Barça - Real, Real - Barça!
- Charlie
- Öreg Harcos
Zsolti írta:te buta fatraktor!!!Charlie írta:Zsolti írta:Az hatalmas!!!!![]()
Tesóm állandóan azt nézi!De a narancs tetves és dugót nem veri semmi.
ööö,retekegér?
C.
Figyu Narancs........Hoztam füvet......
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az biztos nagyon nagy frizura az az Árpi.Charlie írta:Nem bazze......pedig hatalmas kincs lenneZsolti írta:Árpitól nem kértél ótógrammmot?Charlie írta:
30000? vagy 300000? Sosem tudom mennyiVoltatok már Kocsordon?Én voltam nyáron,a zépítményt meg is érintettem,akár képpel is tudom bizonyítani
![]()
C.![]()
C.
-
- Llegenda del Barça
Zsolti írta:Árpitól nem kértél ótógrammmot?Charlie írta:Boixos írta: azza rendben vóóóónánk, csak ki kell vonni a vízbű a zokszigént. az ellen nem véjd.
30000? vagy 300000? Sosem tudom mennyiVoltatok már Kocsordon?Én voltam nyáron,a zépítményt meg is érintettem,akár képpel is tudom bizonyítani
![]()
C.
a Zárpád jómunkásember.
Uraim, mintha kicsit elkanyarottunk volna a téjmátau!

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
te buta fatraktor!!!Charlie írta:Zsolti írta:Az hatalmas!!!!Charlie írta: EXŐSZÁJZ BÚK! Ismeritek?![]()
C.![]()
ööö,retekegér?
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem bazze......pedig hatalmas kincs lenneZsolti írta:Árpitól nem kértél ótógrammmot?Charlie írta:Boixos írta: azza rendben vóóóónánk, csak ki kell vonni a vízbű a zokszigént. az ellen nem véjd.
![]()
C.

C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Árpitól nem kértél ótógrammmot?Charlie írta:Boixos írta:azza rendben vóóóónánk, csak ki kell vonni a vízbű a zokszigént. az ellen nem véjd.Zsolti írta:Amugy én azt csak hülyeségbül írtam,hogy az idei el Classico-ról beszéljünk,ezzel csak arra akartam utalni,hogy ebben a topicban nem az olasz csapatokkal kellene foglalkozni,hanem az angolokkal.ÖHHHMMM ÖHHm akarom mondani a németekkel.
![]()
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Zsolti írta:Az hatalmas!!!!Charlie írta:EXŐSZÁJZ BÚK! Ismeritek?Zsolti írta:Lehet kéne nyitni egy kocsordi tanács topicot?![]()
C.![]()
ööö,retekegér?
C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az hatalmas!!!!Charlie írta:EXŐSZÁJZ BÚK! Ismeritek?Zsolti írta:Lehet kéne nyitni egy kocsordi tanács topicot?![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Boixos írta:azza rendben vóóóónánk, csak ki kell vonni a vízbű a zokszigént. az ellen nem véjd.Zsolti írta:Amugy én azt csak hülyeségbül írtam,hogy az idei el Classico-ról beszéljünk,ezzel csak arra akartam utalni,hogy ebben a topicban nem az olasz csapatokkal kellene foglalkozni,hanem az angolokkal.ÖHHHMMM ÖHHm akarom mondani a németekkel.
30000? vagy 300000? Sosem tudom mennyi

C.
-
- Llegenda del Barça
azza rendben vóóóónánk, csak ki kell vonni a vízbű a zokszigént. az ellen nem véjd.Zsolti írta:Amugy én azt csak hülyeségbül írtam,hogy az idei el Classico-ról beszéljünk,ezzel csak arra akartam utalni,hogy ebben a topicban nem az olasz csapatokkal kellene foglalkozni,hanem az angolokkal.ÖHHHMMM ÖHHm akarom mondani a németekkel.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Amugy én azt csak hülyeségbül írtam,hogy az idei el Classico-ról beszéljünk,ezzel csak arra akartam utalni,hogy ebben a topicban nem az olasz csapatokkal kellene foglalkozni,hanem az angolokkal.ÖHHHMMM ÖHHm akarom mondani a németekkel.
- Charlie
- Öreg Harcos
A tanács részírűl megkapta Belletti és Damia a Zengedélyt hogy kikapcsolhassák figot.Sikerrel jártak,a nyomorék JÚDÁS nem fickándozott.Ya és már 13pont az előnyünk a reállal szembenZsolti írta:A figotól a kocsordi tanács elvett minden oxigént.Charlie írta:Nem kicsit csaptunk oda a reálnak,semmi többet nem tok elmondani,kérem kapcsojja ki!Zsolti írta:Ne menjünk el a témától!!!!Mit szóltok az El Classico-hoz?Szerintem tök jó volt.![]()
C.

C.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Nem kicsit csaptunk oda a reálnak,semmi többet nem tok elmondani,kérem kapcsojja ki!Charlie írta:Zsolti írta:Ne menjünk el a témától!!!!Mit szóltok az El Classico-hoz?Szerintem tök jó volt.

C.
A figotól a kocsordi tanács elvett minden oxigént.
-
- Llegenda del Barça
nem kell azért lenézni az olasz focit, nem olyan [auto_cenzúra] az. az, h hajtanának az xekre, meg az antifoci egyszerűen előítélet. nem juve jelenti az olasz futballt. arról nem beszélve, h láttam már éppen elég rossz spanyol meccset is, többek között a barcával is. Vannak jók itt is, meg ott is, de a legjobb a BARCELONA.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van amúgy.Bodi írta:De a spanyol és az angol sokkal élvezetesebb!!!!
Én sose szerettem az olasz focit,bár ha mostanában leülök egy Inter meccsre,akkor nem csalódok,mert ők látványosan játszanak.Csak hát az a pechük,hogy Olaszo-ban a látvány nem elég,ott elég nagy antifoci is kell ahhoz,hogy valaki jól szerepeljen.
Nem akarom bántani a Milan-t meg a Juve-t,mert nagyon jó csapatok,de elég sűrűn nagybetűs ANTIFOCI,amit művelnek.Hasonlítsuk össze a Barca,meg a Juve játékát......
-
- Director del Fútbol
De a spanyol és az angol sokkal élvezetesebb!!!!
Én sose szerettem az olasz focit,bár ha mostanában leülök egy Inter meccsre,akkor nem csalódok,mert ők látványosan játszanak.Csak hát az a pechük,hogy Olaszo-ban a látvány nem elég,ott elég nagy antifoci is kell ahhoz,hogy valaki jól szerepeljen.
Nem akarom bántani a Milan-t meg a Juve-t,mert nagyon jó csapatok,de elég sűrűn nagybetűs ANTIFOCI,amit művelnek.Hasonlítsuk össze a Barca,meg a Juve játékát......