Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Atesz írta:LG írta:Azért 1 Maki elférne bármikor.bati1989 írta:Nem hinném h ez a Makalele sztori igaz lenne!Teljesen felesleges!És a cselszkiben meg kezdő volt!Szal maradjon ott!Nekünk meg van a csapatunk!Nem kell már senki!
Sztem is!!!
LG írta:Azért 1 Maki elférne bármikor.bati1989 írta:Nem hinném h ez a Makalele sztori igaz lenne!Teljesen felesleges!És a cselszkiben meg kezdő volt!Szal maradjon ott!Nekünk meg van a csapatunk!Nem kell már senki!
Azért 1 Maki elférne bármikor.bati1989 írta:Nem hinném h ez a Makalele sztori igaz lenne!Teljesen felesleges!És a cselszkiben meg kezdő volt!Szal maradjon ott!Nekünk meg van a csapatunk!Nem kell már senki!
A Barcelona hamarosan hivatalosan is bejelentkezik a Chelseanél, hogy leigazolják az elmúlt szezonban többnyire csak a kispadon helyet kapó francia világbajnok Claude Makelelét.
- A számok nem ezt mutattják, mellette Diarra és Mikel még nem olyan rutinos, hogy állandó kezdő legyen, a szerződéséből már csak egy év van, és egy klub se tudna jobb szerződést adni egy 34 éves játékosnak, max ha 2 éves szerződést kínál neki, ami már nem olyan valószínű.Francia lapjelentések szerint a londoni csapat nem is állna a 34 éves veterán útjába, hiszen a védekező középpályás poszton John Obi Mikel, Mickaël Essien és Lassana Diarra elsőbbséget élvez Jose Mourinhónál.
A felállástól függetlenül megvanak az alapemberei, tartalékba elegendő a két játékosból egyet megtartani.A katalánoknál viszont pont ezen a poszton kellene erősítenie, Thiago Motta és Edmilson ugyanis biztosan távozik a klubtól.
Eddig télleg nem viszik ugy őket mint a cukrot, amit azért értekCapon írta:Én igazából attól félek, hogy nem tudunk tuladni a "fölöslegessé" vált játékosokon. Nincs nagy keletje a játékosainknak. Még hányat akar eladni a klub vezetés 5-6 játékos ha jól számolok.
Ezquerro,MAxi,Motta,Edmilson,BElletti,GuddyCapon írta:Én igazából attól félek, hogy nem tudunk tuladni a "fölöslegessé" vált játékosokon. Nincs nagy keletje a játékosainknak. Még hányat akar eladni a klub vezetés 5-6 játékos ha jól számolok.
Teljesen egyetértek, szerintem kész a csapat az új idényre! ! !FCB_gábor írta:na nehogy már jöjjön a Maki
ex-realos, ex-cselszis(lehet), 34 éves, vkp amivel tele a padlás
![]()
elég már az igazolás! nem kell senki
Hát akkor elég gyanús. De én tényleg nem értem, hogy profi sportolók miért csinálják ezt. Valószínűleg ők is tudják az okot, és azt is, hogy hiába picsognak, menni fognak...noname írta:A sporton, goal.com-on és még egy csomó oldalon megjelent...
A sporton, goal.com-on és még egy csomó oldalon megjelent...Mezner2 írta:Mennyi a hír valóságalapja?LG írta:Esetleg jönne a Maki, az azért lenne jo, mert akkor ha együtt játxanának Yayaval a középpályán, nyugodtan játxhatna a 4-s együtt, viszont azt meg Xavi, Deco, Iniesta szivnák meg, ami sztem rosszabb lenne...
Yaya cseréjének meg nem hiszem h szivesen jönne
Mennyi a hír valóságalapja?LG írta:Esetleg jönne a Maki, az azért lenne jo, mert akkor ha együtt játxanának Yayaval a középpályán, nyugodtan játxhatna a 4-s együtt, viszont azt meg Xavi, Deco, Iniesta szivnák meg, ami sztem rosszabb lenne...
Yaya cseréjének meg nem hiszem h szivesen jönne
Úgy volt h EDmilson is elmegy ha kapunk érte egy normális ajánlatot.Ő hasonló helyzetbe van mint Guddy.Capon írta:Nem úgy van, hogy Motta megy Edmilson meg marad 1 évig cserének? Én úgy tudom.
Ha elmegy Edmilson és Motta is, akkor egy évre jöhet.Sztem Toure lesz akkor is a kezdő, de legalább lesz egy minőségi cserénk, így Marqueznek nem kéne folyamatosan máshol játszania.M19 írta:http://www.fn.hu/sport/foci/0708/futbal ... 168747.phpfelülről az 5. bekezdés
![]()
De hát minek? Pont ezért igazoltuk TourétEgyébként én nem hallottam arról, hogy Edmila elmegy