kifagyott most ez a rohadt játék játszhatok újra fél órát

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Köszi. El is fogadta az ajánlatomat (igaz a hoffenheim többet adott volna) és a szerződést is elfogadta de nincsen elég információja a klubnak ezért meg kell hosszabbítani 1 héttel az átigazolás idejét.. Már kétszer hosszabbítottuk meg de még mindig semmi. Ez miért van?Perrero írta:josé angel 2,4 misi a sportingból, canella 4,4 ugyanonnan
Berakom és ugyanúgy kiírjaLionel85 írta:A NODVD crack elvileg csak az 10.3.0-as patch-hez van. Én is megszívtam. Mivel .ISO fájlban van, így mindig beteszem daemonba és onnan indítom a játékot.
A NODVD crack elvileg csak az 10.3.0-as patch-hez van. Én is megszívtam. Mivel .ISO fájlban van, így mindig beteszem daemonba és onnan indítom a játékot.elbandi írta:Leszedtem a cracket,de kéri a lemezt.
Valami megoldás?
És akkor végül Messi tkj volt? Mert akkor fejlődés ez a két gól.Perrero írta:asszem megvan a taktikám..
1. meccsem ezzel: http://kepfeltoltes.hu/101215/real02_ww ... es.hu_.png
CEsc 69. percben állt be.. Villa nem lőtt gólt, de 2 passzt dobott:)
Valószínűleg van egy patch felrakva a gépedre, aminek a mappájába nem tetted bele az events.cfg kiterjesztésű fájlt.roni009 írta:Felraktam a magyarosítást és mindig kiakad crash dumppal, ha rábökök a játékosokra, taktikánál meg nem is jelenít meg semmit se... vkinek van vmi 5lete, hogy ez miért lehet?
ott is ugyanezeket nyomnám neki és akkor tkpj-inside forwardPerrero írta:Messi nálam CSAK tkpjként jöhet számításba
ne túl sokat dicsérd, mert akkor a te játékosaid fognak kiakadni..geridoss írta:Ha van egy játékos, akit meg akarok szerezni, és dicsérném agyba-főbe, azt milyen rendszerességgel tegyem meg, hogy ne unjon rám? Vagy ennek mikor érezhető, és milyen hatása a későbbiek folyamán?
Perrero írta:José Angel/Canella, Piqué, Puyol/ide tipp kéne fiatal vkra - Alves/Azpilicueta, - Xavi/szintén tipp kéne, Iniesta/Cesc, Messi, VIlla, Pedro belőlük kéne olyan felállás/taktika ahol Messi IS ontaná a gólokat... eddig csak csatárként lövi őket, mind1 mit állítok be neki ha tkpj-n van... Pedro nem muszáj, akkor Cesc... sima 4-3-3al sok gólt kapok, mert túl támadó a kp-m...
Hogy lehet ilyen hátteret "csinálni"?Perrero írta:...