Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
doki
Entrenador del Barça

2007.04.08. 00:40:47

Meg kell újulni!!! Edző(új) mindenképpen kell.DE a támadósorban is kell válltani. :wink:
Lehet erőltetni a mostani felálást,de a kedvenc riválisunk sorsára nem szeretnénk jutni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.04.08. 00:33:50

én nem láttam a meccset,de ahogy elnézem a hsz-eket akkor lehet h nem is baj :? :cry:
fel kéne pörögni mostmár egy kicsit,mert nem január van.
mostmár szerintem csak akkor nyerhetünk,ha minden meccset behúznak a srácok!!!jövőre pedig kell egy hátvéd,középpályára is vki, mert nincs semmi versenyhelyzet.
mindenki tudja szinte a szélsőhátvédek kivételével hogy ha egészséges akkor játszik...aztán persze hogy nem úgy készül egy meccsre...wáá
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.04.07. 23:34:41

Nem gondolom hogy rejkard nem tudta jól írányítani ezt a csapatotot egy darabig de aztán valami elszált a csapat és közte, tán nagy lett a haverság vagy már nincs meg a kellő tisztelet iránta??? Az biztos hogy amikor ide jött nem ez volt a véleményünk az csak egy dolog hogy most már mindenki kezdi észre venni valami nem jó és ebben frank is benne van!!! Nem tudja motiválni őket mert talán már mindenki megnyert mindent!! Vagy a jó ég tudja!!! És szerintem miondegy hogy ki hol játszik ha a tudása javát hozza és hogy milyen felállásban játszunk, játszhatunk 9-1 es felállásban is tök mindegy csak brillírozzon a csapat és mindenki azt hozza amit tud!!!Vannak azért olyanok akik érthetetlen hogy kerülnek egyáltalán a keret közelébe ( Oli, marquez )! Ezért én azt mondom hogy rejkard ideje lejárt én nem szidom őt mert nagy sikereket aratott a barcával de itt az ideje a váltásnak!!!
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.04.07. 23:26:09

Mostmár én is egyetértek Varga Tamással, bár azért enniyre dúrván nem kéne előadni a dolgokat, de mindenben igaza van és tetszenek a hsz-ei! Jól megfogalmazza a lényeget és kb nekem is ez a véleményem az egész dologról már az őszi szezon óta!!!!! [auto_cenzúra] lélektelen játék!! Ezért szorít nekik több száz ezer ember ezért hát ha még nem is megy a foci de a szívüket legalább ne hagyják bennt az öltözőben az ég áldja meg!! Mert ezek azt hiszik hogy majd kimegyünk alibizunk egyet(Mert ez nem más) azt majd lesz valahogy!!!! Nem ez nem megy ez a szurkolók átverése. Aki nem akar itt már focizni az menjen a milánba vagy mittom én hova de ide vérfrissítés kell minden áron mert ezzel a csapattal jövőre halál!!! Jah és rejkard is bebízonyította hogy a kényes szitukban nem azt húzza amit kell tehát innentől alkalmatlan az a barcelona edzői pozíciójára!!! Ennyi!!!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.07. 23:20:21

Most írjanak azok, akik szerint jó edző Rijkaard. Ja, és ha írnak, megkérem őket, hogy magyarázzák el miért. :wink:
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 23:13:55

Azt én se bírom megérteni,hogy nem látja Frank,hogy Ronnie középen semmilyen klasszist nem képvisel,önmaga tudásának kb 30%at tudja azon a poszton...Messi is csak nem ekkora differenciával...jobbra kellett volna tennie,és ha rühelli Saviolát,akkor elejétől Guddyt be a kezdőbe,de akkor legalább két kulcsemberünk is a megszokott posztján tolhatta volna :idea: :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.07. 23:12:29

Én is hozzátennék valamit az előttem elhangzottakhoz: Eto'o nélkül SZ A R T sem ér ez a csapat! Csatár nélkül nehéz meccset nyerni. Már bocsánat. :oops: :cry:
VISCA EL BARCA!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.07. 22:36:36

Ezzel a futómennyiséggel, ilyen kevés mozgással nem lehet helyzeteket kialakítani. Írta valaki hogy ütközni is kéne...tökéletesen igaz, ebből-a jó értelemben vett agresszivitásból- sem mutattunk semmit.
Amiben bízhatunk, az a csapat büszkesége. Talán a kritikák feltüzelik a játékosokat, mert rettenetesen jóllakotnak tűnik 1-2 játékos. A bajnoki címben továbbra is bízom, de feltétlen javulnunk kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.07. 22:30:58

Írok én is egy hozzászólást, de nem túl hosszút mert nem szeretném pocsékolni a "tintát" sem az edzőre, sem erre a mai bagázsra.
Mint már írtam, a meccset nem láttam de vannak sejtéseim a meccs képét illetően. A szokásos jelenik meg előttem : A védelem passzolgat, a középpálya visszajátsza a labdát és elveszíti azt, a csatársorból Dinho sétál és így tovább. Javítsatok ki ha rosszak az elképzeléseim.
Rijkaard baklövéseival tisztában vagyok. Oleguer, Giuly a kezdőben, és a "jól bevált" 3-4-3. No Comment. Nyáron el kell tőle köszönni és egy igazi edző után nézni.
A játékosokról nem alkothatok véleményt hisz nem láttam őket. Szerencsére...Léfével teljes mértékben egyetértek, vagyis : alulmotivált sztárok gyülekezete.
Nyáron vérfrissítés szükséges, és el kell beszélgetni pár emberrel. Értem ezalatt legfőképp Dinho-t. Nekem ne kertlejen, mondja meg az őszintét!
Akar-e még Barca játékos lenni vagy sem? Akar-e még itt vmit vagy sem.
Ha nem akkor viszlát. Ha pedig igen akkor tegye oda magát és küzdjön ezért a csapatért és ne csak a reklámjaiból éljen hanem a játékából.

Nem bízom túlságosan a bajnokságban, jót tenne egy esetleges 2. hely.
talán akkor észbe kapnának páran. Nyáron várom a változásokat!!
Rapika
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:30:05

Hali

Rijkaard-ra vagyok mérges,úgy érzem ő nagy szerepet játszott a mai vereségünkben! :?
Giuly-t erőlteti,aki semmit nem ad a csapat játékához.
Ez ultra idegesítő és ezzel plusz 2 problémát ad a csapatnak:
1.Roni középre került,szenvedett centerként a meccs 3/4-ed részében.
2.Messi meg balra került,ő is sokkal jobb a jobb oldalon...

Ha úgy kezdünk,ahogy a meccs végén áltunk fel,nem lett volna gond...
Kép
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.07. 22:27:57

Hogy egy klasszikust idézzek: ezt elkú...k, nem kicsit, NAGYON!
Komolyra fordítva a szót. Engem már nem egyszer illettetek azzal a váddal, hogy negatív vagyok, hogy nem bízom a fiúkban, hogy nem is vagyok igazi Barca-drukker. Ma újfent bebizonyosodott, hogy a korábbi hozzászólásaimban azért akadt némi igazság. Ez a mai teljesítmény egy nagy halom [auto_cenzúra], ilyen játékkal még a margit is megelőz minket. A felállásunk egy tragédia volt. Olyan emberek játszottak ma is, akiknek már régen a B-csapattal kéne edzeniük, mert méltatlanná váltak a Barca-címeres mez viselésére. Az egyik, Deco. Az egész szezonban gyenge, akaratnélküli játékot mutat be, még semmit sem tett az idei szezonban a csapatért, elmehet a francba. Sztem az egyik távozónak neki kell lennie. Most majd jönnek néhányan, hogy tavaly, meg előtte milyen jó volt - ez így van, ezt köszönjük, a nyáron pedig mehet Isten hírével.
A másik trágya, a mindannyiunk által szeretett és köztiszteletnek örvendő nacionalista vadbarom volt. Már arra is méltatlan, hogy egyáltalán a nevén nevezzem. Komolyan mondom, az ő játszatása a Barcelona ellen elkövetett merénylet. Amikor látom a pályán legszívesebben felrobbannék az idegtől. Na, ő a másik akinek feltétlenül ajtót kell mutatni a nyáron - de, sajna ez nem fog megtörténni, még elmehet rajta százezer meccs, akkor is a csapat tagja marad.
A harmadik léhűtő a Giuly, hát ő valami förmedvény. Teljesítménye értékelhetetlen. Komolyan, ilyen játékkal Vépen a meccs után a nézők megkergetnék, és ha utolérnék, jól megvernék.
A negyedik távozó személye sem lehet kérdéses - szerintem. Ez pedig Rijkaard - újfent bizonyította az edzői pályára való teljes alkalmatlanságát. A kezdőcsapat felállása önmagáért beszél, ilyen baklövéssel a jövő héten a Mallorcát nem verjük meg, nem egy Zaragozát. Én már decemberben a távozását követeltem, de a legtöbben lehurrogtak a fórumon. És lehet, hogy Charlie barátom ma megint megfenyeget a fórumról való kitiltással, de újra csak azt mondom: Rijkaardnak TAKARODNIA KELL!!!!! Ha marad, az súlyosabb veszteség lesz, mint van Gaal 2002-es visszatérése.
Summa summarum: ilyen játékkal nem nyerünk semmit az idén, amit a három játékosnak és az analfabéta, szakbarbár edzőnek köszönhetünk. Ez a véleményem, ezt fenntartom. Lehet vele vitatkozni, de sztem nem érdemes. És, igen: az idei bajnoki címben nem bízom.
haze71
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:27:37

Ez ma ismét nagyon gyende volt! A gólnál négyen is hibáztak. Oleguer mellett ismét beadták (távolról nézte a csatárt), Turam fölöslegesen ment oda, Puyol lemaradt (ez volt a meccsen a harmadik késése), Valdez meg egyszerűen belepkézte. Vicc, hogy egy ilyen gólon mehet el a bajnokság. Ez a Barca ezt meg sem érdemli. Szurkolok, hogy megnyerjük, de büszke az nem leszek rá...
aynas
Capitá del Barça

2007.04.07. 22:23:54

3-4-3 egyszer bejött, de akkor kockáztatni kellett. most az x is elég lett volna. ugyanaz a csapat kezdett mint a kupa visszavágon.
zambrotta azé nem kezdett, mert 3 védős játékban nincs helye. hogy oli ne legyen kezdő csak edmilson jöhetett volna szóba (hangsúlyozom, ez csak 3 védős rendszerben ok)
elől 3 csatár. ügye ez eddig is alap de 3 védős rendszerben a két szélsőnek többet kéne visszajönni, mint 4 védős rendszerben. erre ügyebár roni nem alakalmas. így berakta frank középre ami nagy hiba volt. bár azért ronitól akkor is több kellett volna.
messi nagyon gyenge volt. elől 3 csatár észrevétlen azt nem bírjuk el.

a gólról: ilyet is csak mi tudunk kapni. a gólért oli a felelős főképp, de azért megkérdezném puyolt és valdest, hogy ők mit csináltak?
volt gólhelyzetünk de kevés. az első félidőben kaphattunk volna 2-3 minimum.

több futás, több ütközés kellett volna guly és oli nélkül 4-3-3as felállással :?:
lionel19

2007.04.07. 22:19:39

FCB_gábor írta:
lionel19 írta: -Deco - nincs formában de mégse Ini kezd
Iniesta, Xavi, Deco, Marquez kezdett a kp-n
sry első félidőt nemláttam, 2.ban meg nemláttam
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:16:01

A következő idényre tényleg keretet kell szűkíteni, mert Rijkaard nem bírja ki, hogy ne forgassa fel a csapatot.
Amikor kiderült nem megy Eto'o már éreztem, hogy ****ni fogunk.
Oleguert meg felrughatná valaki az edzésen egy jó 6 hónapos betegszabira, mert elúszik a bajnokság.
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:10:16

lionel19 írta: -Deco - nincs formában de mégse Ini kezd
Iniesta, Xavi, Deco, Marquez kezdett a kp-n
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.07. 22:08:29

Léfe írta:Ne az Etoo-t hiányoljuk, tul egyszerü lenne és nem is igaz. Ez a csapat nem az a csapat már. Unott sztárok gyülekezete. A szurkoló meg bizakodik csak azt nem tudom miben. Nincsen akarat, nincsen hajtás nincs
frisesség sem ötlet. Az edző lába alól meg kicsuszott a talaj. Ez mind igaz még akkor is ha véletlenül megnyerjük a bajnokságot. Tudom szenségtörés de ilyen Ronaldinhó sem kell. Mennyivel többet ér a D. Militó pedig ...csak hajt és vannak társai.
Szórol szóra egyetértek. Az akarati tényezők tényleg hiányoznak. Az unottsággal sem lehet vitatkozni. Bár amikor vesztésre állunk, legalább pislákol valamilyen tűz, de csak akkor. De külön megköszönném a vezetőségnek a nyári túrát is... Ronaldinho sajnos ismét gyengélkedett, de azért benne bízom, hátha...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Léfe
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:02:26

Ne az Etoo-t hiányoljuk, tul egyszerü lenne és nem is igaz. Ez a csapat nem az a csapat már. Unott sztárok gyülekezete. A szurkoló meg bizakodik csak azt nem tudom miben. Nincsen akarat, nincsen hajtás nincs
frisesség sem ötlet. Az edző lába alól meg kicsuszott a talaj. Ez mind igaz még akkor is ha véletlenül megnyerjük a bajnokságot. Tudom szenségtörés de ilyen Ronaldinhó sem kell. Mennyivel többet ér a D. Militó pedig ...csak hajt és vannak társai.
Fecó
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.07. 22:02:09

Ezt a mai meccset nem szívesen kommentálnám.Az elöttem lévők már leírtak mindent :|
in to exile
Pavel
Entrenador del Barça

2007.04.07. 22:01:09

Hozzák vissza Ten Cate.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.04.07. 22:01:06

Hihetetlenül gyenge volt a csapat. A gól amit kaptunk egyszerűen nevetséges volt (sztem Váldes fenekéről gurult be). Egy éppkézláb támadást sem tudtunk vezetni. Deco már megint nem tudta az írányítói-szervezői munkáját ellátni, előrefelé 1 jó labdája se volt. Szégyen volt a mai produkció. Grat a Zaragozanak! :(
dickricsi
Capitá del Barça

2007.04.07. 21:59:46

VÁLTOZÁSOKAT!!!!!!!!!!
Barça C

2007.04.07. 21:59:17

Köszönjük nagy rijkaard mester az újabb vereséget!!!!!! Újra bizonyitottad mennyit érsz egyedül!!!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.07. 21:59:08

Már megint ez az akaratgyenge töketlenkedés, már sokadszorra...A kérdésem ez után a meccs után az lenne, hogy meg akarjuk-e nyerni egyáltalán a bajnokságot??? Igen?? Mert akkor ez nem lesz elég.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.04.07. 21:59:25-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.04.07. 21:58:52

Gratulálok.Ennyire szánalmas teljesítményt régen láttam.Egy embert nem tudok mondani a csapatból,aki jól játszott volna.Az egész,összességében egy [auto_cenzúra] volt.Frank pedig ezen a meccsen megmutatta,hogy köze nincs a focihoz.Hogy lehet Giulyvel és Oleguer kezdeni?Zambrotta és Saviola miért ül a padon?Miért nem lehet felébreszteni Ronaldinhot?Deco miért játszik?Akkora [auto_cenzúra] volt,hogy az nem igaz.Teljesen megérdemelten kaptunk ki.Siralmas,0,fos focit mutattunk be.Ezzel nem nyerünk semmit.Rijkaard egész meccsen ült a padon és nézett ki a fejéből.Teljes 0.

Srácok,ez SZÁNALOM! :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt