nemtudom lesz-e még 1 ilyen játékosunk amilyen ő volt fénykorábaZozzy 5 írta:...
Örökre

nemtudom lesz-e még 1 ilyen játékosunk amilyen ő volt fénykorábaZozzy 5 írta:...
Örökre
kár... pedig kíváncsi lennékAtesz írta:Ilyet nem fognak feltenni neki...barca99 írta:Én annyira várom már azt az interjút, amiben felteszik neki a kérdést: Miért?
amúgy pont ezt elemezgettem még anno, hogy okosabb lenne hagyni egy Henry-ra avagy Yayára..kovinho írta:Utóbbi időkbe már az se ment neki..Capon írta:Csak annyit mondok, hogy "zseniális" szabadrugások!!!! Hiányozni fognak.
Csongor a maga bumfordi stílusán azt akarta Veled közölni, hogy Te nem barca-, hanem Ronaldinho-szurkoló vagy. Így ha most elmegy a Milanba, akkor ezentúl Milan-szurkoló leszel, mert csak Dinho kedvéért szurkoltál a Barcának. Mindig annak a csapatnak szurkolsz, amelyikben R10 játszik.Ronaldinho&Barca írta:Miért is? Ezt most nemigazán értem, kérlek fejtsed ki bővebben.Perrero írta: szolj 1 adminnak tuti átirja a nevedet a barca szót milanra
ha egyáltalán bejut a milan az elsö 6basasi1 írta:Ronaldinho elmegy, és én azért nem kicsit fogok nevetni akkor, mikor szeptemberben pályára lép az uefa kupában.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
héj én veled vagyok...pedro9 írta:Nagy vagyok már ahhoz hogy álmodozzak úgyhogy felőlem mehet Ronaldinho a Milanba de mégegyszer mondom hogy szerintem nem fog!!!
Majd ha igazam lett és valaki még emlékezni fog erre akkor majd szivesen elmondom hogy miért gondoltam így.
Az a helyzet hogy sajnos én ebből a csapatból már mindent kinézeksasi1 írta:...... ezt te sem gondolod komolyan, viszont az általam felvázolt képre jóval több esély van.................Mihu írta:Kíváncsi vagyok hogy akkor is nevetni fogsz-e ha nem jutunk ki a BL-be mert a selejtezőben elvérzünk
nem nem! jól mondtadMihu írta:Akkor elnézést kérek a tudatlanságomérthome írta:,,Ezt arra szokták mondani ha valaki álmodozik. Vagy rosszul tudom? Mert akkor elnézést"
igen.![]()
Miért is? Ezt most nemigazán értem, kérlek fejtsed ki bővebben.Perrero írta: szolj 1 adminnak tuti átirja a nevedet a barca szót milanra