Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg ha esetleg a másodikban még cinkelik egy pöppet a hazai srácok,benne lehet egy kiállítás is.Úgy tűnik elég feszkószsuni írta: a Sevilla tényleg nagyon jól játszik, a Madrid pedig harmatosan, sehogy. Mindenesetre Gutit le kell hozni, mert ilyen állapotban még elad 15 labdát egy félidö alatt
Mindig is egy zéró volt szerintem. Főleg akkor nevettem nagyot, amikor a madridistán mentek a dumák, hogy Xavival van egy lapon a srác. Na akkor szakadtak a plafonok világszerte.ferninho írta:nem ebből a meccsből kéne kiindulni...Viszont továbbra is tartom, hogy Gutinál túlértékeltebb "sztárjátékos" nem sok van a ligában. Perez papa mégis a kezdőbe jelölte...
idáig zseniálisan játszott...nem tudom mi van vele...
nem ebből a meccsből kéne kiindulni...Viszont továbbra is tartom, hogy Gutinál túlértékeltebb "sztárjátékos" nem sok van a ligában. Perez papa mégis a kezdőbe jelölte...
Kumma jó ez a Sevilla, ez a Real védelem meg borzalom, még hogy Pepe a legobb hátvéd a világon, akkora lukat rugott előbb is még maga a csatár is meglepődött (menni szokott Madridistán)
Egyetértek, kis megjegyzéssel. A jó focit a Sevilla szolgáltatja... Real maximum kontrából veszélyeztetett... de nagyrészt a félpályán se jutnak át...miihii írta:Úristen,Casillas!!!![]()
Nem unalmas a meccs.Kár,h máris félidő![]()
Jó kis meccsre számítottam,de felülmúlják minden várakozásomat.Így tovább,Emberek!Ez jó foci
guti most játszik a legxarabbul ebben az idényben... pedig most nagy szükség lenne rá...Leomessi14 írta:Ez igaz Gutira is!matyi25 írta:A Real védelme csak nekem tűnik bizonytalannak? mert gyenge csapatok ellen megy a szekér, de itt nem muzsikál valami fényesen a védelem.
Sevillanak pedig HAJRÁ hogy a szünetig húzzák ki mindenképpen.
inkább csak 3:1A gyengék ellen se nagyon-ha azt nézzük, hány ziccere van az ellenfeleknek. Ma is...eddig a realitás kb. 4:1 lenne. És amelyik madridista ezt vitatja, az nem nézi a meccset.
A gyengék ellen se nagyon-ha azt nézzük, hány ziccere van az ellenfeleknek. Ma is...eddig a realitás kb. 4:1 lenne. És amelyik madridista ezt vitatja, az nem nézi a meccset.matyi25 írta:A Real védelme csak nekem tűnik bizonytalannak? mert gyenge csapatok ellen megy a szekér, de itt nem muzsikál valami fényesen a védelem.
Ez igaz Gutira is!matyi25 írta:A Real védelme csak nekem tűnik bizonytalannak? mert gyenge csapatok ellen megy a szekér, de itt nem muzsikál valami fényesen a védelem.