Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jancker a LEGNAGYOBB!!!Charlie írta:1.Mert köze nincs a focihoz.redlions írta:Te is megemlítetted... Most töröljelek???Charlie írta:Moderátor urak ,kéretik Boixos testvért törölni,mert megemlítette Jancker nevét,hatalmas bűn(legalábbis nálam)![]()
C.![]()
![]()
Félre a tréfával. Mi bajod a "Tank" -kal? Tudom, nem igazán gólszerző csatár, de miért utálod?
2.Német.
3.Bayernbe játszott
C.
1.Mert köze nincs a focihoz.redlions írta:Te is megemlítetted... Most töröljelek???Charlie írta:Moderátor urak ,kéretik Boixos testvért törölni,mert megemlítette Jancker nevét,hatalmas bűn(legalábbis nálam)![]()
C.![]()
![]()
Félre a tréfával. Mi bajod a "Tank" -kal? Tudom, nem igazán gólszerző csatár, de miért utálod?
Te is megemlítetted... Most töröljelek???Charlie írta:Moderátor urak ,kéretik Boixos testvért törölni,mert megemlítette Jancker nevét,hatalmas bűn(legalábbis nálam)![]()
C.
az említett nevet csak elrettentő példaként írtam le. ennél durvább nem jutott az eszembe. többet csak az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó mondani a dologról.Charlie írta:Boixos írta:arról nem beszélve, h a trez nagyon sérülékeny, ha már erősebben futnak el mellette, viszik is a vizezőbe. pont egy ilyen gyerek hiányzik most nekünk. mé nem hozzák inkább a janckert???Charlie írta: Trez sztem azért nem mert:
-Nem vállik meg tőle úgyse a Juve.
-Nem akarunk igazolni,csak kölcsön szerződés.
-Ha vkit kéne szerződtetni,akkor nem ő lex az,mert nem hinném hogy olcsó.
C.
Moderátor urak ,kéretik Boixos testvért törölni,mert megemlítette Jancker nevét,hatalmas bűn(legalábbis nálam)![]()
C.
Asamoah?Kriston?Zsolti írta:Szerintem Hartson lenne az ideális megoldás.Gyors,technikás,jól passzol...Charlie írta:Boixos írta: arról nem beszélve, h a trez nagyon sérülékeny, ha már erősebben futnak el mellette, viszik is a vizezőbe. pont egy ilyen gyerek hiányzik most nekünk. mé nem hozzák inkább a janckert???
Moderátor urak ,kéretik Boixos testvért törölni,mert megemlítette Jancker nevét,hatalmas bűn(legalábbis nálam)![]()
C.
Szerintem Hartson lenne az ideális megoldás.Gyors,technikás,jól passzol...Charlie írta:Boixos írta:arról nem beszélve, h a trez nagyon sérülékeny, ha már erősebben futnak el mellette, viszik is a vizezőbe. pont egy ilyen gyerek hiányzik most nekünk. mé nem hozzák inkább a janckert???Charlie írta: Trez sztem azért nem mert:
C.
C.
Boixos írta:arról nem beszélve, h a trez nagyon sérülékeny, ha már erősebben futnak el mellette, viszik is a vizezőbe. pont egy ilyen gyerek hiányzik most nekünk. mé nem hozzák inkább a janckert???Charlie írta:Trez sztem azért nem mert:Zsolti írta:Hát nagyon remélem,hogy nem trez.
C.
arról nem beszélve, h a trez nagyon sérülékeny, ha már erősebben futnak el mellette, viszik is a vizezőbe. pont egy ilyen gyerek hiányzik most nekünk. mé nem hozzák inkább a janckert???Charlie írta:Trez sztem azért nem mert:Zsolti írta:Hát nagyon remélem,hogy nem trez.Charlie írta:Na Frank remélem jó döntéseket hozzol igazolások terén!
1kérdés![]()
Ha nem kell nekünk Anelka?Akkor ki a franc a csatár jelöltünk az átigazolási szezonban?
Batistuta negatív.
Carew úgy néz ki negatív.
Anelka negatív.
Akkor![]()
C.
C.
Zsolti írta:Hát nagyon remélem,hogy nem trez.Charlie írta:Na Frank remélem jó döntéseket hozzol igazolások terén!
1kérdés![]()
Ha nem kell nekünk Anelka?Akkor ki a franc a csatár jelöltünk az átigazolási szezonban?
Batistuta negatív.
Anelka negatív.
Akkor![]()
C.
Hát nagyon remélem,hogy nem trez.Charlie írta:Na Frank remélem jó döntéseket hozzol igazolások terén!
1kérdés![]()
Batistuta negatív.
Anelka negatív.
Akkor![]()
C.
Biztos h nincs...redlions írta:Szerintem nincs igazad!boggabor írta: es nekunk a bajnoksagott kell megnyerni iden meg nincs eselyunk a Bl, de remelem nincs igazam
Szerintem nincs igazad!boggabor írta: es nekunk a bajnoksagott kell megnyerni iden meg nincs eselyunk a Bl, de remelem nincs igazam
Ezért nem ott kellett kipróbálni, hogy éles szituban kire számíthat.eszter21 írta:A csoportban úgyis másodikak lettünk volna, akkor is ha nyerünk. Szerintem a bajnokságban azért nem lenne jó pontokat veszteni...
A csoportban úgyis másodikak lettünk volna, akkor is ha nyerünk. Szerintem a bajnokságban azért nem lenne jó pontokat veszteni...redlions írta:Nem értünk egyet!Taibi írta:Szerintem Rijkaard most hibázott. Nem Ukrajnában kellett volna a fiatalokat bedobni a mélyvízbe. Nem a vereséget sajnálom, mert az nem számított most, de a napsütéshez, naphoz szokott srácokat jobb lett volna mondjuk a kupában kipróbálni még a Gramanet ellen.Tökéletes döntés volt a sztárokat pihentetni!
Így nem volt sérülés veszély egy kemény talajú pályán. Ráadásul kipróbálhatta, hogy kire számíthat a jövőben. Nem volt igazi tétje a meccsnek, mivel már előtte továbbjutotunk.
Nem értünk egyet!Taibi írta:Szerintem Rijkaard most hibázott. Nem Ukrajnában kellett volna a fiatalokat bedobni a mélyvízbe. Nem a vereséget sajnálom, mert az nem számított most, de a napsütéshez, naphoz szokott srácokat jobb lett volna mondjuk a kupában kipróbálni még a Gramanet ellen.
redlions írta:Akkor utáltam Rijkaardot! Akkor Lothar Matthäus volt a kedvencem.Boixos írta:ez a '90es olasz vbn volt.Az a német csapat nagyon jó volt.
Akkor utáltam Rijkaardot! Akkor Lothar Matthäus volt a kedvencem.Boixos írta:ez a '90es olasz vbn volt.