Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon megható mikor egy játékos búcsúzik a klubjától. Sokat tett a PSV-ért és sok mindent értek el. Lehet hogy rossz döntést hozott de kitudja, lehet hogy Pep annyira meg fogja szeretni mint Keitát és minden meccsen játszatni fogja. Tény hogy egy remek képességekkel megáldott futballista és szerintem bele fog passzolni a gépezetbe.
Aúúú színpatikus? Nekem meg unszínpatikus. (Ez fáj a szememnek, tehát: antipatikus)Varatrix írta:
Még egyszer mondom ez egy rettentő színpatikus srác.
Milyen furcsa érzés lehetett...
Gondolom itt azért vkp-t nem fog játszani, mert nálunk azt máshogy kell...de akkor elméletileg Xavi, Iniesta, Pedro posztján is jó, kíváncsi vagyokmessideco írta:Sőt, ha jól tudom, tud védekező középpályást vagy mélységi irányítót is játszani. A válogatottban egy pár meccsen legalábbis van Bommel mellett játszott.
Sztem őt kifejezetten tartaléknak vettük. Úgy gondolom, h alapesetben, mikor mindenki egészséges, valóban nem fog sokat játszani, viszont sérüléshullámnál hasznos lehet, mert több poszton is bevethető. Csak az kérdés, h a gyerek elfogadja-e ezt a szerepkört? Nincsenek-e más tervei?TrogAir írta:Csak én látom úgy, hogy Afellay nem fog beférni a csapatba?...Legalábbis szerintem.
Szélsőt is tud, sőt valahányszor PSV meccset látok azt játszik Affelay.Csak én látom úgy, hogy Afellay nem fog beférni a csapatba?...Legalábbis szerintem.
Mondjuk igazad vanmessideco írta:Miért nem? Kell egy irányító támadó felfogású játékos a csapatba. Látjuk, hogy ha Xavi vagy Iniesta nincs már sokkal nehezebben megy a szekér...TrogAir írta:Csak én látom úgy, hogy Afellay nem fog beférni a csapatba?...Legalábbis szerintem.
Szerinted kezdőbe vesszük?TrogAir írta:Csak én látom úgy, hogy Afellay nem fog beférni a csapatba?...Legalábbis szerintem.
A hírek szerint karácsony előtt már be lesz mutatva, 20., vagy 21.-én. 19.-én ér véget a holland bajnokság, szóval ezért várható a bemutatása karácsony előtt. Szép kis karácsonyi ajándéka lesz a srácnak.Tdavid írta:Nem láttam a meccsen az arcát, de sztem ezek után haza se megy hanem egyből edzésbe áll a Barcánál.![]()
Sztem jobban várja az átigazolási időszak megnyitásást mint a karácsonyt.
Afellay is remélem majd a közegben más lesz. Alvés és Busquets talán már tanultak a hibájukból, azért nincsen minden második meccsükön színészkedés. Elismerem, hogy mi sem vagyunk tiszták, de azért az utóbbi időkben már nem jellemző ez játékosainkra.Forcabarca8 írta:sajnos a mi hírnevünket annyira nem tudja rombolni, a fetrengős Alves és az Oscar-díjas Busquets már tett róla![]()
mondjuk,mindketten visszább vettek valamennyire,de nálam egy szinten volt egy-egy megmozdulásuk a sokat emlegetett Ronaldoéval.. (nem akartam túl durván leosztani őket,de én tényleg rühellem a szinészkedést..)
a másik: nálam bizonyítania kell bőven,hogy jó döntés volt őt leigazolni.azzal megnyugtatnám magam,h nem volt hülye Pep,amikor a nyáron nem igazoltuk le Özilt (aki még a Realban is jól teljesít)..esély adott,remélem élni fog vele
sajnos a mi hírnevünket annyira nem tudja rombolni, a fetrengős Alves és az Oscar-díjas Busquets már tett rólaLionel85 írta:Remélem itt visszavesz, mert erre senki sem kíváncsi Barcelonában. Csak a csapat jó hírnevét rombolja. Most még egy hónapja van, hogy kitombolja magát odahaza, aztán itt már futballistaként kell viselkednie.