Forcabarca8 írta:sajnos a mi hírnevünket annyira nem tudja rombolni, a fetrengős Alves és az Oscar-díjas Busquets már tett róla

mondjuk,mindketten visszább vettek valamennyire,de nálam egy szinten volt egy-egy megmozdulásuk a sokat emlegetett Ronaldoéval.. (nem akartam túl durván leosztani őket,de én tényleg rühellem a szinészkedést..)
a másik: nálam bizonyítania kell bőven,hogy jó döntés volt őt leigazolni.azzal megnyugtatnám magam,h nem volt hülye Pep,amikor a nyáron nem igazoltuk le Özilt (aki még a Realban is jól teljesít)..esély adott,remélem élni fog vele

Afellay is remélem majd a közegben más lesz. Alvés és Busquets talán már tanultak a hibájukból, azért nincsen minden második meccsükön színészkedés. Elismerem, hogy mi sem vagyunk tiszták, de azért az utóbbi időkben már nem jellemző ez játékosainkra.
A másik: talán most Pepnek volt annyi ideje, hogy alaposan feltérképezze őt, és nem úgy igazolni, hogy na most ez egy jó játékos, akkor nézzük meg, mennyi a fizetése, mit tud adni a csapatnak és hajrá. Szerintem Rosell azzal, hogy visszafogta a nagy kiadásokat, Pepet is jó útra térítette, tudatosabban elemezte ki Afellayt, hogy mit nyer vele a Barcelona és mit nem. Nem ő az első eset. Özillel már ezt megtette, ott és akkor úgy döntött ennek végeredményeképpen, hogy a "török-görög-német-nem tudom milyen nemzetiségű"-játékos nem kell ide.