Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MMM szerintem az a Reebok cipő van, olyan jó, mint a Nike (árban biztos)....kilibarca írta:Ezeket még nike-ban rúgta most csakis azért nem megy neki mert már reebok-ba nyomja . Nike tudta mikor kell kiszállniMisi88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=fsVrJq3L3NY
Deszeretném ezeket a gólokat Henry-tól Barca mezben látni:D![]()
Ezeket még nike-ban rúgta most csakis azért nem megy neki mert már reebok-ba nyomja . Nike tudta mikor kell kiszállniMisi88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=fsVrJq3L3NY
Deszeretném ezeket a gólokat Henry-tól Barca mezben látni:D
Azért ehhez a gólhoz mák is kellett...Amugy ha ilyen gólt nem is, de ehhez hasonlókat már láttam. Pl. 1-et NB1-es meccsen, Farkas Norbertől.MessiFan írta:rúgj már 178 fokból gólt úgyhogy sprintelsz a lambdáért nehogy kimenjenbreywol írta:Olyan lába volt mint egy lónak. Erős, tiszta izom. Nem hiszem, hogy így született!![]()
Mondjuk, nekem meg épp az ellentetje, mégis erősebb löketekre vagyok néha képes, mint egyes "izmosabb" társaim. Jól van na, adottság is kell...
Nagyon örülnék ha lenne még pár ilyen képzettségű játékos. Annak meg pláne ha a barcában játszanának![]()
LG írta:Azért születni is kell, mert sztem sok más profi focista is edzi a lövőerejét, éslesz is erős rúgásuk tőle, de Carlost nem érik utol. Niylván ő is sokat gyakorolta a bombákat, de nyilván eleve megvolt rá a tehetsége.
rúgj már 178 fokból gólt úgyhogy sprintelsz a lambdáért nehogy kimenjenbreywol írta:Olyan lába volt mint egy lónak. Erős, tiszta izom. Nem hiszem, hogy így született!![]()
Mondjuk, nekem meg épp az ellentetje, mégis erősebb löketekre vagyok néha képes, mint egyes "izmosabb" társaim. Jól van na, adottság is kell...
Olyan lába volt mint egy lónak. Erős, tiszta izom. Nem hiszem, hogy így született!LG írta:Azért születni is kell, mert sztem sok más profi focista is edzi a lövőerejét, éslesz is erős rúgásuk tőle, de Carlost nem érik utol. Niylván ő is sokat gyakorolta a bombákat, de nyilván eleve megvolt rá a tehetsége.
Jó erősen tudott lőni. Ennyi a titka, semmi több. Erre nem születni kell, hanem edzeni.MessiFan írta:Ilyet is csak Roberto Carlos tudott és senki más. Nagyon nehéz megtanulni úgy rúgni a labdát ahogy ő lő. Sőt. Erre születni kell!
Ilyet is csak Roberto Carlos tudott és senki más. Nagyon nehéz megtanulni úgy rúgni a labdát ahogy ő lő. Sőt. Erre születni kell!
Jó kis videó!!Misi88 írta:http://www.youtube.com/watch?v=hgP2UbWg ... re=related
A utd, és Ljunberg kivételével mindenki volt Barcás a videón vagy már az!!
Főleg hogy Cissé példaképem volt most meg a kedvencem a Sunderlandban.lui1698 írta:Ki ne focizna ekkora játékosokkal egy csapatban akár néhány percig is ?
Riquelme, Lampard, Cissé, Platini...
Ki ne focizna ekkora játékosokkal egy csapatban akár néhány percig is ?
Sztem nem pimasz, hanem szabálytalan. Ha jól tudom, a büntetőrúgás közben nem szabad megállni, lövőcselt bemutatni meg duplán nem.Krojf írta:A leglazább büntető Brazíliából...
www.pixter.hu/video?id=6537
A pimaszság netovábbja...
K.
Úristen!Krojf írta:A leglazább büntető Brazíliából...
www.pixter.hu/video?id=6537
A pimaszság netovábbja...
K.
Becsípődött egy ideg a nyakában. az okozta ezt a furcsaságot.
ismerem ezt a videót, nem is olyan rég már volt ide belinkelve, akkor nagy nehezen megkerestem, hogy kicsoda, de csak arra emlékszem, hogy valami arab focista, és nem halt meg, csak valami ideg becsípődött a nyakában. vagy valami ilyesmit olvastam, de nem emlékszem