Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja igen, most olvasom,hogy Holnap akarják bemutatni.Sharky írta:Nemtom, sztem nem, majd holnap. Csak az inter.it-en volt ez a kép, gondoltam benyomom ideSanama írta:Sharky, bemutatták??
bakker, igazad van!Fernando írta:...Boixos írta:...
am kis kötekedés: nem meccsátlag, hanem gólátlag. 0.65 gólt rúgott egy meccsen, és nem 0,65 meccsen lőtt 1 gólt, de tényleg bocs, hogy kötekedek![]()
Remélem énis, hogy boldog lesz Milánóban. Sok sikert neki és remélem Ibra is okoz legalább fele annyi örömöt mint a kameruni.Boixos írta:annál kerekebb téma, mint ahogy a Klub köszönt el a samutól, sztem nem is nagyon kell.
mindenesetre ez brutális:
200 hivatalos tétmérkőzésen összesen 130-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját – ez 0.65-ös meccsátlag.
remélem, a főnökség jól döntött, mindenesetre van ami motiválja ibrahimot...
Jó is lenne ha 50 eurót adnánk.Z.Chris írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/in ... 8453.html?
Hát itt azt irják, hogy 50€-t adtunk még.
Kollega!jelwaz írta:Azért túlzásba se kéne vinni Eto'o siratását... Nem azért, de ő cserben hagyott minket, főleg a híveit, azaz titeket, aki ezerrel nyomjátok a bőgős smileykat és várjátok miatta a világvégét. Lehet, hogy amúgy is elment volna, de nem volt korrekt a viselkedése. Felszállhatna már a köd a szemetekről...