2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg te ébredj fel én nem azt mondtam hogy ez legyen életük meccse!csak azt hogy az a baj hogy nincs önbizaloma csapatba sokak szerint na az önbizalmat meghozná egy 4-5 gólos győzelem!Amugy meg 1 ilyen csapattal minden meccsen el lehet várni hogy élete meccsét játsza!!!robag írta:Persze. Frank bemegy az öltözőbe és azt mondja: Most mutassátok meg a világnak hogy milyen jó focisták vagytok! Adjatok bele mindent, szakadjatok meg a pályán, ez életetek nagy meccse. Ébredj fel haver. Szerintem...Victor_Valdes írta:Ezzel a csapattal az a baj hogy!Rijkaard sz*r!és nem azt mondja hogy gyerekek nyerni kell 4 góllal!hanem:gyerekek játszatok nyugodtan de ha lehet ne kapjunk ki!Na ez a sz*r mentalitás!
Persze. Frank bemegy az öltözőbe és azt mondja: Most mutassátok meg a világnak hogy milyen jó focisták vagytok! Adjatok bele mindent, szakadjatok meg a pályán, ez életetek nagy meccse. Ébredj fel haver. Szerintem...Victor_Valdes írta:Ezzel a csapattal az a baj hogy!Rijkaard sz*r!és nem azt mondja hogy gyerekek nyerni kell 4 góllal!hanem:gyerekek játszatok nyugodtan de ha lehet ne kapjunk ki!Na ez a sz*r mentalitás!
Olyan egyenlőre nincs....gerifcb írta:Valaki küldjön egy linket, ahol lehet a meccset nézni pls!!!
Jól bírja szuflával a srác!varga tamás írta:40. percben cserél az Alcoyano.
Igen, pont ezt érzem én is. Ez olyan, mint amikor még Váradi volt a Falco edzője, aztán ha vezettünk 20 ponttal, akkor nem az volt a célja, hogy menjünk 30-cal, hanem elkezdett cserélgetni, és a 20-ból lett 2-3 pont. Franknek is úgy kellett volna a pályára küldeni a fiúkat, hogy most annyit lőjjetek, amennyit tudtok. Aztán ha 12-0 lett volna a vége, akkor annyi. Ha 3-1, akkor annyi. DE nem azt, hogy 2-0 után elég lesz, ha lötyögtök.Victor_Valdes írta:Ezzel a csapattal az a baj hogy!Rijkaard sz*r!és nem azt mondja hogy gyerekek nyerni kell 4 góllal!hanem:gyerekek játszatok nyugodtan de ha lehet ne kapjunk ki!Na ez a sz*r mentalitás!
Varga írta:Kösszz Kösszz köszzzLa Pulga írta:Nem. Itt a link:Varga írta:a bwin-en csak ugy lehet nézni a meccset ha regeltél az oldalra?
https://www.bwin.com/livebets.aspx?eventID=1121435