Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt nem szeretem benned,rögtön mindenkiről a rosszat feltételezni,grt. Persze megijjedt, tudhatod te is,h a sérülése előtt mekkora formában volt. Azért egy futónál az ilyen sérülések nem múlnak el ilyen rövid idő alatt nyomtalanúl. Nem azt írtam,h megverte volna,hanem,h nagyobb verseny lenne szntem ha ő egészséges 100%ig. Ha nem lenne rá hatással a sérülése ami papíron elmúlt teljesen,akkor nem értem miért kellene félnie amikor ugyanazt az időt tudja ő is. Valóban Bolt lehet farag a világcsúcson,de attól még ez a feltételezés szerintem elég fura.Varga Tamás írta:ozsimiki írta:Gay-t azért sajnálom, bosszantó lehet ,h Olimpia előtt ilyen sérülést beszedett,egyértelmű,h az hátráltatta,pedig nem akármilyen döntőt láthattunk volna,egy egészséges Gay nagyobb versenyt nyomott volna Bolt-al,mint majd Asafa szntem....
Brazília hosszabításban 2-0ra vezet Kamerun ellen...nem vmi nagy meccs.
Szerintem, gay csupán megijedt, megfutamodott. Tudta, esélytelen. Így legalább van mire hivatkoznia.
itt is megnezheted: http://www.rojadirecta.com/aronba írta:salvatore írta:Nemtudja valaki,hogy hol tudnám nézni az Argentin - Hollandia mecset??
Most 3 kor kezdődik[/quotaz m1
Az m1-en
Más tudom nem ide tartozik, de nem tudna valaki valamilyen linket ajánlani, ahol Fulham meccsét tudnám nézni? Nincs eurosport 2-m
köszsalvatore írta:aronba írta:A galaxie sportonsalvatore írta:Nemtudja valaki,hogy hol tudnám nézni az Argentin - Hollandia mecset??
Az m1-en
Más tudom nem ide tartozik, de nem tudna valaki valamilyen linket ajánlani, ahol Fulham meccsét tudnám nézni? Nincs eurosport 2-m
A galaxie sportonaronba írta:salvatore írta:Nemtudja valaki,hogy hol tudnám nézni az Argentin - Hollandia mecset??
Az m1-en
Szerintem, Tyson Gay egészségesen sem győzte volna le Boltot. Láthattad tegnap is, 40 métert futott, utána bandukolt, az utolsó 40 méteren meg nézelődött, mint egy turista. Szerintem, gay csupán megijedt, megfutamodott. Tudta, esélytelen. Így legalább van mire hivatkoznia. Mégis jobabn néz ki, mint egy csúfos verés a jamaicaiaktól. A 4x100m-es váltó végkimenetele sem kérdéses, hacsak valamelyik jamaikai el nem ejti a botot.ozsimiki írta:Gay-t azért sajnálom, bosszantó lehet ,h Olimpia előtt ilyen sérülést beszedett,egyértelmű,h az hátráltatta,pedig nem akármilyen döntőt láthattunk volna,egy egészséges Gay nagyobb versenyt nyomott volna Bolt-al,mint majd Asafa szntem....
Brazília hosszabításban 2-0ra vezet Kamerun ellen...nem vmi nagy meccs.
Sőt,bazi unalom volt,el is kapcsolgattam,így ügyesen lemaradtam a gólokról,meg ahogy elnézem volt itt kiállítás is a kameruniaknál.ozsimiki írta: Brazília hosszabításban 2-0ra vezet Kamerun ellen...nem vmi nagy meccs.
Egyszerűen nagyon durva a tag.Wazz,100 méteren döntőbe jutásért fut 65-70 métert,aztán belépeget a célig és így is 4 méterrel veri a mezőnyt.ozsimiki írta: Most volt élőben ismét egy futása,azt hiszem a döntő előtti utolsó...Bolt utcsó métereken megint sétált,vagy inkább kocogott,és 9.85 öt futott![]()
![]()
elképesztő..ha most nem dönti meg világrekordot az már csoda is lenne.
Riva koma!Rivaldo11 írta:Számomra elképesztő, és hihetetlen volt Usain Bolt futása. 9.92-t "sétált" gyakorlatilag...10 mp. alatt futott úgy hogy a végén már teljesen kiengedett...mi rejtőzik még ebben a fickóban? A 200 méter aranyát előre ki lehet osztani neki, de ha így versenyez, 100-on sem fogják tudni megállítani.
Hát ez nagyon kész volt...ilyet nem is láttam,végig előrébb volt a szerb,de az az utolsó kartempó iszonyat jól jött ki Phelpsnek...júrós kommentátor sem akarta elhinni,amúgy nagyon jól nyomják szntem. Bár Szántó Dávid is korrekt gyerek.aronba írta: Phelps meg hihetetlen 1 századdal győzte le a szerb Csavicsot. A vereségbe belenyugodni nem tudó szerb szövetség megóvta a versenyt, de az óvásukat elutasították. Hihetetlen, volt, mindenesetre Csavicsnak megmaradt a dicsőség, hogy ő volt az az olimpián aki legjobban megszorította Phelpset.
Igen,nekem játszotta...ozsimiki írta: Megtaláltam,csak nem csinál semmit se ha rákattintok...bejön elvileg a videó,de el nem indúl....nálatok jó?
Megtaláltam,csak nem csinál semmit se ha rákattintok...bejön elvileg a videó,de el nem indúl....nálatok jó?miihii írta:Pedig a m1-en ott van!www.mtv.hu (egyből bejön a telesport oldal..),ott a jobb szélen van egy lista az eseményekről.Szerepel közte a keresett döntő.ozsimiki írta:Vki please adjon egy linket a pillangó 100as döntőjéről...keresem m1 oldalán,meg eurosport magyar oldalán is,nem sok sikerrel.
Pedig a m1-en ott van!www.mtv.hu (egyből bejön a telesport oldal..),ott a jobb szélen van egy lista az eseményekről.Szerepel közte a keresett döntő.ozsimiki írta:Vki please adjon egy linket a pillangó 100as döntőjéről...keresem m1 oldalán,meg eurosport magyar oldalán is,nem sok sikerrel.
robbyt írta:Tudna valaki adni egy linket,ahol neten lehet nézni a brazil-kamerun meccset?Köszi!