk mindent amit tudtunk!
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Pedro
Jugador d'estrella

2007.04.09. 21:21:30

Subinho, ez mind szép és jó, néhány személycseréddel még egyet is értek, csak hogy ennyi pénzt a büdös életbe nem fog kiadni a Laporta-vezetés a nyáron, örülhetünk, ha 3-4 új igazolás lesz. És azért annak nem drukkolok, hogy ne nyerjük meg a primérát, hiszen ez a cél... azért ne nyerjük meg, hogy majd jövőre megnyerhessük? Vagy mi? ;)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.09. 21:17:21

az a baj, hogy ha a barca valahogy ki is szenvedi a liga első helyet ebben az idén ritka gyenge primerában és esetleg még a kupa is összejön, akkor mindenki ünnepelni fog és nem lesz semmi változás!!! eddig szurkoltam, h meglegyen a liga, de most már asszem az lenne a "jobb" ha még a real is megelőzne és csak 3.-4. helyen zárnánk, mert akkor végre észre venné a vezetés, hogy komoly változtatások kellenek!!! pl. egyszerűen nem a csapatba való oleguer, giuly és még sokan!!! több kulcsfontosságú helyre játékosok kellenek!!! és főképpen észre kell venni, hogy reikard folyamatosan rossz taktikát választ idén!!! persze ezért nem biztos, h reikard a felelős, egyszerűen nem lehet [auto_cenzúra] várat építeni!!! a fontos játékosok vagy sérültek voltak, vagy csak sétálgattak a pályán, míg a "vízhordók" szürke teljesítményt nyújtottak, a cserék meg nívón alul játszottak!!!
egyszerű a recept:
oleguer helyett andrade, thuram helyett alex, belletti helyett alves, gio helyett abidal, ezquero helyett malouda, giuly helyett quaresma, motta helyett sissoko, edmilson helyett tiago, saviola helyett oliveira... nagyjából ennyi!!! mind olyan ember akire nincs szükség!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.09. 21:16:32

Azért mert védtem a trágár kifejezésektől,még én is úgy gondolom,hogy Gyula szépen távozzon...egyértelmű,hogy nincs hasznára a csapatnak most már.

A padot jelentősen,igen jelentősen meg kell erősíteni,mert a mostani egyszerűen nem szint...nem tudnak semmi újjat nyújtani,azt meg nem lehet elvárni a kezdő 11től (ahol szintén van 1-2 poszt,amit erősíteni kellene),hogy évekig szállítsák a kupákat,és szemkápráztató játékot nyújtsanak :!: A pad megfelelő megerősítésével nem lesz gond! Persze ehhez pár játékostól meg kell válni...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 20:54:13

Azt nem hisezm, hogy nagyobb vérfrissítés lenne, bár most sem tudhatjuk biztosan, hogy mi lesz. Egész évben nem volt kérdéses, h Giuly egy 00000 és el kell mennie, és most meg semmi hír arról, hogy el szándékozna menni. :roll:

Meg ha nem lennénk elsők, akkor sem biztos, h Frank menne. :roll:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.09. 20:49:17

Subinho írta:csak figyelni kell, mert a végén a 3. hely marad csak nekünk...
Hát az tény, hogy óriási csalódás lenne egy 3. hely. Selejtező a BL főtábláért, meg a tudat hogy csak 3. hely. Viszont a jövőre nézve az alapokat lehet hogy az rakná le legjobban. Vagyis: Rijkaard 99% hogy elmegy és egy nagyobb vérfrissítés. :roll:
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.09. 18:46:18

nem tudom, ti hogy vagytok, de én mostanra nyugodtam kicsit le!!! ilyen lélektelen játékot, rossz taktikát és [auto_cenzúra] egyéni produkciókat rég láttam! koronát tett eddigi teljesítményére a csapat!!! először is MI A FRANCOT KERES MÉG MINDÍG A CSAPATBAN EZ A *** OLEGUER??? miért nem játszott eto'o és mit keresett a pályán giuly??? ezzel szemben miért nem kezdett zambrotta??????? reikard mostanában a leghihetetlenebb dolgokat műveli!!! a tegnapi meccs lelketlen játékára reikard taktikája tette fel a koronát!!! egyszerűen nem hiszem el, hogy hátrányban egy ilyen csapat, ami "több mint egy csapat" csak passzolgat hátul és kocog a pályán!!! VALAKI TANÍTSA MÁR MEG A FIÚKAT FUTNI!!!!!! 1 pontra van a sevilla, 2-re a madrid!!! szidtuk a realt, h mennyire [auto_cenzúra], de ne lepődjünk meg, ha a végére beelőznek minket!!! a barca nem érdemli meg idén a bajnokságot!!! csak figyelni kell, mert a végén a 3. hely marad csak nekünk...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.09. 14:30:47

Működhetne a 3-4-3, de ehhez kellene találnunk Puyol mellé két gyors, kemény emberfogót, na meg egy atombiztos vkp-t.
Adott esetben, mondjuk egy vkp leigazolása esetén a középpálya közepén szereplő két embernek visszavontabban kellene játszania, a hangsúly a széleken lenne. A két középső embernek szűrőfeladat jutna. Egyikük 70-30, a másik 50-50 %-ban védekezne, illetve támadna. A védelem, és a kp közötti területet pedig szűken kellene tartani a kontrák elfojtása végett. Így működőképes a 3-4-3.
--------Vkp----Xavi/Deco---
Iniesta---------------------Zambrotta
Ebben az esetben Zambrottának jut hely a 3-4-3-ban. És mivel miénk a világ legjobb támadósora, elöl nem kell változtatás. Persze a padra nem árt, de hát ezt már ezerszer kifejtettük.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 14:04:09

Ennyi erővel, ha mi vesztésre állunk 2-1-7-el állunk fel 8) :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 14:00:05

Game90 írta:Hát nem tudom, én a Chelsea-t nem sokszor láttam 3-4-3-ban játszani. Inkább 4-4-2 vagy 4-3-2-1.
Volt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő.
Ha vesztésre álltak gondolom :roll:
Igen, legtöbbször vesztésre álltak, de mindenesetre sok idő volt még hátra. És náluk bevált. Mert vannk stabil hátsó embereik. Nekünk ehhez nincsenek. Meg egyébként sem túl stabilak. Egyedül Zambrotta, aki talán a posztján a világ legjobbja. De többiek nem. Puyol meg más tészta. Ő fizikuma, képességei alapján nem lenne a legjobbak közt, de az, ahogy a Barcáért hajtani tud, amilyen önfeláldozó mentései vannak, az a legnagyobbak közé emeli őt!
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 13:56:06

Hát nem tudom, én a Chelsea-t nem sokszor láttam 3-4-3-ban játszani. Inkább 4-4-2 vagy 4-3-2-1.
Volt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő.
Ha vesztésre álltak gondolom :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.09. 13:22:36

cselzi?

még akkor is nagyon ritkan ha az öszes szelso vedojuk halott (ash cole, ferreira, boulahr... stb)

emlékezz vissza murinnyo, ha nem volt szélso vedoje akkor is inkabb betette makelelet jobb szélre minthogy 3 vedovel jatszon...

angli egyebken naon rosz példa a 3-4-3-ra, mert ott mindenki szélen jatszik --- ehhez pedig mind vedekezshez mind tamadashoz elengedhetetlen a 4 vedo...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 13:21:16

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelsea
Mikor? :oops:
Marha sokat játszanak így. Én legalább is sokszor láttam már idén. Ha hivatalosa négy védővel kezdtek, akkor is átment 3-4-3ba sokszor. Volt h négy csatár volt, és 3-3 kp és védő. Volt h Terry, Carvalho és Essien, vagy Terry, Carvalho és még vki játszottak védőt.

Pl. a Bl-ben a Valencia ellen. Az a Diarra gyerek tudtommal vkp, és kb. úgy is helyezkedett. És így Cole, Terri és Carvalho voltak a védők.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.04.09. 13:22:41-kor.
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 13:17:41

lionelmessi19 írta:Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelsea
Mikor? :oops:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 13:05:29

visca el barca írta:a 3-4-3rol még egy dolog, ha már ti is ennyit beszéltek rola.

aki tud nekem mondani egy olyan euoropai élcsapatot, aki jelenleg allandoan ezt a variaciot jatsza vendégem egy bambira (amit fénypostaval el is kuldok neki)
Nem állandóan, de nagyon sokszor: a Chelsea
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2007.04.09. 13:04:37

a 3-4-3rol még egy dolog, ha már ti is ennyit beszéltek rola.

aki tud nekem mondani egy olyan euoropai élcsapatot, aki jelenleg allandoan ezt a variaciot jatsza vendégem egy bambira (amit fénypostaval el is kuldok neki)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 13:04:29

Na nézzük kicsit a játékot.
Zaragoza ellen ugye 3-4-3mal kezdtünk. Ezekkel a védőkkel ezt semmiképpen nem lehet meglépni. Oleguer egy vicc, Thuram már lassú ehhez, Puyol meg nem tudom. Ő sem volt túl jó Szombaton.

Nem volt, aki összekösse a védőket a középpályával, Marquez erre nem alkalmas. Ezt ugy lehetne játszani, hogy van egy vkp, mondjuk Rafa, van egy hátravont kp, ilyenünk nem volt, pl lehetne Xabi Alonso ilyen. És két maradék kp meg a támadásokat segítené.

Támadójátékunkat nem nagyon lehet dícsérni szintén. Deco jobb volt , mint szokott, de most se Ini, se Xavi nem volt túl jó, főleg h sokat kellett védekezniük, Ininek főként. Ez rossz. Ronaldinho és Messi néha megindult, de egyikük sem volt megfelelő poszton. Giulyvel már nem lehet játszani. Teljesen haszontalan. Gyakorlatilag csak hátrafele tudott menni, passzolni.
Nincs középcsatárunk, így nem lehet játszani. Rájöhetett volna már Frank, hogy Giuly egy kalap tudjátokmi, és hogy Ronaldinho meg nem középcsatár. Akkor már inkább Messi játszana középen. De nem.

Aztán váltottunk 4-3-3ra. Kp ugyanúgy el volt szúrva, Iniesta és Xavi is sokat kellett h védekezzen. A csatársorunk mit sem változott. A védelem szilárdabb lett, de kontrákból ugyanúgy bontottak minket. Szerencse, h sokat elrontottak a Zaragozaiak.

De akkor is tisztán kivehető volt, kell az ennek a csapatnak, h legyenek szélső védők, mindjárt kicsit más volt az egész. De nem lett eredménye. :(
Ez egyrész Frank hibája, teljesen elrontott kezdő volt, későn volt a változtatás, és nem elég nagy. Zambi mellé egyből kellett volna Guddyt is hozni. Ezenkívül sok játékos hibája is volt. Giuly már képtelen bármit is tenni, Oleguerrel egyetemben. Nem csak az edző hibája, h játszatja őket. Ők ott vannak, játéklehetőséget követelnek, de semmit nem nyujtanak. Ez súlyos hiba a részükről is. :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.09. 12:54:51

Ez most egy ilyen gyenge Primera. Következő évben majd erősebb lesz ismét. Madrid talán épülget, Valenciát nem hátráltatja annyira a sok sérülés, ugyanez elmondható lesz remélem ránk is. Sevilla nem tom h marad e ilyen erős. Osasuna is hasonló volt tavaly. Bár a Sevilla most sokkal jobban bírja, mint anno a Pamplónaiak....
- József Attila
Pedro
Jugador d'estrella

2007.04.09. 11:55:54

Nos, az biztos, hogy bárki nyeri meg az idei pontvadászatot, túlzottan büszke nem lehetne rá... Persze én is drukkolni fogok a csapatnak, de sztem a húsz csapatos mezőnyben ilyen kevés ponttal, mint most, aki nyerni fog, még senki nem nyert bajnokságot. Én nem is értem ezt. És tényleg már csak "könnyű" meccseink vannak, amelyektől azért egyrészt azért tartok, mert a csapat most eléggé mélyen van, másrészt pedig mert ilyen játékkal egyik meccsünk sem könnyű. Azonban amiben bízhatunk, az az, hogy éppen az különböztetett meg minket a vetélytársainktól, hogy a kötelező meccseket hozni tudtuk, a rangadókkal ellentétben (szerencsére?).
De ha mi nem nyerünk, akkor nyerjen a Sevilla, vagy a Valencia. Mert ha ez a Real bajnok lesz, hát összef#som magam. :?
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.09. 10:57:09

A 3-4-3-mal 2 problémánk van. Az egyik, hogy Zambrotta kiszorul a csapatból, és Oleguer az egyik emberfogó. A másik, hogy mivel a vkp-ink nincsenek épp csúcsformában, ezért picit szellős a középpálya. Csak akkor működhet, ha megfelelően uraljuk a középpályát. Ez egyszer sikerült, azóta azonban nem. A legnagyobb probléma szerintem viszont az volt, hogy a Zaragoza ellen Ronaldinho a középcsatár posztján szerepelt. Az első perctől kezdve kellett volna egy igazi csatár, így tán érvényesült volna a két zsenink játéka. A csapat abszolút féloldalas volt, Oleguer-Giuly jobbszárny...
Na mindegy, nézzünk előre. Maradtunk az élen, de ezt a lehetőséget most már ne szalasszuk el. A hétvégén idegenbe mennek a riválisaink. Nekünk 9 meccsen 25 pont környékén kell teljesíteni, de ez csak akkor megy, ha feladjuk az idegenben különösen gyámoltalan futballunkat, és egészséges agresszivitással játszunk. Szerintem-most hogy szorul a hurok- menni fog.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Xavinho
Capitá del Barça

2007.04.09. 10:44:21

A Zaragoza elleni játék nehezen megismételhető teljesítmény ettől a Barcától! Ilyen rosszul rég nem láttam játszani a csapatot.
DE
A maradék 9 meccsünk közül egyedül az Atletico ellen nem lennék elkeseredve egy döntetlen után. A többi 8 meccset meg kell nyerni és nem lehet baj. Olyan csapatokat fogadunk a Nou Campban,mint a Getafe,a Levante,a Betis,vagy az Espanyol. Középcsapatokat! Olyan csapatokhoz megyünk még,mint a Nastic,a Villareal,Sociedad. A tabella alján található mind ( a Villareal esetleg középcsapat a játékoskerete alapján).
Ha ezeket a meccseket nem tudjuk nyerni, megérdemeljük,h lemaradjunk a bajnoki címről. Főleg úgy,h ellenfeleink egymás ellen is játszanak még és nekik nehezebb ellenfeleik lesznek,mint nekünk.
Ezzel szemben Rijkaard menjen innen a nyáron,de ne vigyen senkit ( max Oleguert meg Ezquerrót) és szerezzünk be egy normális szélsőt,vkp és edzőt.
Jövőre így talán több esély lenne a BL-re!
Lezárt