2007.04.07. 22:27:57
Hogy egy klasszikust idézzek: ezt elkú...k, nem kicsit, NAGYON!
Komolyra fordítva a szót. Engem már nem egyszer illettetek azzal a váddal, hogy negatív vagyok, hogy nem bízom a fiúkban, hogy nem is vagyok igazi Barca-drukker. Ma újfent bebizonyosodott, hogy a korábbi hozzászólásaimban azért akadt némi igazság. Ez a mai teljesítmény egy nagy halom [auto_cenzúra], ilyen játékkal még a margit is megelőz minket. A felállásunk egy tragédia volt. Olyan emberek játszottak ma is, akiknek már régen a B-csapattal kéne edzeniük, mert méltatlanná váltak a Barca-címeres mez viselésére. Az egyik, Deco. Az egész szezonban gyenge, akaratnélküli játékot mutat be, még semmit sem tett az idei szezonban a csapatért, elmehet a francba. Sztem az egyik távozónak neki kell lennie. Most majd jönnek néhányan, hogy tavaly, meg előtte milyen jó volt - ez így van, ezt köszönjük, a nyáron pedig mehet Isten hírével.
A másik trágya, a mindannyiunk által szeretett és köztiszteletnek örvendő nacionalista vadbarom volt. Már arra is méltatlan, hogy egyáltalán a nevén nevezzem. Komolyan mondom, az ő játszatása a Barcelona ellen elkövetett merénylet. Amikor látom a pályán legszívesebben felrobbannék az idegtől. Na, ő a másik akinek feltétlenül ajtót kell mutatni a nyáron - de, sajna ez nem fog megtörténni, még elmehet rajta százezer meccs, akkor is a csapat tagja marad.
A harmadik léhűtő a Giuly, hát ő valami förmedvény. Teljesítménye értékelhetetlen. Komolyan, ilyen játékkal Vépen a meccs után a nézők megkergetnék, és ha utolérnék, jól megvernék.
A negyedik távozó személye sem lehet kérdéses - szerintem. Ez pedig Rijkaard - újfent bizonyította az edzői pályára való teljes alkalmatlanságát. A kezdőcsapat felállása önmagáért beszél, ilyen baklövéssel a jövő héten a Mallorcát nem verjük meg, nem egy Zaragozát. Én már decemberben a távozását követeltem, de a legtöbben lehurrogtak a fórumon. És lehet, hogy Charlie barátom ma megint megfenyeget a fórumról való kitiltással, de újra csak azt mondom: Rijkaardnak TAKARODNIA KELL!!!!! Ha marad, az súlyosabb veszteség lesz, mint van Gaal 2002-es visszatérése.
Summa summarum: ilyen játékkal nem nyerünk semmit az idén, amit a három játékosnak és az analfabéta, szakbarbár edzőnek köszönhetünk. Ez a véleményem, ezt fenntartom. Lehet vele vitatkozni, de sztem nem érdemes. És, igen: az idei bajnoki címben nem bízom.