Lionel85 írta:Szerintem joguk van a szurkolóknak kifejteni a véleményüket az igazolásokkal kapcsolatban. A kupákkal nem tudja befogni a szurkolók száját Pep, ha rosszul igazol és ad el. Persze nem csak ő bonyolítja le a transzfereket, de azok a játékosok, akik kifejezetten az ő kérésére érkeztek, nem mind vált be.
Természetesen jog az van, csak nem ártana helyén kezelni a dolgokat. Pár napja valaki fröcsögve írta, hogy Pep rossz
edző. Edzőnek semmiképpen nem lehet rossz, ezt az eredményei, a mutatott játék, az egységes tapasztalat bizonyítja. Az igazolásai viszont bizonyítják, hogy menedzsernek pont olyan tapasztalatlan, mint aki 2 éve csöppent bele az egészbe. És tényleg... Szerintem egy olyan fórumozó nincs, aki ne látná be, hogy ezen a téren nagy lemaradása van az elithez képest. Csak azt kellene megérteni, hogy edzői szinten pedig közel tökéletes választás a csapatnak, ezért kell neki is a türelem. Higyjétek el, ha továbbra sem próbál meg változni, nem sokáig fog maradni.
Továbbá az sem lényegtelen, hogy igazolni baromi nehéz, főleg ide. Annak fényében kellene vizsgálni az igazolásait, hogy úgy általában a top edzők hogyan igazolnak. Kevés olyan eredményes edző van, aki kizárólag jól igazol. Az egyik kedvenc érvem, hogy "de hát a saját kérése volt Hleb és Cáceres, mégsem kapnak most esélyt". Miért kellene? Más top edzők nem azt igazolják le, akit akarnak, akik a kérésükre érkeznek? Benítez nem ezért igazolte le Robbie Kean-t, hogy aztán fél év múlva, postafordultával, olcsóbban küldje vissza? Vagy Mourinho Quaresma-t és Mancini-t, mert ő 4-3-3-at akart? Nem jött be, mentek a kukába.
Nekem ezzel van bajom, Pep ki van emelve és bármilyen apró hibánál már jönnek a kritikák, holott a futball hétről hétre bizonyítja, hogy ez máshol sem megy (sokkal) jobban...
Ja, hogy Ibra-topic...

Elég árulkodó jel a személyiségéről, hogy azok után, hogy el sem akart igazán jönni az Interből (tehát biztos nem haraggal váltak el) Zanetti rosszmájú megjegyzést tett rá (pedig gyengébbek nem lettek, a BL-ben is átlépték az árnyékukat), ő meg úgy válaszolt, ahogy...